Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Ενός καλού μύρια έπονται!!!

ευχάριστα συνεχίζονται!Μόλις πριν από 5 ωρίτσες έλαβα ένα δεματάκι από Αθήνα!!! Τι καλά μου 'ρθαν κάποια πραγματάκια από Αθήνα που 'χα ξεχάσει και ελάχιστο φαγητό, χωρίς να φταίω εγώ!!! Μεσημέρι Σαββάτου και μαθαίνουμε ότι ένας γνωστός μας κατεβαίνει...Ώπα έχουμε θεματάκι λέω, ευκαιρία να μου στείλουν κανα φουτεράκι μπας και γλιτώσω κανα πλυντήριο μέσα στη δύσκολη βδομάδα που ακολουθεί. Δυστυχώς το WESC δε μπόρεσαν να μου το πάρουν (καταραμένα Prime...) αλλά και με τα άλλα είμαι ικανοποιημένος!!! Δυστυχώς το δέμα περιελάμβανε και ένα τσουρέκι γεμιστό 6000 θερμίδες το κομμάτι... Οπότε μέσω του παρόντος blog καλώ κόσμο να 'ρθει για καφέ και τσουρεκάκι... Ήδη είχαμε μια επίσκεψη πολύ πριν από την παρούσα ανάρτηση!Περιμένω και άλλους!!!

Δυστυχώς ή ευτυχώς έφαγα μισά από τα ψημένα κεφτεδάκια συνοδεία πατατακίων ευτυχώς 45 gr, να 'ναι καλά η συμπαθητική περιπτερού που φέρνει και μισά σακουλάκια...Το μόνο που με σώζει είναι ο λιγοστός ύπνος και όλη η φάση διαβάσματος.... Και το καλύτερο???Τα ταπεράκια είναι μιας χρήσης οπότε bye bye πιατάκια!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Lithobolisteme lithobolisteme!!!!
Ax giwrgo mou ti kako sou ekana i kakopoios twn thermidwn???
aaaaax...
K oxi tpt allo.. den eimaste k dipla na pw katse na petaxtw ligaki na se apallaksw apo toulaxistwn 1000 apo tis 6000 thermides tou tsourekiou sou!!! :P
AAAxx.... egw ftaiwww to paradexomai!

Giorgio είπε...

Eσύ κακούργα....Μη νομίζεις ότι γλίτωσες σου ετοιμάζω λαχταριστό τιραμισου με ολόπαχη κρέμα γάλακτος...!Για εκείνο τον καφέ στο σπίτι που λέγαμε...

Dr Low είπε...

Περίσεψε κανα κομμάτι; Να έρθω;;;

Ανώνυμος είπε...

oO na mia akomi aformi na se episkseytw gia kafe!!!
Pfff...Argei i 11h Septemvriou...

Giorgio είπε...

Εl:
Mέχρι το απόγευμα όλο εδώ ήταν αλλά μετά κάποιος πείναγε υπερβολικά!!!Ακόμα έχει πάνω απ' το μισό οπότε όποιος θέλει έρχεται για καφέ!!!

Giorgio είπε...

Μαριανίνα:
Ποια 11 Σεπτεμβρίου???Ααα για τους πύργους λές εεε???

11 Φεβρουαρίου Έρχομαι!!!Και θα ετοιμάσω γλυκά!

Ανώνυμος είπε...

Asteieyomoun breeeee...!

....ntaksei ntaksei.. mperdeytika ithela na pwww... :(
ee soorry... ti na kanw.. olo Lagrange skeftomai k megistopoihseis kerdous....

Pou myalo gia na thymamai k tous mhnes tou xronou
xixixi

Giorgio είπε...

Βρε δε το πα για κακό!!!Απλά έκανα τη διόρθωση για να μην πανικοβληθούμε με το χρόνο που μας χωρίζει μέχρι το Σεπτέμβρη!!!


Εγώ με τα barbour μου και ΄συ με τον Lagrange...Καλά πάμε!Εεε Darboux άχ Βάνα...

Είμαι έτοιμος να μπω msn αλλά προσπαθώ να συγκρατηθώ!!!