Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007

Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος ένα νέο ξεκίνημα


















Πριν από 2 εβδομάδες μετακόμισε η Ελένη Μενεγάκη στη νέα υπέροχη νεόκτιστη μονοκατοικία της οικογένειας Λάτσιου στα Μελίσσια. Το σπίτι που ετοίμαζε η Ελένη τα τελευταία 2 χρόνια πλέον ειναι πραγματικότητα πρόκειται για μια εντυπωσιακή πέτρινη μονοκατοικία με πάρα πολλά παράθυρα (επιθυμια της ίδιας της Ελένης..!). Η ίδια η Ελένη επιμελήθηκε πολλά μέρη του σπιτιού όπως ο σχεδιασμός του κήπου και η επιλογή φυτών-δέντρων αλλά και ολόκληρους χώρους όπως η κουζίνα που φημολογείται ότι κόστισε 80.000 €. Η μετακόμιση ολοκληρώθηκε στο πιο ζεστό σαββατοκύριακο του Ιουνίου καθώς η τυπική Ελένη το προγραμμάτιζε εδώ και καιρό. Το σπίτι έχει υπόγειο γκαραζ και πισίνα κάτι που οι δυο γονείς φρόντισαν για τα παιδιά τους. Όπως και να χει οι οικογένεια Λάτσιου το άξιζε αυτό το νέο σπίτι γιατί τόσο η Ελένη έχει δουλέψει σκληρά τόσα χρόνια στο πρωινό πρόγραμμα και αντικειμενικά ειναι η Βασίλισσα της πρωινής (και όχι μονο ζωνης..) όσο και ο Γιάννης που τόσα χρόνια ως διευθυντής προγράμματος καναλιού συνέβαλε στην επιτυχία αυτού του καναλιού και μολις έφυγε το κανάλι ξέγραψε την πρώτη θέση σε νούμερα τηλεθέασης. Τι να πω εγώ??? Ένα πράγμα μονο να ζήσουν ευτυχισμένα μαζί με την οικογένειά τους (που ελπίζω να μεγαλώσει συντομα) για πολλά χρόνια…!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

emena olokliro to spiti mou mazi me ta epipla kanei 80 000 euro... TI na pw? Kala na nai na to xairontai dn lew.. alla an itan na ekana ki egw ti xazi ksanthia gia na exw tetoies polyteleies... tsampa to kraksimo...:P

Giorgio είπε...

Χαζή χαζή αλλά η ξανθιά τα βγαλε τα χρήματα για να αγοράσει την πανάκριβη μονοκατοικία...Και όχι μόνο αυτό αλλά πήρε και την πανάκριβη κουζίνα!!!

Ανώνυμος είπε...

paidia to thema einai aplo!!!dn yparxei periptwsi na dianoithoume oute sto elaxisto posa lefta exei apoktisei i menegaki i opoia dn einai tyxaia!!!!...!exei ta lefta pou emeis na douleuoume apo simera mexri ta 90 kathe mera kai ta sab/ka dn ta bgazoume.........!

Giorgio είπε...

Εεε τι να κάνουμε άμα είσαι θεά είσαι...!Η γυναίκα στα τόσα χρόνια πορείας της έχει αμφισβητηθεί από πολλούς αλλά η σωστή διαχείριση των χρημάτων της την έφτασε εκει που έφτασε..!