Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

Παιδάκια σας χάρηκα πάρα πάρα πολύ...!

Η προπώληση των εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη εμφάνιση της Madonna(με τόνο το α παρακαλώ...lol μου 'χει κολλήσει αυτό lol) άρχισε χτές Παρασκευή 27/6/08. Οι ουρές που σημειώθηκαν ήταν πρωτοφανείς και ο χρόνος αναμονής για να φτάσεις στην είσοδο της στοάς στην Πανεπιστημίου ξεπερνούσε ακόμα και τις 4 ώρες.. Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε και στο αντίστοιχο εκδοτήριο της Θεσσαλονίκης-όνομα δεν θυμάμαι.. Το δε internet είχε παραλύσει, αλλά αυτό μπορεί να μην οφείλεται 100% στους Έλληνες φανς... Είμαι πραγματικά πολύ χάππυ γιατί επιτέλους αρχίζουμε να δίνουμε χρήματα για shows, να αλλάξει επιτέλους το φαινόμενο των άδειων σταδίων-πολυχώρων...
π.χ. πριν από 3 χρόνια στο chicago που είχε έρθει στα "μπουζούκια του Νταλάρα"(όπως λέω εγώ το συγκεκριμένο μαγαζί...), την επόμενη μέρα της πρεμιέρας ήταν μισογεμάτο...Προσωπικά το μόνο ιβεντ που έχω βρει να έχει γεμάτο στάδιο ήταν οι Γάτες-πεθαίνω- αν και πήγα περίπου στα μέσα των παραστάσεων..

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Sandra live in Athens!!!!Yeah 80's...!

Και ναι είναι γεγονός μετά την ΘΕΆ-Samantha-ΘΕΆ-Fox-ΘΕΆ στη χώρα μας θα έρθει και ένα άλλο σύμβολο των 80's... Η Sandra!!

Φωτογραφιούλα




Πιθανόν να την ξέρετε από τον Ύμνο in the heat of the night- πεθαίνω!!!- ή από την Μαρία Μαγδάλω-έτσι και έτσι, το χορεύω αλλά δεν πολυπεθαίνω..- και όσοι δεν την ξέρετε απλά ντροπή σας...

Το Σαντράκι που λέτε θα έρθει στις 23 Ιουλίου αν θυμάμαι καλά, στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. Απ' ότι φημολογείται θα είναι ένα super trendy 80's party και επιβάλλεται οι πιστοί των 80's να είναι εκεί.

Sandra και in the heat of the night!



Και για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα...

Επειδή πολλά ακούγονται για πρόωρες εκλογές ...



Στην περίπτωση νέων πρόωρων εκλογών το ερχόμενο φθινόπωρο καλούμε την Ιφιγένεια Ταρινίδου, κατά κόσμον Έφη Σαρρή να λάβει τα όπλα...

Θέλουμε νέο κλιπάκι, νέο τραγούδι και φυσικά πολλά νέα σλόγκαν..

Και Έφη αν προλαβαίνεις ίδρυσε και τη δική σου παράταξη, με την τρέλα που υπάρχει στον κόσμο ίσως καταφέρεις να μπεις στη Βουλή..


Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών...

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών μιας μάστιγας που αφανίζει συνεχώς ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας... Για να κάνουμε λίγο μπλακ χιούμορ η Amy είναι σε μια φάση "μην του μιλάτε του παιδιού, του παραπονεμένου...", όπως και ο Pete που ένεκα της ημέρας είπαν να απέχουν...Πέρα από την πλάκα τα ναρκωτικά είναι ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα...


Πρώτα απ΄ όλα δείχνουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ που έχουμε σαν κοινωνία αφού εθελοτυφλούμε στο πρόβλημα, αφού "κλείνουμε" μάτια και αυτιά σα να μην υπάρχει-δυστυχώς- γύρω μας... Οι περισσότεροι καταδικάζουν τους χρήστες αφήνοντας έξω απ' τον χορό τους μεγαλεμπόρους και τα τεράστια οικονομικά ποσά που "παίζουν" γύρω απ' αυτές τις βρωμοδουλειές.. Αντί να σταθούμε σαν κοινωνία στο πλάι αυτών των ατόμων και να τους προσφέρουμε μια χείρα βοήθειας κλείνουμε συνεχώς τις πόρτες και τους καταδικάζουμε στο περιθώριο... Σίγουρα δεν είναι εύκολο κάποιος που μπήκε σ' αυτό τον φαύλο κύκλο να βγεί, αλλά πρέπει να δίνονται ευκαιρίες..

Αλλά και πολιτικό διότι ελάχιστοι είναι αυτοί που προωθούν την "αποποινικοποίηση" κάποιων ουσιών.. Προσωπικά δεν είμαι 100% υπέρ της αποποινικοποίησης (πιστεύω βέβαια, ότι καθένας σπίτι του και στον εαυτό του μπορεί να κάνει ότι θέλει...Στην τελική ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τους υπόλοιπους.), αλλά απ' το να αποποινικοποιούνται κάποια fame πρόσωπα όταν συλλαμβάνονται και να καταδικάζονται νέοι για κάποια λάθος τους επιλογή σαφώς και είμαι υπέρ.. Ας λάβουμε υπόψιν μας ότι πλέον η πρόσβαση σ' αυτές τις ουσίες είναι πολύ πιο εύκολη και πολύ πιο προσιτή (για όλες τα κοινωνικά στρώματα...), με τον κίνδυνο αυτές οι ουσίες να είναι νοθευμένες και να προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο κακό(και πιο επώδυνο τέλος)..

