Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Συνέχεια πρεμιέρων...

Ήρθε και το star system στον alpha και έκανε την εμφάνισή του το μεσημεράκι με την Άση Μπίλιου.Μετά ακολούθησε η Έλενα Κατρίτση με το "ούτε γάτα ούτε ζημιά" σε κάτι πιο κίτρινο από αυτό που μας έχει συνηθισει η παρουσιάστρια.Από τις γκλαμουριές του prive το να συμβιβάζεσαι με την Έλλη Κοκκίνου είναι κάπως...


Στο σημείο αυτό έχω να κάνω μια καταγγελία τα Μάρμαρα είναι του Παρθενώνα και όχι του αρχαιοκάπηλου του Έλγιν...Θα μου πείς ότι είναι άσχετο αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε όλοι μας!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ooooooooooooleeeeeee


1 0 0


na ta xiliaseis!!!!!!!!!
eisai monadikoooooooos!!
eisai anepanaliptos!!!!!
den yparxei kanenas sen esena!




etoimasou gia ksefreno party!

kathe mera einai logos giorths!

wooooow!!!




MY LOOOOOOVE!!!!

Equilibrium είπε...

Αχ πάλι καλά που'χω εσένα να με ενημερώνεις για καμιά πρεμιέρα γιατί δεν έχω προλάβει ακόμη τπτ να δω. μόνο Λάκη και "υπέροχα πλάσματα". κανά σήριαλ καλό έχεις να προτείνεις? Μαυρη τη βλέπω τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Οπότε λέω να γυρίσω στην καλοκαιρινή μου σεζλονγκ!!! (Νάχα καταφέρει και να πάρω και άδεια γμτ...)

Giorgio είπε...

m.a.
Χίλια ευχαριστώ!!!!Ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου...!Την ερχόμενη βδομάδα θα διοργανώσουμε το πάρτυ!!!!Και θα χει και πάρα πολλές εκπλήξεις!!!!!!!

equilibrium
Και γω τις περισσότερες πρεμιέρες δεν τις είδα λόγω σχολής(πρωί φεύγω βράδυ μαζεύομαι...) αλλά αυτούς που βλέπω φανατικά είναι οι 31 δρόμοι, ο Λάκης, τα πλάσματα και αν πετύχω καμιά καλή θανάσιμη (σε επανάληψη)....