Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Μια Δύσκολη Δευτέρα...

Σνιφ σνιφ με συγκινήσατε πάλι!!!Μόλις πριν από λίγο το Μαριαννάκι μου κανε παράπονα για το ότι δεν έκανα post εδώ και 2 μέρες...Να σαι καλά βρε Μαριαννάκι μου, ευτυχώς που ΄χω και σένα...Είναι μια δύσκολη μέρα σήμερα συνέβη και το δυσάρεστο το πρωί και όπως και να το κάνουμε ένας θάνατος πάντα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα και σου υπενθυμίζει τη φθορά και τη βιολογική πορεία του ανθρώπου....Το μόνο καλό είναι ότι σταμάτησε να υποφέρει. Ότι και να λέμε ήταν καλός Άνθρωπος έκανε πολλά καλά και πήρε και πολλά στη ζωή του. Μπορεί να ζούσε Ψυχικό αλλά προσέφερε αρκετά σε κάποιους συνανθρώπους μας. Τέλος.

Back to reality και θα αρχίσω με τους θερμότερους χαιρετισμούς μου στην ΑΣΟΕΕ!!!Τhanks guys για τα καλά σας λογάκια. Η μέρα και σήμερα πολύ κουραστική με μια Γραμμική 1 που από νωρίς (9 το πρωί έγραφα!!!) μας έδειξε ότι τελικά δεν είναι και το πιο εύκολο μάθημα και ότι είχε μια Α δυσκολία... Το καλό με το να γράφεις πρωί είναι ότι μετά μπορείς να πάς άνετα για καφέ και να τελειώσεις κάποιες δουλείες...Plus τα μαγαζιά που προλαβαίνεις!!!Πήρα κάτι υπέροχα κεριά (μια ιδιαίτερη λεβάντα!!!) που ήδη τα χω φτάσει στη μέση!!!Φαγητό, ξεκούραση και άπειρο σερφάρισμα! Διάβασμα η σημερινή μέρα δεν είχε και μάλλον δε θα χει!Από αύριο πάλι!

Τέλος, θα ήθελα να παρακαλέσω να σεβαστούμε τη μνήμη του εκλιπόντος (βλέπε Δρούζες και Τατιάνες...και όχι μόνο) και να αφήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα και τα τηλεοπτικά μνημόσυνα...Δε γίνεται απ΄τη μια να κλαίτε και απ΄την άλλη να λέτε "Τα παιδιά κάθονται Τετάρτη και Πέμπτη...2 μέρες χάνουν σχολείο...". Ντροπή σας. ΈΛΕΟΣ! Ούτε πριν κανά 2 βδομάδες γνωστός δημοσιογράφος να λέει "Έντονη κινητικότητα στο Ά Νεκροταφείο..". Ας μαζευτούμε λίγο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτή η γυναίκα.. είναι έλεος πια!
Για τη Δρούζα ομιλώ.. Δεν το είδα διότι η ΑΣΟΕΕ κάνει μάθημα μέχρι κ ένα λεπτό πριν την εξέταση του μαθήματος (!) ως γνωστόν, αλλά φαντάζομαι με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρια τι θα έγινε στην απογευματινή ζώνη της τηλεόρασης!
Πόσα μυξομάντηλα χαλάσανε η καθεμία τους(και καλά) μετρήσαμε??

Η ΑΣΟΕΕ σε ευχαριστεί για τους χαιρετησμούς σου!!!

Και τέλος, εγώ προσωπικά..
τι να πω..
.............
Με συγκίνησες εσύ τώρα βλε παλιόπαιδο!!!

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Oύτε και γω άντεξα να τις δω τις καρακάξες...Είδα λίγο την εισαγωγή τους και αμέσως την έκανα!!!


Αλληλο-συγκινηθήκαμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ni bre!!!

Giorgio είπε...

Μα είναι ποτέ δυνατόν να λογοκρίνω εσένα???Αχ αχ