Και επειδή όλοι μας έχουμε την κακιά συνήθεια να ρίχνουμε στους άλλους τις ευθύνες ας σκεφτούμε ότι η πρώτη κοινωνία του παιδιού είναι η ίδια του η οικογένεια.. Αν δεν έχει συζητήσει με το παιδί για αυτά τα θέματα (σε πολύ μικρή ηλικία...) τότε φυσικό είναι αφού το στέλνει σαν πρόβατο στη σφαγή. Συν το ότι πολλοί χρήστες προέρχονται από "προβληματικές" οικογένειες, αν δεν υπάρχει ένα κλίμα σεβασμού και διαλόγου μέσα στην οικογένεια είναι πολύ λογικό το άτομο να "αναζητήσει αλλού" αυτό το κλίμα.. Και ποιοι είναι αυτοί που του το προσφέρουν??? Οι "φίλοι" που δίνουν "καραμελίτσες"..


Όταν ξυπνήσουμε σαν κοινωνία τότε ίσως και να υπάρχει κάποια ελπίδα να σωθούμε.




I am Realy Happy!!!

  1. Γιατί πριν από λίγες ώρες κάναμε έκπληξη σε μια κοπέλα για τα γενέθλιά της!!!
  2. Γιατί όλα συγχωρούνται στο 2ο έτος...
  3. Γιατί ψιλοδιαβάζω τα της σχολής..!
  4. Γιατί μπορώ άφοβα να ακούσω τον shaggy στο in the summertime, γιατί απλούστατα είναι ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ!!!
  5. Γιατί ακούω εν έτει 2008 Freddie Mercury και γουστάρω τρελά.!!
  6. Γιατί δεν έχω κανονίσει τίποτα για διακοπές και το χαίρομαι απίστευτα!
  7. Γιατί κολλάω στο facebook(τώρα για καλό το λέω αυτό..?lol).
  8. Γιατί από την επόμενη εβδομάδα θα μπορώ να πώ και official ότι είμαι σε διακοπές....
  9. Γιατί τώρα είναι η ακμή των μοχιτακίων και των πίνων κολάδων...yeah!
  10. Γιατί επιτέλους, μπορώ να ακούσω Manu Chao στον Κύριο Bobby και να πώ άφοβα

Eει Bobby Marley

Sing something good to me

This world go crazy

It's an emergency

Δυστυχώς όμως κάτι δεν με αφήνει να είμαι 100% happy... Και δεν είναι τίποτα άλλο από τις σημερινές πυρκαγιές... Καλό Βράδυ!

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Ρε δεν πάμε καλά...Νέα φωτιά στα Γλυκά Νερά 25/6/2008 πάλι τα ίδια...


Νέα φωτιά πριν από λίγο νέα φωτιά ξέσπασε στα Γλυκά Νερά και καίει και τον υπόλοιπο Υμηττό. Μπράβο ρε καραγκιοζάκια κάψτε και τα τελευταία δάση που έμειναν στην Αττική. Είναι που είναι δυσβατη η περιοχή, αεροπλάνα δεν πετάνε έγκαιρα, να δώ που θα φτάσει η φωτιά..Ααα και να μην ξεχνάμε για τους καμμένους πυλώνες (εγκαταστάσεις Αργυρούπολης) που έχουν αφήσει μεγάλο κομμάτι της Αθήνας χωρίς ρεύμα. Νότια προάστια και κέντρο Αθήνας ρεύμα γιοκ. Όπου να 'ναι θα μείνουμε και χωρίς κινητά τηλέφωνα αφού σε εκείνο το κομμάτι του Υμηττού βρίσκονται και κεραίες κινητής τηλεφωνίας... Ρε θέλετε κρέμασμα...Ντροπή σας.

Ε όχιιι.......

Μετά από την Kylie να ακούς την Πέγκυ να τραγουδά τις 2 καρδιές...Εεε όχι και την Πέγκυ...


Κάντε τη σύγκριση ΕΔΏ και ΕΔΏ.

Μη μου πείτε σα βλαχογκόμενα είναι η κατά τα άλλα συμπαθής Πέγκυ, που να μην ξεχνάει τι τραγούδαγε κάποτε... όχι μου γίνανε όλοι και όλες της ποιότητας ξαφνικά..!Με αγάπη βρε!

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Ταξιδεύω...

Ανάμεσα
στην
απέραντη
χαρά
και
στην
απόλυτη
μελαγχολία!!!

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Πρωινή κρίση...

Τι κάνει ο φίλτατος αναγνώστας???Ελπίζω να περνάει όπως και εγώ πολύ πολύ καλά... Όπως γνωρίζουν οι του φοιτητικού μετώπου οι εξεταστικές μας βρίσκονται στο ζενίθ τους και αυτό έχει δύο όψεις. Πρώτον ότι σε λίγο τελειώνουμε (yes yes!!!) και δεύτερο να κεφάλια πρέπει-αλλά δεν- να είναι μέσα... Ο καιρός είναι πολύ πολύ χοτ και εμείς αντί να 'μαστε στις ξαπλώστρες να λιαζόμαστε (το κάνουμε που και που, αλλά αλλιώς είναι να το κάνεις επί καθημερινής βάσης!) έχουμε να διαβάσουμε τις άπειρες σημειώσεις...

Και όχι τίποτα άλλο, εγώ προσωπικά δεν μπορώ ποτέ να βγάλω την όλη την ύλη. Δεν με παίρνει όμως από κάτω!Μιας και αναφέρω τον καιρό, κακομοίρηδες προσέξτε να μη βάλετε καμιά φωτιά.. Έχουμε που έχουμε τους εμπρηστές, κανονίστε να βάλετε και φωτιές από απροσεξίες. Τι το θες κυρία μου το μπαρμπέκιου(με τόνο στο ε παρακαλώ...), ή αφού το κάνεις που το κάνεις το τσιγαράκι σου μην γίνεσαι καραβλαχάρα και πετάς το αποτσίγαρο απ' το παράθυρο..Είναι άκρως επικίνδυνο αλλά και άκρως αντιαισθητικό.

