Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Go to the hell Tommy....


Σήμερα έμαθα μέσω ενός e-mail τη δήλωση-πρόκληση του καραγκιόζη χίλφινγκερ. Λέει ότι αν ηξερε ότι τα ρούχα του θα τα φόραγαν διάφορες ομάδες ανθρώπων-φυλές μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες δε θα τα σχεδίαζα. Ώπα ρε μεγάλε ποιός νομίζεις ότι είσαι, σιγά τη μεγάλη γαζώτρα που τον θίξαμε επειδή του κάνουμε την τιμή (γιατι τα ρούχα του δε μας τα δίνει τσάμπα αλλά σκάμε το λιγότερο 50 ευρα για να τα πάρουμε....) να φορέσουμε τα ρουχαλάκια του.Τέτοιες συμπεριφορές μόνο ένα πράγμα φανερώνουν υπεροψία και άμετρο εγωισμό.Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το κομπλεξικό άτομο μόνο ένα πράγμα θα ήθελα να σας παρακαλέσω ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ....Το παραπάνω είναι ένα απόσπασμα από τον τύπο.



Υ.Γ. Τσάμπα πήρα πριν από δυο μήνες μία μπλούζα του τώρα το χω μετανιώσει πικρα !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

se ayto to sxolio apla eisai FOBEROS! ti logos! ti yfos! monadikos! symfwnw mazi sou kai epayksanw.. eytyxws pou den eixa parei ayti tin tsantoulitsa pou eixa kapote stamparei sto The Mall! O Theos me fwtise!!!

Giorgio είπε...

Φανατικό μου κοινό για αυτό σε αγαπάω γιατί με στηρίζεις στα βήματά μου...Εσύ μια χαρά τη βόλεψες εγώ θα πρέπει να τη φοράω τη μπλούζα του ακατανόμαστου...!