Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Που είναι το Ε.Σ.Ρ...ΟΕΟ???


Μα καλά σ΄αυτή τη χώρα τίποτα δε λειτουργεί σωστά???Είναι δυνατόν κάποιο ανεγκέφαλο πράγμα να παίζει με τον πόνο του κάθε ανθρώπου...???Πόσο πιο κάτω να πάει η Ελληνική τηλεόραση όταν όλες οι εκπομπές της απογευματινής ζώνης έχουν σαν κύρια θεματολογία τον ανθρώπινο πόνο...Δε γίνεται να κάνεις τηλεόραση και να πατάς επί πτωμάτων για να κάνεις ένα % ποσοστό...Πως επιτρέπουμε εμείς οι ίδιοι σε αυτά τα υποκείμενα που πραγματικά δεν είναι άνθρωποι γιατί άν ήταν θα σέβονταν τον πόνο των συνανθρώπων τους και δεν θα τον έκαναν βιντεάκι για την εκπομπή...Αν η κ.Δρούζα (ο Θεός να την κάνει) ήταν στη θέση της κάθε μάνας που έχασε το παιδί της και μια άλλη όλη αυτή την τραγωδία την έκανε show πως θα ένιωθε???Και γω μόλις τώρα έμαθα για την εκπομπή από διάφορα blogs, αλλά φυσικά δεν μπορούσα να μην αναφερθώ σ΄αυτό το σούργελο που τα τελευταία 2 χρόνια το ΄χε παρακάνει...Έχει χρέος να παραιτηθεί...




Υ.Γ. Η Ελληνική δικαιοσύνη δεν επιτρέπει να βγει το όνομα στη δημοσιότητα ενός κατηγορούμενου χωρίς να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες (βλέπε Κούγιας) αλλά αφήνει το κάθε τσουτσέκι να κάνει πανηγύρι τον πόνο του καθενός...Καλή μας συνέχεια...

13 σχόλια:

Dreamgirl είπε...

Γιώργο μου με κάλυψες... Εγώ απλά θα πω ντροπή! Όχι μόνο παίζουν με τον πόνο των συνανθρώπων μας, αλλά και πίσω από τα δάκρυα που ρίχνουν μπροστά στο γυαλί κρύβεται ένα ηλίθιο χαμόγελο επιτυχίας. Σε αυτό το θέμα η TV είναι απλά η πιο απάνθρωπη!

Χαίρομαι που θίγεις και τέτοια προβλήματα, πέρα του κουτσομπολιού που κάνεις...

Ανώνυμος είπε...

tin palio poutana den koita ta xalia tis thelei na paiksei me ton pono tou kathenos....prepi na tin kopsoun....

Giorgio είπε...

Σκοπός μου όταν ξεκίνησα αυτό το blog δεν ήταν μόνο το κοσμικό μέρος του αλλά και όταν μπορώ να θίγω κάποια γεγονότα...Γιατί το χειρότερο πράγμα είναι η αποκτήνωση μας λόγω πολλών παραγόντων, ένας εκ' των οποίων είναι και η τηλεόραση.Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο πάρτυ και κοσμικά γεγονότα...

Ανώνυμος είπε...

Giorgo mou... eimai pragmatika k 1000% kalimenh me ola ayta pou eipes. Pragmatika exei xreos na paraitithei apo tin prospatheia tis na apaksiwnei kathimerina tin anthrwpini aksioprepeia sto bwmo tis thletheasis k twn diafhmisewn.
Ntroph tis pou paizei me tosi eykolia k anaisthisia me ton pono ton synanthrwpwn mas.
Apaksiw

Ανώνυμος είπε...

K mia erwtish... ti einai to ESR??????

Giorgio είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο τι είναι αυτό το ΕΣΡ????Σε τι χρησιμεύει στην Ελλάδα ?????
Απ: Μα φυσικά σε τίποτα,ούτε το περιεχόμενο των εκπομπών κρίνει ούτε πρόστιμα επιβάλλει όταν αυτό είναι απαραίτητο και αναγκαίο...

Ανώνυμος είπε...

kale to xtesino thema to eides????ti katrakula!!!poso pio xamila tha pesei auti i gunaika....akou ekei kerei pote tha erthei o ewsforos...tsouxtra drouza!!!

Ανώνυμος είπε...

Eida shmera ... oti eixe to idio thema me tin Tatiana Winfrie..
Tis plastikes epembaseis.
Ma ayth h gynaika pia.. na klebei themata k apo alles ekpompes gia na leei oti kanei ekpompi??

Exw k mia aporia..

Pote tha bgei i Mari Kyriakou me tin ekpompi tis? Na exoume kati na sxoliazoume dld oxi tipote allo... tou style... to thema tis htan gia tin peina k tous astegous k ekeinh eixe erthei me mia toualetaaaaara me ena panakribo perideraio sto laimo gia na kanei ekpompi! ts ts ts... Katalabes???
Perimenw anarthsh.. h mallon perimenw tin ekpompi tis k meta i anarthsh!!!!!!

Giorgio είπε...

Λοιπόν οι πληροφορίες μου λένε ότι ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή στις 14/10 και θα ναι του στυλ σκέφτομαι τον αστεγο αλλά παράλληλα φοράω dolce and gabbana συνολάκι μου...Άντε θα σου αφιερώσω την ανάρτηση μετά την πρεμιέρα...Μα καλά δεν μπορεί κάποια από αυτές να παραιτηθεί και να ακολουθήσουν και άλλες..????

Equilibrium είπε...

Ευτυχώς δλδ που δουλεύω εκείνη την ώρα... Και η κοπελιά υποτίθεται έχει σπουδάσει ψυχολόγα?...

Giorgio είπε...

Τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν την είδα..Τη διάβασα μέσα από blogs και για αυτό και έγραψα γιατί πραγματικά τα 'χα πάρει κρανιο...Η κ.Δρούζα φαίνεται ότι είναι σπουδαγμένη από την ευαισθησία της σε λεπτά ,όπως το συγκεκριμένο, θέματα...Ντροπή της και πάλι ντροπή της!!!

Ανώνυμος είπε...

POLY AKSIA DEN TIS DWSAME NA EXOUME KANEI K 12 ANARTHSEIS K SXOLIA GIA THN PARTH THS?

Giorgio είπε...

Πλάκα πλάκα όντως έχεις δίκιο αλλά η κ.Δρούζα δυστυχώς όλο μας δίνει τροφή...