Αλλάζω θέμα και έχω να πώ ένα shame on you στους υπευθύνους για το κλείσιμο του θεάτρου του Λυκαβηττού.. Μα απορώ ποιο ηλίθιο (επιεικώς..) μυαλό αποφάσισε στο κατακαλόκαιρο να κλείσει το θέατρο.. Και δεν έφτανε που έκλεισε, αλλά έκλεισε την παραμονή του James... Δηλαδή έλεος, άπειρα lol, άπειρα OMG, όχι άλλο κάρβουνο... Μετά μην θέλουμε να μας υπολογίζουν οι ξένες Ντίβες και Σταρούμπες...

ΈΛΕΟΣ!!!

Και τώρα που είπα για συναυλίες προφανώς και θα γνωρίζετε για την Madonna (με τόνο στο α παρακαλώ...). Και μην ακούω σχόλια και κριτικές για τις απαιτήσεις της.. Είναι Diva, της αξίζει και στην τελική όποιος δεν μπορεί να επωμιστεί το κόστος των εισιτηρίων ας μην πάει, αλλά να μην την κατηγορεί... Να μάθουμε κάποτε να μην πυροβολούμε ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε (καρφάρα...), γιατί δείχνουμε το επίπεδο-δάπεδο μας..Και μετά το τελευταίο κοινωνικό μήνυμα σας αφήνω!Καλημέρες!

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Βάνα δεν είσαι εντάξει...


Το 'χω δηλώσει επανειλημμένως ότι στο παρόν ιστολόγιο έχουμε αγάπη προς το πρόσωπο μύθος-άνθρωπος (ακόμα διερωτώμαι τι ακριβώς είναι...lol) Βάνα Μπάρμπα... Όμως στην ανα(ν)τροπή της περασμένης Δευτέρας μου τα χάλασε η Βανούλα...

Ξαφνικά επειδή δεν έχει συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές βρέθηκε να κατηγορεί τηλεοπτικές μεταφορές από χώρες του εξωτερικού στην ελληνική πραγματικότητα.. Αν δεν κάνω λάθος έπαιξε και σε μια από αυτές το "Αν μ' αγαπάς", που ειδικά τον πρώτο καιρό σημείωνε αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης... Προσωπικά δεν το είδα αλλά απ' ότι έχω ακούσει ήταν πολύ προσεγμένη η πρώτη σεζόν και γενικά η σειρά αυτή σε σχέση με άλλες. Αν δε σου άρεσε Βάνα γιατί πήρες μέρος σε μια τέτοια παραγωγή???


Όσο για τις κατηγορίες απέναντι σε άλλα τηλεοπτικά προϊόντα καλό θα ήταν να θυμηθεί τις θρυλικές, πλέον, αλήθειες και ψέμματα που αν δεν κάνω λάθος , όπως η ίδια παραδέχεται, τις έκανε για τα φράγκα... Λέω εγώ τώρα με το ταπεινό μου μυαλό, πώς μπορεί κάποιος να μιλά για ποιότητα όταν στην εκπομπή του ακούστηκαν ατάκες όπως η θρυλική με τα 60 ευρώ???Ή το ακόμα πιο πρόσφατο παράδειγμα της φωτογράφισης με τη Φαίδρα-Θεοδώρα ήταν καλύτερο???

Απλά να μην κοροϊδεύουμε αυτά που κάνουμε...

Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Μια Τρίτη που μοιάζει σα Δευτέρα και ήδη μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Τίποτα, τίποτα αν κάτι δεν ξεκινήσει καλά όσο και να το παλέψεις δεν θα εξελιχθεί καθόλου καλύτερα... Για όσους δεν το ξέρουν από σήμερα ξεκινά και η κτηματογράφηση σε 107 νέες περιοχές και όπως είναι φυσικό γίνεται ο χαμός, ο απόλυτος στα επιμέρους κτηματολογικά γραφεία... Ουρές, φωνές και άπειρα έντυπα που πρέπει να συμπληρωθούν. Και επειδή νοιάζομαι και για τον εύπορο φανατικό αναγνώστη θα τον παραπέμψω ΕΔΏ για να μάθει 2 πράγματα παραπάνω, μην ταλαιπωρείται άδικα...

Στα δικά μου, βαριέμαι απίστευτα να διαβάσω και ήδη έχω δώσει ένα μάθημα... Προσπαθώ με κάθε τρόπο και μέσο να το αναβάλλω... Να φανταστείς λατρεμένε αναγνώστα (σλουρπ σλουρπ...) κοντεύουν να σαπίσουν οι φύτουλες στο μπαλκόνι από το καθημερινό πότισμα που τους κάνω, προκειμένου να μην καθίσω στο γραφείο... Αλλά και όταν κάθομαι, τα πράγματα μη φανταστείς ότι είναι καλύτερα, χάνομαι στον κόσμο των Υπέροχων και μη σελίδων...

Μη θίξουμε το θέμα μουσική... Έτσι όπως πάω θα γεμίσω τον ολοκαίνουργιο εξωτερικό σκληρό σε λιγότερο από ένα μήνα.. Όχι όχι δεν είναι να με αφήνεις εμένα σε σπίτι με adsl. Παρεπιμπτώντος τι έχουν πάθει όλες οι εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας και με παίρνουν ανά δυο μέρες για να φύγω από το πάγιο του ΟΤΕ??? Εγώ βέβαια έχω καταλήξει στην κλασσική αλλά και σταθερή απάντηση "Μ' αρέσει να πληρώνω πάγιο ΟΤΕ...Καλημέρα σας.", ομολογουμένως είναι πολύ κουραστικοί...

Συνειδητοποίησα και κάτι άλλο την εβδομάδα αυτή μιας και δίνω παιδαγωγικά μαθήματα. Την ευθύνη που έχει και πρέπει να έχει ο εκπαιδευτικός όσα και αν έχω πεί και σε παλαιότερες αναρτήσεις μέσα από τα συγγράμματα που διαβάζω συνειδητοποιώ και "νοιώθω" ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση η δουλειά του Καθηγητή... Για να μη σε κουράζω θα αναφερθώ αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση..! Αυτά προς το παρόν, θα τα πούμε σύντομα! Καλημέρες!







