Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Bράδυ Σαββάτου...Απολογισμός.


Βράδιασε για τα καλά και απόψε και υπό τη μελωδική Amy είπα να postάρω... Κάτι ήθελα να γράψω αλλά με απέσπασε το msn μου (και το 'χω πει...Ποτέ msn παρέα με blog αλλά συνεχίζω και το κάνω... Συνδυασμός που σκοτώνει!). Λοιπόν που λέτε πριν κάμποσο και καιρό διάβασα μια ανάρτηση της Μαριάννας και από τότε μπήκα σε ένα κουλό τρυπάκι... Η κατά τα άλλα λατρεμένη κάποτε έκανε το συγκεκριμένο post game και εγώ κάνοντας το λάθος να παίξω κόλλησα.



Πληροφορία στους λατρεμένους αναγνώστες μου!!!Μη παίξετε ποτέ με το συγκεκριμένο παιχνίδι, πιο κάτω έχει ένα έξυπνο με τον Bill. Το παιχνίδι αυτό, που λέτε μετράει ,ο Θεός και η ψυχή του πως το κάνει... , θερμίδες. Από τότε μπήκα στο τρυπάκι και όπως πάει με χάνετε!!!


Το αποκορύφωμα ήταν σήμερα το βραδάκι. Πήγαινα στο περίπτερο για διάφορα μικρο ψώνια , τυπικά και καλά όλα ως εδώ Έλα που όμως το κοντινό περίπτερο με τον συμπαθητικό παππούλη ήταν κλειστό και το μόνο που ήταν κοντά μου ήταν ένα άλλο που το 'χει ένας βλαμμένος. Τι να κάνω τι να κάνω πήγα στο αμέσως κοντινότερο περίπτερο που το χει μια εκπληκτική κυρία, πάντα με χαμόγελο στα χείλη. Επί 5 λεπτά προσπαθούσα να βρω τι να πάρω. Τους λόγους θα τους καταλάβετε στη συνέχεια... Έκανα την αμαρτία και πήρα ένα μικρό σακουλάκι πατατάκια, coca cola, φυσικά zero και light, και άλλα μικροπράγματα.



Όλα καλά ως εδώ γυρνάω χαρούμενος κουνώντας πέρα δώθε την τσα ντα μέχρι που σε μια στιγμή είπα να φάω τα πατατάκια... Τρώω ένα, δύο και να σου το γνωστό πρόβλημα για το οποίο φταίει η Μαριανίνα μας... Κοίταξα πίσω απ' το σακουλάκι και τι να δω??? 130 Kcal ανά 25 gr . Τρελάθηκα!!!Τα παιξα ήδη είχα φάει το 1/4 του σακουλακίου και είχα πάρει τόσες θερμίδες. Αμέσως άρχισα να ταΐζω ότι βρισκόταν στο δρόμο μου, σκυλιά , γατιά και γενικότερα ότι περνούσε ύστερα από 'κει που χα περάσει εγώ!


Ευτυχώς τα πατατάκια ήταν 45 gr και μάλλον τις γλίτωσα τις πολλές θερμίδες βραδιάτικα. Αλλά οφείλω να πώ ότι εσυ , ναι εσύ Μαριάννα μου φταις για την κατάσταση μου. Τον τελευταίο καιρό όλο θερμιδομετρώ και θερμιδορωτώ τους γύρω μου... Σνιφ σνιφ δεν αντέχω άλλο πια!!! Το μόνο καλό σ' όλη την υπόθεση είναι ότι το μοναδικό άλλο που είχα φάει ήταν βιολογικά αμύγδαλα , 20 τον αριθμό.


Γιατρέ μου υπάρχει ελπίδα να σωθώ????



Δεν ξέρω τι πρέπει να αρχίσει να με ανησυχεί.... Το ότι έχω μάθει όλους τους περιπτεράδες γύρω απ το σπίτι μου και τους έχω χαρακτηρίσει ή το ότι έχω μπει στο τρυπάκι των βιολογικών???Ααα από βδομάδα παίρνω και αποχυμωτή για χυμούς κόβω (στο βαθμό που μπορώ...) και τους καφέδες!Για το τελευταίο ευθύνεται η μαμά, που μου δίνει το κακό (!) παράδειγμα...



