Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Συνέχεια ημερολογίου...

Όπως καταλάβατε φανατικοί αναγνώστες (σλούρπ σλούπ...) το blogάκι έχει ψιλόαλλάξει ύφος και τόνο... Η αλλαγή δε θα 'ναι μόνιμη αλλά μετά το πέρας της εξεταστικής θα ΄χουμε και τα γνωστά glam θέματα... Χωρίς βέβαια να φύγουμε πολύ από το προσωπικό ύφος που τώρα έχουμε. Τελικά τα δωσα τα αγγλικά 3 και ότι γίνει. Δεν μπορώ να πώ, αν και δεν είχα διαβάσει σημειώσεις- βιβλίο τα απάντησα όλα τα θέματα τώρα τι έπιασα δεν ξέρω το μέλλον και η αναλυτική βαθμολογία θα δείξει!Με μόλις 3 ώρες ύπνο ξύπνησα το πρωί με τα 100 ζόρια και πήρα το δρόμο για τη σχολή. Δώσαμε και το πρόγραμμα συνέχιζε με φαγητό (δυστυχώς απ΄έξω...Αν και βγήκε αρκετά καλό!) και με μία μικρή στάση στο super market. Σήμερα αγόρασα ακατέργαστη ζάχαρη, την οποία αύριο θα δοκιμάσω και από Δευτέρα θα πώ εντυπώσεις! Γύρισα σπίτι και έπειτα από ένα 25-λεπτο τηλεφώνημα (Γιατί μου το κάνετε αυτό...σνιφ σνιφ) έπεσα για ύπνο για 2 ώρες!!! Όταν κοιμάμαι πριν από το βράδυ κάτι δεν πάει καλά με μένα... Μάλλον ψιλοαρρώστησα αλλά τι να κάνουμε όλα μες τη ζωή είναι. Μέσα στον απογευματινό ύπνο, λένε εγώ κάτι λίγα θυμάμαι, ότι δέχτηκα 2 τηλέφωνα. Αφού δεν τους έβρισα μια χαρά όλα... Και κατέληξα στις 9 να είμαι έξω για καφέ άρρωστος με μια τρελή παρέα που δε θα σχολιάσω το περιεχόμενο των συζητήσεων γιατί θα με κόψει το ΕΣΡ...Γιατί κάθε φορά όλες τις συζητήσεις να τις γυρνάμε γύρω από το sex??? Το ρωτάω σοβαρά και προκαλώ ειδικά παιδιά από την συγκεκριμένη παρέα και μη να μου απαντήσουν!!!Τέλος κατέληξα σπίτι με κάποιον που δυστυχώς για μένα δεν έχει προσωρινά υπολογιστή και δυστυχώς ,πάλι για μένα, είναι fan ενός internetικού παιχνιδιού!!!Τώρα λίγο πριν πέσω κάτω από τη νύστα είπα να ικανοποιήσω κάποια ψυχή και να γράψω τις σημερινές περιπέτειες...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Apapapa .. olo apories mou dimiourgise to sygkekrimeno post sou!
1) den eixes ksanadokimasei alli fora akatergasti zaxarh?

2) Ti einai to ESR???

3) Poio einai ayto to internetiko paixnidi pou exei kollisei o filos sou na to mathoume k emeis???

4) poia psyxh na ikanopoihseis???

kai twra apantiseis...

-H akatergasti zaxarh einai poly kali! se allous fainetai oti exei pio wraia geysi apo tin kanoniki!!

-Akoma arrwstoulis eisai bre kalo mou?? po po po perastika sou!!!

-Nai.. einai mia pragmatikotita twn newn oles tous oi syzhthseis na peristrefontai gyrw apo to sex.. Otan den exeis eparkeis empeiries einai logiko na thes na matheis pragmata i na syzhtas giayta pou exeis kanei... ktl ktl..! Einai kai ena meso ektonosis mn to ksexnas ayto!



YG: thn wra pou esy efgrafes tin anartisoula sou.. egw eblepa tainia.. TSIOY an exeis akousta!!!
Otan mpeis Msn na sou steilw to link na tin deis kapoia fora!!!Enai Teleiaaaa!!! Paaaaara polyyyy gelio!

Dreamgirl είπε...

Χμμμ... Για κάποιον περίεγο λόγο, θέλω να σχολιάσω όπως και δήποτε σε αυτό το post! Γιατί άραγε;

Μήπως επειδή προκαλείς, για να πάρεις μια απάντηση; Λοιπόν ναι! Θα κάνω μια απόπειρα να απαντήσω! Μήπως γιατί σε αυτή την ηλικία και με τρελή παρέα, είναι λίγο φυσιολογικό; Τώρα για το κάθε φορά, δεν έχω να πω κάτι... Ίσως παίρνετε έμπνευση από κάτι που βλέπετε, από κάτι άσχετο που θα το γυρίσετε στο πιο πονηρό, δεν αργεί το πράγμα να γυρίσει εκεί. Αφορμή ψάχνει.

Α! Και κάτι ακόμα... Ένα πουλάκι, δεν ξέρω ποιο και από που κι ως που, μου λέει πως μάλλον αυτή η ψυχή θα περίμενε και μια μέρα, αν ήξερε πως είσαι τόσο κουρασμένος, και μάλλον ήξερε... Αλλά για να θες να την ικανοποιήσεις, όλο και κάτι θα έκανε για σένα... ;Ρ

Giorgio είπε...

Μαριαννάκι:
Σίφουνας για άλλη μια φορά!!!χιχι

1)εχω δοκιμάσει σε διάφορα καφέ αλλά όχι σε καθημερινή βάση (καφέ-γλυκά..). Με τούτα και με κείνα ακόμα να τη δοκιμάσω!!!

2)ΕΣΡ=Εθνικο Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

3)Θα σου στείλω το link γιατί ούτε πως λέγεται δε ξέρω!!!

4)Πάνω απ' όλα τον εαυτό μου..Αμέσως στο πονηρό το μυαλό σου!!!

Αυτό με το σεχ το γραψα γιατί πραγματικά έχω κουραστεί κάθε φορά να ακούω ανύπαρκες εμπειρίες...Ξέρεις εσύ τα λέμε και μέσω μσν...!

Καλή η ταινία???Περιμένω σχόλια....χιχι


Αυτά τα ολίγα και από μένα!

Giorgio είπε...

Ονειροκόριτσο:
Ααα πρεπει να μας απαντήσεις!!!Δε θα στα βγάζω με το τσιγκέλι...

Όσο για το σεχ απαντάμε πολύ ωραία η Μαριάννα και γω παραπάνω...

Όσο για την ψυχή σε κατάλαβα...Πας να βάλεις ερωτικό παιχνίδι στη μέση...χιχιχι

Δεν πέφτω στη σατανική σου παγίδα!

Είχα ανάγκη να γράψω εκείνο το βράδυ γιατί 1)είχα χρόνο(την επόμενη ειχε γραμμική το πρόγραμμα...) και 2)για να χαλαρώσω από εκείνη τη δύσκολη μέρα!!!