Μην τολμήσει κανένας να κρίνει τη φωνή και την ερμηνεία της Ayo τον σκότωσα...

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Γάμοι 2008...

Τρομάξατε ότι έκανα στροφή στην ποιότητα??? Όχι βρε, θα αφήσω εγώ βλαχάκι τον φανατικό αναγνώστα μου... Φυσικά και όχι και λέω σύντομα, πλην περιεκτικά, να θίξω το κεφάλαιο "Γάμοι 2008"...

Ράνια Θρασκιά - Ανδρέας Φωτόπουλος




Πριν από 'κανα λίγο καιρό παντρεύτηκε το συμπαθητικό ζευγαράκι. Ο Γρηγόρης, δε έχει φάει τα πόδια του από το κακό που του 'φαγε όλη τη δημοσιότητα...



Έλλη Στάη - Μιχάλης Γουλανδρής





Η σιδηρά κυρία των ειδήσεων τον έκανε και αυτό το γάμο (νομίζω 3ος...Με κάθε επιφύλαξη) και κρυφά απ' όλους παντρεύτηκε τον Μιχαλάκη. Να πώ την αλήθεια μου αρέσει σαν ζευγάρι, έχουν τύπο...



Κώστας Σπυρόπουλος - Μελίνα Ασλάνογλου



Πραγματικά αδιάφορο...Να ζήσουν!



Μιμή Ντενίση - Σωτήρης Πολύζος


Είναι γνωστό ότι σε αυτό το blog συμπαθούμε τρελά τη Μιμή. Ειδικά τώρα που είναι πιο κούκλα από ποτέ με το νέο μαλλί-λουκ την πάμε με 1000. Αφού το Μαριτινάκι έδωσε τη συγκατάθεση του, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους!!!

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε και τον πρόσφατο (σχετικά..) γάμο της Όλγας Τρέμη με γνωστό ιατρό-χειρούργο...Μην μας πάρει όλη τη δόξα η Έλλη...

Βίον ανθόσπαρτο σε όλα τα ζευγάρια!

Βρε θα πέσει φωτιά να μας κάψει στο τέλος...

Φίλτατοι αναγνώστες ξαναμπήκαμε στον χορό των ρίχτερ...Όπως έχετε καταλάβει από την περασμένη Κυριακή η χώρα μας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι του εγκέλαδου Τα 6.5 ρίχτερ (αν θυμάμαι καλά...), αυτό αποδεικνύουν. Είναι σα να μας λένε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δυστυχώς είχαμε και 2 νεκρούς, αρκετούς τραυματίες και κάμποσα γκρεμισμένα σπίτια... Δε μας έφτανε όμως η δόνηση της Κυριακής είχαμε και άλλη μια χτες το ξημέρωμα που ευτυχώς δεν είχε ούτε υλικές ζημιές ούτε ανθρώπινες απώλειες.

Βέβαια, όπως και σε άλλες επισκέψεις του Κ. Σεισμού είχαμε και τους σεισμολόγους να πιάνονται μαλλί με μαλλί και να ξεκατινιάζονται σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα. Δηλαδή είναι όλοι τους απαράδεκτοι, εδώ ο κόσμος καίγεται και οι σεισμολόγοι επιζητούν και αναζητούν να κερδίσουν τον τίτλο "Σεισμοπροφήτης" της χρονιάς..

Έλεος!! Μου το παίζετε επιστήμονες αλλά στην πραγματικότητα διψάτε για δόξα, κανάλια και φυσικά κρατικές επιχορηγήσεις. Δε ζούμε στα αγγελικά γαλάζια και ροζ συννεφάκια μας, έτσι ώστε να μην ξέρουμε ότι είναι "πολλά τα λεφτά Άρη", που παίζονται στα τραπέζια... Shame on you...!

Έλα να πάνε κάτω τα φαρμάκια!

Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Υπέροχα Πλάσματα...Απλά τα σπάσαν και σήμερα!



Μη μου πει κανένας ότι το σημερινό επεισόδιο των Υπέροχων Πλασμάτων ήταν το τελευταίο γιατί θα πέσω σε κατάθλιψη. Και το λέω σοβαρά, ήταν είναι και θα είναι μακράν η καλύτερη σειρά που πέρασε, τουλάχιστον, από την φετινή τηλεοπτική σεζόν..Κοντομηνούλη Βόηθα!!!



Στο σημερινό επεισόδιο η Σοφία Καρβέλα ήταν απλά ΘΕΆ!!! Είναι και καραγκομενάκι αλλά και το wild bitch style της πάει τρελά...Το ματάκι έπαιζε (if you know what i mean....). Είναι και ψιλο fashion icon, το απογείωσε το στυλάκι της σήμερα..

Σούπερ ήταν και το Ελάκι που τελικά κατάφερε να εξευμενίσει τον Ηλία, και να το κάνει και με τον Γρηγόρη...Τέλος η γυναίκα θύμα!Respect..

Τα θρυλικά ,πλέον, ζευγάρια Μητσάκι-Άρης και Μπίλι-Νίκος εξηγήθηκαν και όπως όλα δείχνουν το μέλλον κάτι καλό τους επιφυλάσσει...

Τέλος, η Μαρία Κωνσταντάκη απλά δεν υπάρχει...Προσκυνώ!Όσο για την Καραμέλα στο τέλος του επεισοδίου κατάφερε να με συγκινήσει με την ατάκα της. Όπως και να το κάνουμε μέσα από αυτό το blog περάσαμε πολλά με τα Υπέροχα Πλασματάκια και με τις τρελές τους ιστορίες στο κέντρο της Αθήνας...