Πέρα από την πλάκα Μαριαννάκι thanks!!!Έχω αρχίσει και προσέχω τις βλακείες απ' έξω...Τα παμε οι deliverάδες είναι πλέον οι καλύτεροι φίλοι μου!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ksekinw ta sxolia:

!)Tha symfwnisw blog k msn den pane mazi!

@)Egw to egrapsa agapi mou...
Ton titlo den to diabases???
An metrithoune tha bgoune parapanw!!!!!!!!Ti pas k mplekesai?
Gia na sou xalasei i psyxologia?

#)Eisai k mathimatikos, kaname k xhmeia .. ti allo tha eprepe na ksereis.. gia na katalabeis breeee oti ola ta fagita pou trwme metriountai se Kcal k to anwtato orio gia enan kanoniko anthrwpo san esena einai 1600???

$)Ekanes k skoupidia sto dromo k ayrio tha mou lete oti oi poleis einai brwmikes k kane kati gia na katharistoun.. K egw tha trexw meta na dinw ayksiseis stous odokatharistes gia tis yperwries...

%)"Γιατρέ μου υπάρχει ελπίδα να σωθώ????"---> Peran tou oti i asthenia pou nomizeis oti koubalas einai aniati... yparxei megali pithanotita na swtheis!
Stop eating crap! Eat REAL FOOD!
Aspasou ti mi kerdoskopiki organwsi "Slow Food" stin teliki!

^) Eyxaristwwwww gia ta kala sou logia!!! Pragmatika shmera me exeis sklabwsei oukw liges fores!!!!!!!!!!


KAI TWRA TI WRA EINAI????

....wra gia naaaani...
shhhh koimiiiisou......
kalinyxta!

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Παναγιά μου τι κατεβατό είναι αυτό???Σε τι να πρωτοαπαντήσω???
χιχι

Δε μου χάλασε την ψυχολογία ίσα ίσα μπήκα σε τρυπάκι να προσέχω!!!

Αντί να σχολιάσεις θετικά το γεγονός ότι είμαι φιλόζωος λες ότι έκανα σκουπίδια...Ποια σκουπίδια αφού μέχρι αύριο θα τα χουν φάει τα μυρμηγκάκια!!!


Αλλά βέβαια ξέρω γιατί το λες αυτό...Θες να κερδίσεις ψήφους σατανική Βίρνα Δράκου...χαχαχα

Όσο για την ώρα άστο ασχολίαστο γιατί ήδη είναι 4 παρά....


Δε το βλέπω να κοιμάμαι πριν τις 6 έχω και ένα βιβλίο να διαβάσω... εξωπανεπιστημιακό!!!

Ανώνυμος είπε...

Όντως dear Giorgio, το έχουμε παρακάνει με τo junk food!!! Κ ι εγώ αφού φάω τα πάντα σκέφτομαι: πόσες θερμίδες να έφαγα..? Πριν το φαΐ κ κατά τη διάρκεια όμως ούτε π με νοιάζει!! Το απολαμβαααάνω!!! :D:D Άντε τα λέμε.. Πάω να πιω μια coca να χωνέψω τη μιάμιση πίτα γύρο (με πατάτες, ντομάτα κ κάμποση σως) π έφαγα.. :P:P Από Δευτέρα δίαιτα.. Κλασικά!

Giorgio είπε...

Murtw:
Πες τα και συ dear!!!Mα μιαμιση πίτα γύρω... Και coca cola από πάνω...Με χάνετε!!! Εσύ τα φαγες εγώ θα 'χω τις τύψεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Gyrw Gyrw oloi mou fainetai oti eisaste eseis ekei stin Krhth!!!!

Giorgio είπε...

Ααα το επόμενο σχολιο σου μου φαίνεται ότι θα μετριαστεί!!!χιχι
Ακούς εκεί σπουδάζω κοπελιά εδώ δεν είμαι και ντόπιος!!!Θα τα πούμε έξω απ' της Ντενίση για να με υπερασπιστεί!!!