Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Britney η συνέχεια της πτώσης..



Και ναι το βρήκα το θεικό video που για κάποιο καιρό είχε απαγορεύτεί στο youtube και σας το προτείνω για να θαυμάσετε μια ιδέα-την Britney εννοώ...Με μια άκρως αισθησιακή-κακόγουστη εμφάνιση με εσώρουχα βάλθηκε να κάνει εντυπωσιακό come back η τέως θεά της ξένης μουσικής σκηνής...Δε λυπάμαι κανένα άλλο εκτός απ΄τον κακόμοιρο που τον πατά για να κατέβει στην κάτω σκηνή και φυσικά τον άλλο που κάτι του "ακουμπά"...Χαλαρώστε και διασκεδάστε!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO MALLI TO PROSEKSES???
THN PEROUKA APO KATW APO TO KONTOKOUREMENO ALLOU XRWMATOS MALLI?????????????????
TI KSEPESMOS??? TI KSEPESMOOOOOOOOOS??? THEEE MOU!
K na fantastei kaneis oti ayto to plasma itan kapote eidwlo..
Thn axari k amhxanh kinhsh ths thn prosexes?
Pou einai oi palies kales meres pou gemize ti skini me ta xoreytika tis?
Pou twra gia na katebei ena skali prepei na kanei kapois (amoiros) skamni gia na mporesei na katebei?
Pou an den epaize apo pisw to beat k an den xoreyan oi xoreytes tha anebaina panw egw k tha epairna ti thesi tis... ti swma athlio itan ayto?
TI KSEPESMOS?? Oh My GoD!!!!!!!

Giorgio είπε...

Καλά σήμερα δίνεις ρέστα..!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Αυτό ακριβώς συζητούσαμε σήμερα για την κατάντια αυτού του pop ειδώλου που τώρα έχει πέσει πιο κάτω και απ΄τον π΄το...Μα το μόνο που έκανε ήταν να ανοιγοκλείνει το στόμα της και να κουνάει λίγο τα χερια-πόδια της.Τίποτα άλλο....Αν αυτό θεωρείται νέα τάση στο χορό πάω πάσο....Όπως είπε σήμερα η Βάνα (όχι η γνωστή...) έχει ξεχειλώσει...!

Ανώνυμος είπε...

thea thea i britney!!!m aresei akoma kai twra pou xei piasei trelo pato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kai i emfanisei me ta sexy eswrouxa edwse resta!!!