Give it 2 me...Official video clip!!!

Ειναι Diva
είναι σταρούμπα
είναι απλά η Madonna!!!

Ήρθε και το 2ο official clip του νέου δίσκου hard candy και απλά τα σπάει...!

Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο, παρα μόνο αν έχεις star quality έχεις... Respect

Υ.Γ. Γενικά στη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά της Madonna (με τόνο στο α παρακαλώ...) τονίζεται η ίδια. Όλοι οι άλλοι που συμμετέχουν στα τραδούδια και στα κλιπς έχουν ένα πιο γλαστρέξ ρόλο...

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Νέα σου-κού...

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά πολλά άσχημα γεγονότα συμβαίνουν γύρω μου και όπως και να το κάνουμε επηρεάζομαι. Είναι αυτό το κ#λοδίσεκτο Τέλος! Μα είναι δυνατον να μας πάνε όλα καλά (και σε μένα και στον φιλικό μου κύκλο) και συνεχώς να μαθαίνουμε άσχημα νέα από γνωστούς μας??? Μα να θές να χαρείς και να μην μπορείς...



Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα θα σας δείξω το τελευταίο μου απόκτημα από τα octopus που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα uber trendy ρολόι τοίχου...





Διακρίνω μια κρίση παλιμπαιδισμού αλλά θα το ξεπεράσω με τον καιρό...

Το σου-κου που πέρασε ήταν πολύ super πραγματικά ξεδώσαμε όλοι, κάτι που είχαμε όλοι μας ανάγκη το τελευταίο καιρό. Άντε μια βαθιά ανάσα, ένας μήνας εξεταστικής και μετά Μύκονος!!!

Το e-shop απλά τα σπάει αφού, εδώ κάτω στην άκρη της Ελλάδας που σπουδάζω μου έφερε σε 2 μέρες τα Logitech γαμάτα ηχεία μου και τον πολυαναμενόμενο σκληρό δίσκο (έχουμε και μια αλφα μουσική να κουμαντάρουμε...). Δεν το συζητώ το Σάββατο που συνέδεσα για τα καλά τα ηχεία, απλά είπα : Εδώ Είμαστε!!!Σίγουρη την έχω την έξωση...

Το μοναδικό μείον είναι ότι τώρα που πέρασα τα πρώτα 14Gb μουσικής στον σκληρό μου τα 'κανε μπάχαλο... Να σκεφτείς φανατικέ αναγνώστα, ενώ τα είχα όλα ωραία και τακτοποιημένα έγιναν όλα ένα κουβάρι, άντε ξανά ο Giorgio να φτιάχνει φακέλλους...Σνιφ

Επίσης, αποφάσισα να εγκαινιάσω μια νέα τάση στη ζωή μου τα σαβ/κα καλλιτεχνών.. Το σου-κου που μας πέρασε ήταν αφιερωμένο σε pet shop boys!!! Και τις δυο μέρες έπαιζαν (όχι και συνεχόμενα, γιατί είχα και ένα βάνδαλο που μου χάλαγε-για μια ακόμα φορά- την playlist...) τα best κομμάτια, ξέρεις new york city boy κ.λ.π

Είναι και κάτι που με πείραξε, η Dreamgirl έκλεισε το blog της για κάποιους δικούς της λόγους. Όταν βλέπω blogs να κλείνουν, στεναχωριέμαι τι κάνω.. Για αυτό φανατικοί και μη αναγνώστες όταν "ανακαλύπτετε" blogs γνωστών σας μην κάνετε σαν να ανακαλύψατε την Αμερική και να το διαλαλείτε. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα (γιατί όλο για κουλά γράφω και ποτέ δεν έκρυψα στους γνωστούς μου αυτή μου την ασχολία...) αλλά κάποιοι ανοίγουν την ψυχή τους εδώ μέσα. Ας τους σεβαστούμε... Dreamgirl περιμένουμε το νέο σου εγχείρημα!!

Και το πρώτο μουσικό κομμάτι που θα παίξει στο blog μου είναι πλέον γεγονός!!!

Anna_Vissi_-_Is_it...

Εαν δεν ήταν Απόλυτη θα έπρεπε να προβληματιζόσασταν...

Καλό απόγευμα!!

Νίκος Σεργιανόπουλος: ένα άδοξο τέλος...


Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ καθόλου με το φρικτό έγκλημα που από την περασμένη τετάρτη απασχολεί την ελληνική τηλεόραση από σεβασμό και μόνο στον άνθρωπο που έφυγε. Αλλά τις τελευταίες μέρες και ιδιαίτερα σήμερα που έμαθα και άλλα δυσάρεστα γεγονότα του φιλικού μου περιβάλλοντος αποφάσισα να το θίξω το θέμα.


Η αρχή του τέλους του συγκεκριμένου ατόμου ήρθε όταν έσκασε το θέμα των ναρκωτικών. Όταν βγήκε και "επώνυμα" το θέμα στα κανάλια τότε όλοι μίλαγαν για την πτώση τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα του ηθοποιού. Όμως τα κατάφερε και άμεσα (δυο μήνες μετά και έκανε σειρά με επιτυχία...) και το επαγγελματικό τέλος δεν ήρθε ποτέ.


Ήρθε όμως το προσωπικό, μόλις 6 μήνες μετά την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά. Δυστυχώς είχε αρχίσει να μιλά και αν ότι ήξερε έβγαινε στη φόρα θα έπαιρνε πολύ κόσμο (διάσημο και μη ) μαζί του. Μπορεί να κλείστηκε στον εαυτό του, όπως όλοι επισημαίνουν, αλλά ένα άτομο που έχει μια περιπέτεια με τη δικαιοσύνη και καλύπτεται από τα τηλεοπτικά μέσα και όχι μόνο ενημέρωσης δεν βγαίνει να μιλήσει ανοιχτά. Όμως ο εκλιπών μίλησε και κάποιοι τον φοβήθηκαν...Άλλωστε 21 μαχαιριές δεν είναι για να φοβίσουν κάποιον, αλλά για να του κλείσουν το στόμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται..



