Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Και η καπνοαπαγόρευση συνεχίζεται...


Δηλαδή θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε...?Λιάνα Κανέλλη χωρίς τσιγάρο γίνεται....?Αχ μόνο η Λιάνα μπορεί να με καταλάβει πλήρως...!Και να μιλήσουμε πιο σοβαρά το μέτρο αυτό είναι για τον πούτσο...Σάββατο βραδυ 2μιση που έκανα είσοδο σε club (δυστυχώς όχι με πυρά...) και μας ενημέρωσαν για το που επιτρέπεται το κάπνισμα...Δηλαδή έλεος φανατικέ μου αναγνώστη αυτές είναι τριτοκοσμικές καταστάσεις..Γιατί δε λέω άλλο να υπάρχει μπαρα-τραπέζι-έστω σκαμπό να ανέβω να τα δώσω όλα, αλλά όταν είναι φουλ το μαγαζί και δε μπορείς να πωρωθείς με την Απόλυτη γίνεται να μη κάνεις έστω ένα...?Εν τω μεταξύ άλλα ακούς στο ένα μαγαζί άλλα στο άλλο...Ακόμα και την Πέμπτη 2/6/09 εμείς καπνίσαμε σε ΚΛΕΙΣΤΟ εσωτερικό χώρο με την άδεια του καταστηματάρχη χωρίς όμως το μαγαζί να έχει το μαλακοσήμα απ΄τ υπουργείο...By the way έχω ειδική λίστα με μαγαζιά που επιτρέπεται το κάπνισμα όποιος ενδιαφέρεται ρίχνει ένα τηλεφωνάκι...!ΑΑΑ να μην ξεχάσω πάρτε και ένα ψιλο οφίσιαλ ρεμίξ της πυράς από Βαλεντίνο καλούλικο είναι πατάμε ΕΔΏ και ανεβάζουμε την ένταση( αν όχι τοσο καλή ποιότητα video...).Κατά τα άλλα μου χει κολλήσει η Ανακωχή από την Άννα λόγω συναυλίας...Αχ!


3 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Όχι, όχι μόνο η Λιάνα! Κι εγώ συμπάσχω μαζί σου! Ακόμα και στα πιο βλαχομάγαζα το απαγορεύουν-έλεος..
Κανονικά ξέρεις τι θα πρεπε να γίνεται τώρα με αυτόν τον κωλονόμο; Τώρα το καλοκαίρι αφού επιτρέπεται το κάπνισμα μόνο σε εξωτερικούς χώρους, οι αντιπαθητικοί αντικαπνιστές να κάθονται υποχρεωτικά μέσα και να μην πιάνουν τζάμπα χώρο από τα έξω τραπέζια που θα μπορούσαμε να πιάσουμε εμείς για να καπνίσουμε! Ασταδιάλα!

Yannis_p είπε...

Εγώ πάντως θυμάμαι ακόμα τη Λιάνα χωρίς τσιγάρο στην οθόνη. Η αλήθεια είναι ότι είχα πεθάνει στα γέλια όταν την είχα πρωτοδεί, μετά το έκανε κατεστημένο…μέχρι που ήλθε ο νόμος και τώρα πάλι κοιτάμε όλοι αν θα το ξανανάψει. Σα να μου φαίνεται ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται!

G Spot Unveiled© είπε...

Opoios thelei na autoktonisei na to kanei MONOS tou i parea MONO me tous omoious tou! Einai poly profanis o skopos tou ypourgeiou nomizw!

Dakry aporw me ti skepsi sou...shock! :P

Respect reeeee-eleos!