Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

Persona Στάη...


Επιτέλους η πολυαναμενόμενη εκπομπή της λατρεμένης έρχεται τη Δευτέρα το βράδυ στον alpha. Μαύρα μάτια κάναμε να την δούμε και τσούπ σκάει το υπέροχο, το μοναδικό το φανταστρουμφικό διαφημιστικό και σου δίνει την ελπίδα ότι η Έλλη Στάη ΖΕΙ!!!Μια αληθινή κύρια με πάθη και λάθη (Ευαγγελάτος και δελτίο alpha αντίστοιχα...) την άσχετη στιγμή έρχεται και κάνει(???) ένα δυναμικό comeback από την αφάνεια στην οποία είχε πέσει μετεκλογικά.Είπαμε ο Κύριος Κοντομηνούλης τα σκασε χοντρά στην Έλλη σιγά μη την άφηνε να φύγει έτσι απλά όποιον Μιχαλάκη και να ΄χε δίπλα της...Παρόλα αυτά γνώμη για την Έλλη δεν αλλάζω είναι μια υπέροχη γυναίκα που πατά επί πτωμάτων και που όλοι θα ήθελαν να την προσκαλέσουν σ' ένα τραπέζι τους...



Υ.Γ. Οι mont blanc θα είναι πάντα της Έλλης...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

einai uperoxi einai foveri!!!kai mena einai i agapimeni mou an kai tsoulitsa...exoume katalipsi epitelous ekane kai to lukeio mas!!!

Giorgio είπε...

Συμφωνούμε στα περισσότερα!!!Κανονικά θα έπρεπε να κατακρίνω τις καταλήψεις αλλά θα σου πώ ότι καλά κάνετε!!!Καλή ξεκούραση!!!

Ανώνυμος είπε...

Giati kanoun katalipsi ta lykeia eipame?
Giati i tyropita den einai stroggyli mhpws?????
xa0xaxa0xax0ax0ax0ax0axa0x0ax0ax0ax0a0xax0a0xa0xa0x0ax0ax0xa

Giorgio είπε...

Μα είναι δυνατόν από όλο το post που είναι αφιερωμένο στην Απόλυτη(δημοσιογράφο!!!) να σου 'μεινε η κατάληψη της αλλης???χαχαχαχα
Βέβαια απ' το να μου έβριζες τη θεά καλύτερα να σχολιάζεις τις καταλήψεις...
Ένα αίτημα εχω ακούσει που είναι η δημιουργία καπνιστηρίου!!!

Soula είπε...

Θεά, θεά αλλά έτυχε να βρεθούμε κάποτε στο ίδιο ασανσέρ(νοσοκομείου)και έχω να δηλώσω οτι το δέρμα της είναι τίγκα στην ευρυαγγεία...κατακόκκινη,Χάλια!!
Sorry αλλά αυτό είδαν τα ματάκια μου.

Giorgio είπε...

ΑΑΑ μου το 'χετε ... το θέμα.Αυτό κανονικά έπρεπε να 'ναι ύμνος στη Θεά και έχει καταντήσει να λέει περισσότερα για καταλήψεις,τυρόπιτες και ευρυαγγείες...Ντροπή σας!!!

Που θα πάει θα την πετύχω καμιά μέρα στη Π.Ιωακείμ και θα σας πω σχόλια...

Soula είπε...

Απ'όσο γνωρίζω πήγαινε στο Eclipse(δεν την έχω πετύχει απλά μου το έχει πεί ο πoρτιέρης)

Giorgio είπε...

Mμμ ευχαριστώ για την πληροφορία..!Για ότι νεότερο θα σε ενημερώσω...