Παιδάκια τα πράγματα είναι απλά.. Είναι κοινό μυστικό ότι μεγάλο μέρος των ανθρώπων που είναι στα φώτα της δημοσιότητας κάνει χρήση κάποιων ουσιών. Μόλις έσκασε μύτη η υπόθεση προ 6 μηνών βρέθηκε ο αποδιοπομπαίος τράγος. Για ότι και να συνέβαινε έφταιγε ο Σεργιανόπουλος. Φυσικά και δεν παίρνω το μέρος του, αλλά ακόμα και πιο φυσικά δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε και κανένας να τον κατακρίνει...


Από τη στιγμή που δεν διακινούσε αυτές τις ουσίες, δεν πέφτει σε κανένα λόγος για το τι έκανε στην προσωπική του ζωή. Στην τελική ποιος είναι ο καθένας μας που θα κρίνει τους άλλους. Θα μου πείτε που ξέρουμε ότι ήταν τόσο "καθαρός", δεν το ξέρω άπλα φαινόταν ο άνθρωπος.. Δεν τον είχες και ικανό να κάνει τέτοια πράγματα.. Βέβαια ποτέ κανείς δεν ξέρει..


Όσο για τα άλλα θέματα περί προσωπικών (ερωτικών) δεδομένων είναι πραγματικά αξιολύπητοι όσοι έθιξαν αυτό το θέμα. Ντροπή... Ειδικά τώρα που ο εν λόγω δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή... Στο βωμό της τηλεθέασης ας προσέχουμε και λίγο, δεν βλάπτει.. Υπάρχουν και κάποιοι που "έμειναν" πίσω.
Άλλωστε τελικός κριτής είναι ο κόσμος και όπως φαίνεται κάποιοι τον αγαπούσαν πολύ. Κάποια βιντεακια που δείχνουν ένα μέρος αυτής της αγάπης είναι ΕΔΏ και ΕΔΏ. Μια βόλτα να κάνετε στο youtube θα βρείτε άλλα τόσα...
Καλό Ταξίδι.


Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Ken lee...!


tulibu dibu douchoo



Θεά Θεά Θεά...




Την πρωτακούσαμε στα Υπέροχα και βρήκαμε από που προέρχεται η απάντηση στην Madonna (με τόνο στο α παρακαλώ...). Τα λόγια είναι περιττά το video μιλά από μόνο του!

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Sex and the city-the movie...Σύνοψη!




Την είδα στην πρεμιέρα της την ταινία και τα σχόλια είναι πολλά...Άσχετο αλλά έχω ένα μικρό κόλλημα με τις πρεμιέρες, αν δεν πετύχω έργο στην πρεμιέρα του είμαι ικανός να μην δώ στον κινηματογράφο την ταινία...Το ξέρω είναι και είμαι lol άλλα τι να κάνω???



Η ταινία καλούτσικη έως πολύ συμπαθητική!!!Εννοείται ότι σας τη συστήνω (αφού κάνω και ολόκληρο post...) να τη δείτε, στην τελική θα περάσετε ένα glam διωρο- που δεν πέφτει και άσχημα σαν αλλαγή από την καθημερινότητά μας.

Είναι η γνωστή συνταγή του sex and the city μόνο που πλέον η θρυλική τετράδα έχει πλέον μεγαλώσει, ωριμάσει (όσο μπορεί βέβαια...) και έχει αλλάξει εν μέρη χαρακτήρα και τρόπο ζωής. Χωρίς βέβαια να ξεχνά το κάθε μέλος της τετράδας τις παλιές του αδυναμίες...


Η ταινία είναι τίνγκα στη φίρμα και στην αποθέωση του καταναλωτισμού...Τι prada, τι Dior, τι louis, τι Gucci πέρασαν από μπροστά μας δε λέγεται.. Αμ το νέο σπίτι της Καρι όλα τα λεφτά!!!Μα είναι δυνατόν ένα 2αράκι, 3αράκι με το ζόρι να το 'χει κάνει τόσο uber trendy... Έλεος! Το δα και συγχίστηκα πάρα πολύ. Ειδικά το σαλονάκι, είχε ένα coffe table που απλά τα έσπαγε. Καλές ήταν και επίτοιχιες βιβλιοθήκες που στο κέντρο τους είχαν μια επίπεδη tv. Όλοι και όλα trendy!



Πολύ μοναξιά βρε παιδιά υπάρχει γύρω μας. Όσοι την δείτε την ταινία, και παρακολουθείτε και Υπέροχα Πλάσματα, θυμηθείτε με. Στις σκηνές των Χριστουγέννων σου 'ρχεται να βάλεις τα κλάματα από την μοναξιά... Επιβεβαιώνεται ότι πίσω από τη βιτρίνα κρύβονται πολλά πάθη...



Απλά ΘΕΆ!




Ενώ δεν έχει κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν ξέρω γιατί αλλά μου έκανε τρελή εντύπωση...ΘΕΆ!


Το κλίμα των 80's ήταν διάχυτο!!!Παιδιά μου, φαίνεται ο άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στα 80's δεν τα ξεχνά ποτέ του! 80's 4 ever!!! Respect

Τέλος, δε με τρέλανε το τέλος της ταινίας... Όταν κάτι στραβώνει στράβωσε. Δεν γυρνάμε ΠΟΤΈ πίσω...Πάμε για άλλες πολιτείες που λέει και η Βιτάλη (Θεά και θεϊκό και το song...). Χωρίς όμως να είναι το γλυκανάλατο τέλος που έχουν οι ρομαντικές ταινίες. Σε όλη την ταινία υπήρχε διάχυτο το συναίσθημα sex and the city - sex και glam..!

