Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

Ειδήσεις σε τίτλους...

  • Τo mega για άλλη μια βδομάδα τερμάτισε πρώτο όπως βλέπουμε από την agb αλλά και το κανάλι του Αμαρουσίου δεν τα πήγε και χάλια και κάποιες σειρές του τα πάνε ιδιαιτέρως καλά.
  • Την τρίτη θα δούμε την Καιτούλα τη Γαρμπή στις 7 θανάσιμες πεθερές στο ρόλο της Αθηναίας πεθεράς (αν θυμάμαι σωστά...).
  • Το "μπαμπά μην τρέχεις" μετακομίζει στη μέρα της πέμπτης.
  • Ξεκίνησε για 2η σεζόν το "σ' αγαπώ σε λατρεύω χωρίζουμε" με μία μικρή αλλάγή στο κάστ στη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια τη Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη.
  • Την Πέμπτη έχει πρεμιέρα το "μπαμπά μην ξαναπεθάνεις παρασκευή"για 3η σεζόν.
  • Σήμερα στις 23 από τον Ant 1 θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Αριων από τον Γ.Σατσίδη Έλενα Καρποντίνη (αλήθεια που είναι το pass παντου και 'χουν μπαστακωθεί στην Ελεονώρα...)

5 σχόλια:

Dreamgirl είπε...

Καλά θυμάσαι για την Καιτούλα, την Αθηναία θα κάνει ;Ρ

Soula είπε...

Hello!!1st time here.
Διαισθάνομαι θετικά A.V. Vibes αρα θα τα πάμε καλά :D

Καλέ θα παίξει η Αλιμόνου σε μιούζικαλ(τύπου);Δεν ήξερα οτι τραγουδάει...Α!Το'πιασα.Είναι αυτό που λένε "απο φωνή,κορμάρα";
Πρωϊνάδικο "Ο Τιτανικός"
Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί απο το ναυάγιο της πρωϊνης ζώνης ο ΑΝΤ1 πιάστηκε απο τα μαλλιά των δύο που αναφέρεις αλλά και πάλι δε βλέπω φως(ούτε νούμερα(τηλεθέασης,γιατί απο τα άλλα...)

Giorgio είπε...

Dreamgirl:
thanks για την επιβεβαίωση...

Soula:
και όμως θα παίξει...Εμ αν είσαι η Κυρία Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη σου ανοίγονταιπολλές πόρτες.Εντός του χειμώνα θα πάω να τη δω την παράσταση(φυσικά όχι για την Τζίνα...) και θα πώ τα σχόλιά μου...Χαίρομαι που συμφωνούμε στα νούμερα του Ant1...!

Soula είπε...

Την είδα την προηγούμενη σεζόν με τη Μακρυπούλια(βέβαια δεν πήγα για τη Ζέτα...)
To blog σου "μυρίζει" Άννα, αρα νά ένας λόγος ακόμα για να χαρώ για τη γνωριμία!(Μήπως η μια επιπλέον ψήφος για την trash Βανδή στο poll μου είναι δική σου;Αν ναι, χαίρομαι :p)

Giorgio είπε...

Φαίνεται πως δεν την πάω καθόλου την Ατάλαντη....;)Τι να κάνω???Σωστά μάντεψες!!!χαχαχα