Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Πω πω της καραποπάρας έγινε σήμερα στα δελτία ειδήσεων...

Σήμερα κοιμήθηκα που κοιμήθηκα 6 μιση το πρωί, ξύπνησα και στις 10 δεν είχα και τις τρελές αντοχές για διάβασμα οπότε είπα να δω τις ειδήσεις των 8 περιμένοντας ένα άλλο Υπέροχο Πλάσμα για να διαβάσουμε και να δούμε την ομώνυμη σειρά του alpha.

Το Υπέροχο Πλάσμα ήρθε αλλά με τις βλακείες του και έχασα το μισό επεισόδιο και δεν ανοίξαμε βιβλίο Ανάλυσης 1 (Πάλι καλά που κοίταξα κάποια εισαγωγικά μην μου ρθει εγκεφαλικό αύριο όταν θα πιάσω αύριο τους 2 τόμους σημειώσεων...).Άσχετο θέμα αλλά έπρεπε να το πω γιατί δεν γίνεται να τα τραβάω εγώ όλα αυτά μόνος, και συ φανατικέ μου αναγνώστη θα συμμετέχεις στον πόνο μου.

Τι έλεγα???Ααα για τις σημερινές ειδήσεις των 20:00.Πάλι καλά που δεν άνοιξα την τηλεόραση πριν τις 20:15 γιατί ακόμα άλλα 15' ξεκατινιάσματος και θα με είχατε χάσει. Δεν πάει καλά ο κόσμος...Το ΄χουμε χάσει γενικώς!!!Αυτές δεν είναι ειδήσεις αλλά πεδίο μάχης. Ποιο κανάλι να πιάσω και ποιο να αφήσω???Όλοι τσακώνονται με όλους και στο τέλος όλοι φίλοι με όλους. Ομολογώ ότι είδα alpha γιατί όπως και να το κάνουμε η Κανέλλη είναι ΘΕΆ. Αλλά ένα μικρό ζάπινγκ το έκανα και είδα λίγο Ant1 και Μega.

Παντού τα ίδια και τα ίδια ο Μάκης κατηγορούσε τον Θέμο και ο Θέμος δεν απαντούσε για να μην γελοιοποιηθεί!!!Το εμπεδώσαμε, εξετάσεις να δίναμε όλοι οι δύσμοιροι οι τηλεθεατές θα πιάναμε τουλάχιστον 9,5(εγκλιματίστικα στην βαθμολογική κλίμακα του πανεπιστημίου...Yeees). To θέμα είναι ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία και τα πάντα εξυπηρετούν κάποια σκοπιμότητα. Εδώ και ένα μήνα προσπαθούμε όλοι διακαώς να μάθουμε και να δούμε το επίμαχο dvd και στο μεταξύ η καθημερινότητά μας αλλάζει προς το χειρότερο. Εμείς εμμένουμε στο trash και στην κατινιά.

Γιατί μη μου πείς φανατικέ μου αναγνώστη (θα σε ματιάσω όπως το πάω...) ότι σε όλα τα τραπέζια των γιορτών που πήγες δε συζητήσατε έστω και για πλάκα για την υπόθεση Ζαχόπουλος???Άστα αυτά σε βλέπω...Δε γίνεται να μη σχολίασες έστω την κερατωμένη και τη δήλωσή της "τον Συγχωρώ... και τον Αγαπάω".Έλα άστα αυτά σίγουρα θα πες τίποτα του στυλ "άντε ρε σούργελο".Το θέμα είναι ότι εδώ ο κόσμος καίγεται και το ... χτενίζεται....


Ουφ τα πα και ηρέμησα!!!

10 σχόλια:

Dr Low είπε...

Βρε τί καλά κάνω και δε βλέπω τηλεόραση! Εχώ ευτυχώς εσένα να με ενημερώνεις!

Giorgio είπε...

Μα σου λέω με έπιασαν τα νεύρα μου σήμερα.Και 'γω τον τελευταίο καιρό την έχω αφήσει-φίλοι,εξεταστική κ.λ.π


Καλό βράδυ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ti mou kaneis twra.. Pws egw me toooosooo periorismeno xrono tha katsw na diabasw oooolo ayto to katebato pou egrapses???
Giati oxi tpt allo alla thelw na to diabasw epidi me trwei i periergia k epidi den mporw na to afhsw etsi na perasei asxoliasto. tespa .. epidi twra eimai sxoli (opws blepeis exw mathima :P )
tha to diabasw molis paw spitaki mou me thn hsyxia mou!!!


MMMMMAKIA

Ανώνυμος είπε...

Δε θα αναφερθώ καν στο θέμα της ανάλυσης.. Είναι ένα ''κεφάλαιο'' μεγααααάλο κ οδυνηρό κ δε θέλω καν να το σκέφτομαι.. Βασικά δν είναι τ επιπέδου μου να ασχολούμαι με τέτοιες..πως να το πω... ποταπότητες!! :O Αλλά το θέμα τ Ζαχόπουλου δν μπορώ να μην το σχολιάσω.. Αυτό είναι τ επιπέδου μου!! :D:D K ναι το παραδέχομαι! Στο γιορτινό τραπέζι, με όλη τη φαμίλια μαζεμένη, ακούστηκε αρκετές φορές η φράση: Αφού κ αυτός βρήκε γκόμ.. γκουχου γκουχου.. αγαπητικιά, όλοι μπορούμε!! Ο Ζαχό, φίλε Giorgio, χαρίζει ελπίδες!!! :D:D:D

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Mε την ησυχία σου το διαβάζεις στο σπίτι...Για άλλα πράγματα πάς στη σχολή(και δεν μιλάω για μαθήματα...χιχι).

Χαιρετίσματα στη Μιμή άμα την πετύχεις στη Μαυροματαίων...

Giorgio είπε...

Μυρτώ:
Είναι κοινώνικό φαινόμενο???Μμμ λες να διδάσκεται απ' του χρόνου στην κοινωνιολογία Γ' λυκείου???Μήπως να βάλουμε και κάποιες φωτογραφίες???

Θα ξεχάσω το Σάββατο και αυτά που λέγαμε!!!Μη θυμήθώ την υπόλοιπη συζήτηση και τα γύρω τραπέζια να μας κοιτάνε...Ναι ναι περάσαμε και πάλι καλα!!!;)

Ανώνυμος είπε...

oxi Giwrgo mou den tha baloun mono fwtografies.. tha dinoun k epiprostheto didaktiko yliko..to dvd!!!!!!!!!
xa0xa0xa0x0ax0x0aa0xax0xaxa0xaxa

Giorgio είπε...

Συγγνώμη συγγνώμη φαντάζεσαι τον Ζαχόπουλο σε σκηνές αχαλίνωτου σεχ???Παναγία μου....Εφιάλτης.Γιακ

Dreamgirl είπε...

Το dvd θα είναι για το μάθημα τις αντισύληψης... Μετά από αυτό το θέαμα, ποιος θα θέλει να...; Εεεε, νομίζω καταλαβαινόμαστε...


υγ. Μια "ανάλυση" που αναφέρεις... Τι είναι αυτό ακριβώς;

Giorgio είπε...

Ποιας αντισύλληψης???Μετά από αυτό το dvd τα ξεχνάς όλα γύρω από το ... χιχι

Πάντως όλοι οι ματάκιδες να τρέξουν να το πάρουν το dvd....

Eίναι το πρώτο μάθημα που δίνουμε την ερχόμενη τετάρτη....