Δείτε τη!

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Sex and the city-the movie..!

Ήρθε σήμερα και στις ελληνικές κινηματογραφικές οθόνες η πολυαναμενόμενη μεταφορά του sex and the city. Η γνωστή τετράδα επανέρχεται ενωμένη (απειλή!) και φέρνει ξανά στο προσκήνιο έννοιες όπως sex, glam, κάτι που είχε λείψει στους φαν της σειράς...



Να πώ την αλήθεια φαν της σειράς ποτέ δεν ήμουν γιατί δεν άνηκα στο "κοινό" της αλλά αν πετύχαινα κανά επεισοδιάκι στον alter το βλεπα γιατί όπως και να το κάνουμε έχει ένα ιδιαίτερο black χιούμορ. Βγάζει το μανταμίστικο στυλ κάποιων γυναικών, που απ' τη μια το παίζουν bitches αλλά απ' την άλλη είναι χαζογκόμενες...



Μόλις τη δώ θα κάνω ένα update ή ένα νέο post να πώ εντυπώσεις...!

Καλή συνέχεια!

5η Ιουνίου-Ημέρα για το περιβάλλον...






Σήμερα όλοι μας μάθαμε από τους δημοσιοσχετίστες των καναλιών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος... Όπως έχω ξαναπεί είμαι φαν της οικολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά έλεος πια! Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πλέον ότι πιο εμπορικό concept μπορεί ένας διαφημιστής να χρησιμοποιήσει...




Εαν δεν συνειδητοποιήσουμε την αξία του περιβάλλοντος και την ανάγκη για προστασία του τίποτα δεν γίνεται. Όσες "πράσινες" καρφίτσες και να φορέσουν οι κυρίες των δελτίων και όσα "πράσινα" σποτάκια και να παίξουν τίποτα δε θα αλλάξει πραγματικά. Πρέπει να αλλάξουμε όλοι μας φιλοσοφία ζωής και δυστυχώς αυτό δεν γίνεται σε μια μέρα. Αν δεν υιοθετήσουμε άλλες αξίες και δεν αλλάξουμε την Παιδεία μας δεν θα γίνει τίποτα.

Και επειδή είναι καλοκαιράκι και όλοι λίγο πολύ πάμε σε παραλίες σας παρακαλώ να μαζεύετε τα απορρίμματα που δημιουργείτε.. Είναι άκρως αντιαισθητική μια παραλία γεμάτη με σκουπίδια.

Μια περίεργη μέρα με Κωνσταντίνο Βήτα...

Σήμερα ομολογουμένως ήταν μια πολύ περίεργη μέρα... Μόνο και μόνο αυτά που ακούσαμε όλοι μας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας ήταν αρκετά για να αιωρείται κάτι στην ατμόσφαιρα... Δεν θέλω όμως να μπω σε λεπτομέρειες πάνω στο γνωστό θέμα γιατί δε σεβόμαστε τον αποθανόντα αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Και μια έκκληση στα κανάλια, μην κάνετε μνημόσυνα. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος για άτομα που δεν είναι κοντά μας..

Και αφού είχαμε όλο αυτό το παράξενο mood σήμερα δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο από Κωνσταντίνο Βήτα. Είναι πραγματικά εκπληκτικός!!! Η μουσική του έχει μια γλυκιά μελαγχολία που σε ταξιδεύει και υποβόσκει ένα αισιόδοξο συναίσθημα... Απόλυτος Respectογλου στον Κωνσταντίνο. Ειδικά στο κύμα που σήμερα με πήρε και με σήκωσε και με μελαγχόλησε ακόμα περισσότερο...

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ' το να περιμένεις κάτι που να μην έρχεται ποτέ και να απογοητεύεις πάνω απ' όλα τον ίδιο σου τον εαυτό... Και αυτό το κάτι να συνεχίζει να σε βασανίζει και να υπάρχει γύρω σου.

Μελαγχολικές Καληνύχτες...!



Κ.Βήτα- Το κύμα


Δείτε και ακούστε με προσοχή το παραπάνω video. Δεν είναι official clip αλλά τα σπάει. Μπράβο στα παιδιά για τον κόπο τους για αυτό το υπέροχο video...Μπράβο μπράβο!

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Τι χρειαζόμαστε πραγματικά από τη ζωή..?



Άλλο ένα βράδυ φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του όμορφα...Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ωραίο βράδυ που να σου αφήνει μια γλυκιά γεύση. Ο καθένας, βέβαια, ορίζει το πως ένα βράδυ είναι όμορφο, άλλος π.χ θέλει την ηρεμία του, άλλος θέλει έντονη νυχτερινή ζωή, και άλλος δεν ξέρω 'γω τι θέλει... Πραγματικά είναι από τα πολύ ωραίο να μένεις κοντά με τους φίλους σου... Ειδικά αν αυτό γίνεται στα φοιτητικά σου χρόνια. Είναι όλο το mood που έχεις, η ενέργειά σου, και φυσικά όλη η ζωή που απλώνεται μπροστά σου...


Τι καλύτερο δε από το να σας χωρίζει ένας τοίχος, δηλαδή να μένεις δίπλα από τη Βάνα!! Αυτό βέβαια είναι ΑΠΕΙΛΉ τόσο για εκείνη, όσο και για τον ιδιοκτητούλη που το βλέπω εγώ θα μας κάνει έξωση λίαν συντόμως... Πάει η πολυκατοικία.. Σνιφ. Και μόνο ότι μπορείς να έχεις κοντά σου ένα άτομο που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, κοινή κοινωνική ζωή και φυσικά κοινό τρόπο επικοινωνίας λέει πολλά.


