Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Το ημερολόγιο του Giorgio...

Τρίτη βράδυ παραμονές ανάλυσης και κάθεσαι μέσα...Έπειτα από μια σύντομη επίσκεψη ενός φίλου ακούς ωραία και καλά τη μουσικούλα σου ( Confide in me είπαμε μου κόλλησε η Kylie...Tέλος!) και ξεχνιέσαι και χάνεις την αρχή του Λαζόπουλου...Όλα καλά ως εδώ! Είναι Τρίτη μέρα Υπέροχων Πλασμάτων και περιμένεις τη συνέχεια... Τελειώνει ο Λάκης στις 11, αμάν πια ας βάλουνε τα Υπέροχα στις 11 και όχι στις 10:30 ξεφτίλα... , και αρχίζει η λατρεμένη σειρά.

Φέτος είναι η μοναδική τηλεοπτική παρηγοριά μου... Δεν ξέρω γιατί αλλά πραγματικά από το καλοκαίρι που είχα διαβάσει για τη σειρά είχα ενθουσιαστεί και την περίμενα πως και πως... Όλο το στόρι, σκηνοθεσία, ηθοποιοί, τα πάντα απλά έδεσαν τέλεια, κατ' εμέ πάντα, και κάθε τρίτη δίνουν ρεσιτάλ... Σήμερα μόλις άκουσα το Beggin πορώθηκα!!! Ήταν το favorite song για τα Χριστούγεννα που πέρασαν και δεν υπήρχε μέρα που να μην το χιλιοπαίξει το mp3.


Ειδικά σήμερα που ακολουθεί μια πολύ δύσκολη περίοδος με ενθουσίασε και συνάμα με αποτέλειωσε! Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το song το 'χω συνδέσει με βόλτες στο αυτοκίνητο, με ψώνια σ' όλη την Αθήνα, με καφέδες και γενικότερα με party mood... Τα φετινά Χριστούγεννα δεν ξέρω αν ήταν καλά ή κακά, σίγουρα όμως ήταν ιδιαίτερα και αυτό φαίνεται έντονα τώρα...

Εεε να μην τα πολυλογώ για άλλη μια Τρίτη το επεισόδιο ήταν καταπληκτικό, η Αθήνα ωραιότατη και τα μαγαζιά που έπαιξαν αγαπημένα... Ειδικά η Θεία Καραμέλα άπαιχτη (ελπίζω να μην πάθει τίποτα...). Όσο για το Μινιόν θυμήθηκα πρίν από 2,5 χρόνια στα τέλη του Αυγούστου που πέρναγα μπροστά του και λέγαμε σε κανα χρονάκι θα ανοίξει, άντε δε θα χουμε και σχολείο και θα μπορούμε να κάνουμε πιο άνετα τις βόλτες μας στα πολυκαταστήματα...Που να ξερα τότε τι ακολουθούσε...χιχι... Για το Μινιόν λέω που ακόμα να ανοίξει ;) που πήγε το μυαλό σας...


Τέλος, δεν γκρινιάζω απλά εκθέτω τις απόψεις μου εδώ όποιος θέλει με διαβάζει και όποιος δε θέλει αποχωρεί... Κριτικές του στυλ "Πάλι γκρίνια" δεν τις θέλω!!!Τι να κάνουμε όλα μες τη ζωή είναι, δεν μπορώ να 'μαι με ένα ψεύτικο smile όλη μέρα ούτε και να κάθομαι να μοιρολογάω...Προσδοκώ και μάχομαι για τα καλύτερα και στην τελική σ΄ όποιον αρέσουμε!


Λίγο πριν κλείσω δημοσιεύω 2 μηνύματα που πραγματικά με έκαναν να πεθάνω απ τα γέλια... To 1o"..." και το 2ο ...". Μετά από αυτά μη μου πει κανείς πως γκρινιάζω... Με τόσους lol ανθρώπους γύρω μου είναι δυνατόν να μην περνάω καλά???
(Update: τα μηνυματάκια λίγο πριν από τις 2 τα deletάρησα...Δεν αφορούν και πολύ κόσμο. Αλλά πραγματικά είχαν τρελό γέλιο...χιχι)

Αυτά τα ολίγα και για σήμερα. Καληνύχτα υπό το Beggin που με το που τελείωσαν τα Υπέροχα παίζει στη διαπασών στο mp3!Τα σχολιάκια που είναι ήδη στην αναμονή θα δημοσιευτούν και θα απαντηθούν αργότερα ή αύριο (thanks guys)!



Δε θα μπορούσα να μην βάλω το λατρεμένο song...


8 σχόλια:

Dr Low είπε...

Ακόμα και το να μιζεριάζεις είναι καλό που και που. Εκτονώνεσε. Άρκεί να μη το αφήνεις να κρατάει πολύ.
Καλή επιτυχία για αύριο...σήμερα...σε λίγο!

Dr Low είπε...

Εγώ δεν πρόλαβα να διαβάσω τα μυνήματα! και γαμώτο είχα πολύ ανάγκη λίγο γέλιο σήμερα. Σνίφ!!

Dr Low είπε...

Εγώ δεν πρόλαβα να διαβάσω τα μυνήματα! και γαμώτο είχα πολύ ανάγκη λίγο γέλιο σήμερα. Σνίφ!!

comingThrough είπε...

iperoxi seira, apo ekei kollisa kai ego to tragoudi ayto, opos bebaia kai to Love will tear us apart!

Ανώνυμος είπε...

Egw dn ta diabasa ta mnmatakia...
oooooxi den eimai periergi:D

Giorgio είπε...

ΕL:
Καλά ήταν και αφού έφυγε η Ανάλυση όλα καλά θα πάνε!!!Είχαν γέλιο αλλά φωτογράφιζαν ένα συγκεκριμένο άτομο και δεν ήθελα να το εκθέσω...

Giorgio είπε...

Comingthrought:
Καλώς ήρθες!

Χαίρομαι που έστω και τώρα ακούω καλά λόγια για αυτή τη σειρά..!

Είναι αρκετά καλή και πιστεύω ότι άξιζε περισσότερης προβολής!!!

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Ήταν προσωπικά μηνύματα και φωτογράφιζαν ένα άτομο...Άντε μπορεί να κάνω εξαίρεση και να στα δείξω απ' το κινητό...