Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Νέα τηλεοπτική σεζόν (συνέχεια)

Θα αρχίσω πρώτα με τα καλά..Τα σποτάκια του mega είναι απλά εκπληκτικά όχι μόνο τα κείμενα αλλά και τα γραφικά είναι υπέροχα.Επίσης, τα γραφικά του alpha παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Το σκηνικό της Χρουσαλά είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι.Το σκηνικό της Φαίης είναι το κλασικό μεσημεριανάδικο με θέσεις για το πάνελ.Το σκηνικό της Χριστίνας είναι των άκρων άλλοι το βλέπουν θετικά και άλλοι το βλέπουν ιδιαιτέρως αρνητικά.Προσωπικά το σκηνικό του κους κους δε μ΄αρέσει γιατί είναι κάπως εκκεντρικό για αυτή τη ζώνη.Έχω να κάνω τις ακόλουθες παρατηρήσεις:
  1. Στον alpha έχει πέσει τόσο πολύ το budget που όλες οι παρουσιάστριες φοράνε το ίδιο άσπρο ταγιέρ (βλέπε Ρίτσα Μπιζόγλη-΄Ελλη Στάη-Κατερίνα Καραβάτου)
  2. Το πρωινό του star έχει αδειάσει αφού τόσο ο Πυριόχος όσο και ο Σαράντος ώστε να αξιοποιηθούν στα μεσημεριανάδικα του alter
  3. Εκτός από τον Αντώνη Κοκορίκο ποιοί άλλοι θα ΄ναι μαζί με την Έμη???
  4. Για να έχετε μία γοργονα χρειάζεστε μια στολή βατραχανθρώπου και τη Χριστίνα Λαμπίρη.Της τη φοράτε και τελειώσατε...
  5. Ο Πουλόπουλος συνεχίζει (ανεπιτυχώς) το στιλάκι του Μουτσινά
  6. Πόσο καιρό θα αντέξει η Νανά Παλαιτσάκη στον alter που κανένας δεν την αφήνει να ολοκληρώσει αυτό που λέει???Αλήθεια αυτή πέρσι δε παρουσίαζε το δελτίο των 24:00 στον ΣΚΑΙ???

Αυτά προς το παρόν αναμείνατε για τα επόμενα τηλεοπτικά νέα...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: