Σάββατο 4 Αυγούστου 2007

Θα μπορέσει τελικά η Δρούζα???


Έσκασε πρίν από λίγες μέρες το διαφημιστικό της καθημερινής εκπομπής της Άννας και αποκαλύφθηκε ο φοβερός και πρωτότυπος (...) τίτλος της εκπομπής της.Ανακυκλωμένος από τη χωματερή των Άνω Λιωσίων χωρίς καθόλου φαντασία δείχνει από τώρα ότι η εκπομπή της Mrs Φραπελιά 2006-2007 θα είναι μια από τα ίδια.Τουλάχιστον στη ΝΕΤ είχε και κάποια glam θέματα αλλά με αυτό τον τίτλο τι glam θέματα να περιμένουμε??? Το βλέπω εγώ το όνειρο θα ΄ναι η αποθέωση της μιζέριας και της κακομοιριας.Να μας λυπηθεί ο Θεός μόνο αυτό έχω να πω...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pes ta pes ta!

Ανώνυμος είπε...

thelw na grapseis kai gia ta ekseis themata tin epomeni fora! giati thelw na enimerwthw! loipon: 1)gia ton ypokeimeno xwrismo tin Agelina me ton Brand,alitheia i psemata?
2)gia kamia kainouria tainia stous kinimatografous kai gia to Harry Potter too!
3)giati katereysai i gefyra sti mineapoli??
4)Thelw sxolio kai gia to biblio istorias!!!
5)kai gia tis perierges diatheseis tou kairou pou dn problepw na mas afisei na kanoume kanena mpanaki aytin tin ebdomada...
pros to paron ayta! aaa kai akou sxolia dimosiografou gia to magazi pou akana to tatoo!!!----> ''Τηλεφωνήσαμε σε διάφορα studios και καταλήξαμε στο Lizard Tattoo που χρησιμοποιεί ανώδυνη μέθοδο και φυτικά χρώματα.
Ριζάρη 32, Παγκράτι, 210 7249816, www.lizardtattoo.gr'' ;)

Giorgio είπε...

Ευχαριστώ κοινό μου(Μαρία-Άννα)!!!καλά που υπάρχεις και συ και επιβραβεύεις την προσπάθειά μου... Χαίρομαι που συμφωνούμε!!Θα ικανοποιήσω άμεσα την επιθυμία σου. Οκ thnks και για την έρευνα για τα tatoo...Από την μεθεπόμενη εβδομάδα το βλέπω να το επισκεπτόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

ti methepomeni ebdomada tha einai kleista... alla dn peirazei dn xanetai to magazi! opote einai mou les!!!! Ax na sai kala! Anamenw ki alla thematakia!!!
kisses

Ανώνυμος είπε...

kala mwre tin palioxameni den paei na plynei kana piato...axristi thes kai lala kai tileorasi..