Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Τηλεγραφηματάκι λίγο πριν την κάνω!!!!

  1. Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά!!!
  2. Σήμερα αφήνω τη φοιτητούπολη μετά από 1μιση μήνα περίπου (ρεκόρ για μένα που πηγαινοερχόμουν Αθήνα κάθε 3 βδομάδες...).!!
  3. Δε μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη που φεύγω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω και τα μαύρα γιατί από αύριο ξεκινάνε οι περιπέτειες του Γιώργου στο κέντρο της Αθήνας!!!
  4. Ειλικρινά δεν μπορώ να με φανταστώ σε κανά 2μηνο να πιάνω βιβλία στα χέρια μου!!Παναγία μου τι θα κάνω..!!!
  5. Από τότε που πήρα dvd (μέχρι τότε έπαιρνα λαπιτοπι και έπεφτα στο πουφ και έβλεπα ταινιούλα...Είμαι μποεμάκι κατα βάθος..!χεχε) έχω δει τις άπειρες ταινίες και όχι μόνο τα εμπορικά, ίσα ίσα που έχω ψάξει και βρει ότι ποιοτικό κυκλοφορεί στη φοιτητούπολη...
  6. Επίσης, έχω διαβάσει αρκετά λογοτεχνία βέβαια, αλλά δεν πειράζει η ψυχή είναι που μετράει στον άνθρωπο πρώτα και όχι η επιστημονική του κατάρτιση..Λέμε τώρα..!
  7. Άλλωστε εγώ δεν είμαι για Μαθηματικά και όλα τα σημάδια της μοίρας μου το λένε!Το πτυχίο αν το πάρω ποτέ θα το αφιερώσω στους γονείς μου και μετά θα πιάσω δουλειά σε μπάρα!!!
  8. Την περασμένη βδομάδα είχα βγει για φαγητό και είδα ένα παιδάκι με απίστευτο τύπο!!!Νομίζω το έλεγαν Μάριο, άρα πρέπει να ήταν αγοράκι και ήταν από τα λίγα παιδιά που θέλω να υιοθετήσω!!!
  9. Κατά τα άλλα σιχαίνομαι όλα τα υπόλοιπα μπεμπε κάτω των 15...!χεχε
  10. Για όσους ρώτησαν το πάρτυ Βάνας ήταν υπερβολικά καλό τώρα που το βλέπω από μακριά γιατί σημασία αναγνώστη μου έχει όταν αναπολείς κάτι να σου χουν μείνει οι καλές στιγμές...
  11. Και ναι όπως θα είδατε στο φέισμπουκ φανατικοί φίλοι αναγνώστες τους ανέβασα στην κουζίνα Βάνας!!!Στη πυρά στη πυρά!!!
  12. Show αλά Madonna-Justin είχαμε αλλά ήταν περιορισμένο...Βασικά μόνο τα 4 λεπτά χορέψαμε και αυτά μόνο τα 2 γιατί είχαν πλακώσει τα τηλέφωνα...Δεν πειράζει όμως έχουμε και άλλα πάρτυ στο μέλλον..Απειλή στο τετράγωνο!!!
  13. Μέσα σ' όλα χτες έσκασε και μια είδηση για ένα νέο σπίτι τύπου loft 2στενά πέρα απ' το δικό μου, αλλά ένα θα σου πώ φανατικέ είχε εσωτερικό παράθυρο που έβλεπε στη σκάλα της πολυκατοικίας, μπλε κουζίνα και 2 πόρτες εισόδου(απ΄ τη μια μπαίνει η σχέση- απ΄την άλλη φεύγει η γκόμενα..!)...ΈΛΕΟΣ!!!!!
  14. Δεν αλλάζω με τίποτα το ολοκαίνουργιο φοιτητόσπιτο μου και ας μη χωράει πλυντήριο πιάτων στη κουζίνα!
  15. Έχω γεμίσει και τους τελευταίους τοίχους του σπιτιού μου με φωτός και φωτάκια..Το θέαμα είναι πολύ σουρεαλ γιατί τους έχω δώσει και μήνυμα πολιτικό...Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν...!
  16. Δεν έχω μαζέψει τίποτα από βαλίτσες-σπίτι και το βραδυ φεύγω και εννοείται ότι θα βγω και σήμερα για να χαιρετίσω άπαντες...!
  17. Πραγματικά ο last 1μισης μήνας ήταν από τους πιο γαμάτους στη φοιτητούπολή..Γιατί να σου πώ και κάτι φανατικέ όταν περνάς καλά φαίνεται στο πρόσωπο σου!!Άρα γίνεσαι Madonna χωρίς Φουστάνους κλπ!!Που σημαίνει ότι αναλαμβάνω και αναπαλαιώσεις κυριών άνω των 50!!Να βγάλω και ένα κέρδος το άτομο..!
  18. Λατρεύω το 3ο έτος!!!Έχει 1 dark και underground κλίμα που από μόνο του σου δίνει style και σε προκαταβάλει θετικά!!!Είναι μοτίβο... Τέλος!!!
  19. Μην ξεχάσω!!!To γυάλινο δάκρυ (μ' αρέσει που βάζω και λινκ...!)είναι παντελώς κουλή που έκλεισε το blog της...Είναι σπαστικό να δίνεις 25.346 κωδικούς για να διαβάσεις ένα blog!!!Αλλά κατά τα άλλα είναι θεά!
  20. Είμαι ο Γιώργος και μόλις τελείωσα...


4 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Κανονικά έπρεπε να μου χτίσεις ναό που σου έστειλα πρόσκληση, και αντ'αυτού εσύ με λες κουλή! Πρόσεξε πως εκφράζεσαι για μία θεά, γιατί διαπράττεις ύβρη :-Ρ
Πάντως σε περίμενα πιο χαρούμενο που πας Αθήνα!

Sweet and bitter είπε...

Πόσο χαίρομαι που περνάς καλά!!!
Θυμάσαι που σου έλεγα να μην ανησυχείς, γιατί θα γνωρίσεις cool άτομα;

Πολλά-πολλά φιλάκια!

mahler76 είπε...

άντε με το καλό βρε να μας έρθεις.

G Spot Unveiled© είπε...

e na valeis cookie na se thymatai...prosekse de lew to chocolate chip one :P

lol

kalws na pas apo ta meri mou...i alitheia einai oti mou psiloeleipse to gkazi...kai i Athina genikotera vevaia...