Δεν είπα να κάνεις κάτι εξτριμ φανατικέ, και μόνο που θα βγεις στο μπαλκονάκι σου (που δεν είναι αυτό της φωτό...Μην ξεχνιόμαστε Άλιμος 4 ever..!) και θα πείς τις 100.000 σαχλαμάρες σου, θα σε ακούσει όλη η πολυκατοικία από τα πνιχτά γελάκια, αλλά και τα σοβαρά που θες να τα συζητήσεις με κάποιο κοντινό σου άτομο (εδώ πέρα) είναι πολύ σημαντική help...


Τέλος πάντων για να μην μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες ας αλλάξω θέμα και ας μπω στις Πανελλήνιες 2008. Τελειώσαμε τελειώσαμε??? Άντε βρε εύχομαι σε όλους Καλά Αποτελέσματα και να αρχίσετε να χτυπιέστε από τώρα!!! Είναι ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια αυτό που ακολουθεί, γι' αυτό ξεδώστε όσο είναι ακόμα καιρός! Όποιος φανατικός ή μη αναγνώστης περάσει το Α.Ο.Θ (με βαθμό...εεε) να επικοινωνήσει μαζί μου και τον Σεπτέμβρη να έρθει να περάσει την Μικρο1 (Απορώ γιατί το πήρα αυτό το μάθημα!!!).




Έχει η ακούσει τα εξ αμάξης η Madonna(με τόνο στο α παρακαλώ...) αλλά προσωπικά έχω λιώσει το hard candy... Δε πα να λέτε τα χίλια μύρια εγώ respect το νέο δίσκο. Τα περισσότερα αν όχι όλα τα τραγούδια τα έχω ήδη λατρέψει...!

Και επειδή δεν θέλω Βλαχάκι τον αναγνώστη μου, θα πούμε για κάποια πολιτισμικά γεγονότα που πρέπει-κατ εμέ- να δούμε!

Θέατρο Βράχων Δήμου Βύρωνα

Δευτέρα 9/6/08 : ΟΝΑΡ-Υπόγεια Ρεύματα

Πέμπτη 19/6/08 : Γαλάνη (ΘΕΑ)- Αρβανιτάκη (Θεά)

Τρίτη 24/6/08 : Παπακωνσταντίνου-Μπουλάς-Ζουγανέλης-Θηβαίος

Τρίτη 1/7/08 : Σάννυ Χατζηαργύρη(θεά)- Matisse

Πέμπτη 2/7/08 : Κανά-Περίδης-Καλημέρη

4-5-6/7/08 : Schollwave Festival (Όλοι πρέπει όπως+δήποτε να είμαστε εκεί!!)

Πέμπτη 10/7/08 : Τσαλιγοπούλου-Κότσιρας

Δευτέρα 14/7/08 : Κραουνάκης-Σπείρα Σπείρα

Θέατρο Λυκαβηττού

19-20/6/08 James Blunt (Τρέχουμε ΤΏΡΑ για εισιτήρια!!!)

Υ.Γ. Όποιος έχει καμιά καλή κρέμα για μετά τον ήλιο ας την στείλει και από 'δω...Δεν ξανακάθομαι όλη μέρα ακόμα και σύννεφα να 'χει...

Άντε βρε, αυτά για τώρα τα λέμε σύντομα!Καλημέρες!!!

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Καλημέρες και Καλή εβδομάδα...


Καλό μήνα σας είπα, δε σας είπα.. Άντε βρε Καλό Μήνα και Καλό Καλοκαίρι 2008!!!Να περάσουμε όλοι super wow!!! Ωραίο καιρό βλέπω σήμερα, με τον ήλιο του αλλά και με ένα αναζωογονητικό αεράκι..Καλά πάμε! Από ότι υπολόγισα οι Πανελλήνιες τελειώνουν και επίσημα αύριο οπότε Καλά Αποτελέσματα σε όλους και καλές Διακοπές..Άντε βρέ όλοι στην Πάρο και στη Μύκονο!!! Κουράγιο ένα ΑΟΘ έμεινε και μετά έρχονται τα καλά... Παραλίες, ξαπλώστρες, πίνες κολάδες, κούμπα λίμπρε...Αχ αυτά είναι!!!Και μέσα σε όλα να ΄χεις να φτιάξεις και ένα πρόγραμμα με τα μαθήματα που θα δώσεις, να σκεφτείς δουλειά κλπ. Παναγία μου!!Δε έφταναν τα προηγούμενα, να χεις να περιμένεις και τον υδραυλικό που δεν ξέρεις πότε θα ρθει τελικά...



Bye the way είδε κανένας μια ταινία στο star το σάββατο κατά τις 2???Δεν την πρόλαβα από την αρχή, την έπιασα στα τελειώματα αλλά ήταν συμπαθητική... Λέει, ήταν ένας που παντρεύτηκε μια ματσό και είχε και μια κουλή για ερωμένη... Δεν του έφτανε όλο αυτό, αφού η γυναίκα του (άλλο ζωντόβολο) δεν είχε καταλάβει για την ερωμένη, και θέλησε να την σκοτώσει για να πάρει όλα τα money αλλά επειδή δεν του κάθισε κανένας φόνος αποφάσισε να την βγάλει τρελή. Την έκλεισε για λίγο σε κλινική αλλά στο τέλος κατάφερε και βγήκε και τον έκλεισε και μέσα...Ποιά τα συμπεράσματα...



  1. Με την λογική της κακίας ποτέ κανείς δεν πάει μπροστά...

  2. Άμα είναι ντάνα η γυναίκα είναι...Τέλος και μπράβο της!

  3. Άμα θες να κάνεις τη βρωμοδουλειά κάν' την μόνος σου...

Αυτά τα λέω επειδή θέλω όλοι οι αναγνώστες μας να είναι λίγο ξύπνιοι και να μην έχουν τη χαζή λογική του κακού...!Τέλος, μην κάνετε add στο skype όποιον σας καπνίσει, ΈΛΕΟΣ! Έχω βαρεθεί να σβήνω κόσμο...Καλημέρες!!!