Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Ανδρέας Μικρούτσικος...Τι καλός άνθρωπος..!

Μα πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είναι απλά υπέροχος, καλός και με τον κλό λόγο για όλο τον κόσμο...Προχτές στον Φώτη και στη Μαρία έδειξε την ανωτερότητά του και μίλησε για όλους και για όλα.Την εκπομπή δεν την είδα αλλά είδα τα καλύτερα στο δελτίο του Star (πηγή σοβαρής και έγκυρης (λέμε τώρα...) ενημέρωσης..!). Συμφωνώ μαζί του όχι όχι δε την ήθελε την εκπομπή του Πάτρα όχι όχι τσάμπα τον κατηγορούν...Και για το ότι δε μιλάει με τη Μενεγάκη η Ελένη φταίει...Που τα πουλάει αυτά ο καραγκιόζης???Μα καλά σε ηλίθιους νομίζει οτι απεθύνεται???Είπαμε γινόμαστε σιγά σιγά pathetic ανθρωπάκια αλλά όχι και τόσο...Εγώ άνα ξέρω εκεί υπάρχει καπνός υπάρχει συνήθως και φωτιά...Δε γίνεται να έχει τη φήμη του πιο αχόρταγου ανθρώπου για τηλεόραση χωρίς πραγματικά να 'ναι.Τέλος να αφήσει την Ελένη ήσυχη και να κουλάρει λίγο γιατί "what goes around goes around goes around comes all the way back around"...

Υ.Γ. Να βγάλει απ' το μυαλό του τον "καφέ με τον Αντρέα" γιατί αν δεν τα ξαναβρεί με την Ελένη καφέ δεν έχει...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Etsi Giwrgo mou rixtou ta gt eleos pia!
Matakia exoume k blepoume!!!
As ton steiloume k ayton spiti tou... Pouro 100 xronwn k to paizei agoraki 23xrono...
k den einai k kalos stis ekpompes tou.. Xalia einai..

Ανώνυμος είπε...

Giorgo mou eides to spotaki tis ekpompis tis Mari??
Eipe oti tha einai 5lepti i ekpompi tis i egw akouasa lathos??? se parakalw enhmerwse me gia na kserw an tha xarw!!! katalabaineis fantazomai oti kanoniki ekpompi tha me eksontwne!!!! mia wra na blepw ti fatsa tis einai megali dosh gia kathe meraaa!!! XAXAXAXAXAXAXA!!!

Giorgio είπε...

Εεε μα καλά που 'χω και σένα...Ναι σωστά το άκουσες 5λεπτη θα ΄ναι η εκπομπή της (μας λυπήθηκε ο Θεός)!!!Και οι 2 τους καλό θα ΄ταν να πήγαιναν σπίτι τους.Ο ένας στη Δήμητρά του και η άλλη στον Μίνωά της!!!