Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Kάποια πλάσματα τελικά είναι όντως υπέροχα!!!


Τα λόγια είναι περιττά...Τα χτεσινά πλάσματα ήταν όντως ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Δεν έχω λόγια για αυτή την εξαιρετική σειρά σε σκηνοθεσία Μυρτώς Κοντόβα. Οι ατάκες μοναδικές με έξυπνο κατ' εμέ χιούμορ.Eπιτέλους μια νεανική σειρά γιατί αν και οι πρωταγωνιστές είναι 30+ εκπροσωπούν απόλυτα το νεανικό κοινό...Σημαντικό χαρτί στο χτεσινό επεισόδιο ... μα φυσικά η μία και μοναδική Δήμητρα Γαλάνη!!!


Ξεχωρίζω 3 στιγμές της:


  1. Έχει τέτοια μέση η Γαλάνη???

  2. Μα δεν μοιάζω με την Τάμτα...

  3. Το τραγούδι στον Μαζωνάκη...

Μια σειρά παρακολουθώ φέτος μετά μανίας και με έχει καλύψει απόλυτα!!!

Τέλος, ένα έχω να πω ήταν το καλύτερο φάρμακο για την μεταγιορτομελαγχολία...


Υ.Γ. Την πάω τρελά την Θεία Καραμέλα!!!

12 σχόλια:

Dr Low είπε...

Άσχετο! Είδα αγαπημένο βιβλίο "Το θεώρημα του παπαγάλου". ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ;;;;;;

Giorgio είπε...

Ooo thanks για τα καλά σου λόγια!!!Τι να κάνουμε είπα να διαβάσω και κάτι σχετικό με τα μαθηματικά, εεε και μου άρεσε!!!Ο Κ.Καθηγητης για τους φίλους!!!

Dr Low είπε...

Κουλλλλ! Και "η αποπλάνηση ενός ξένου" ρε θηρίο; Εσύ είσαι καλόοοος! Πολύ καλόοοοοος!

Giorgio είπε...

Θα γίνω παντζαράκι!!!Thanks a lot για τα καλά σου λόγια!!!

Υ.Γ. Στο mail θα απαντήσω αύριο...Ένεκα της γραμμικής...;)

Dr Low είπε...

Περαστικά με τη γραμμική. Την πέρασα κι εγώ και ξέρω. Κουράγιο! Αν σε κάνει να αισθάνεσε καλύτερα, θα διαβάζουμε παρέα απόψε. Αλλά εγώ προς το παρόν ετοιμάζομαι να ποστάρω κάτι γιατί αν δεν το πω θα σκάσω!

Giorgio είπε...

To δα το post και πραγματικά μπράβο σου!!!Καλώ όποιον δει τα σχόλια αυτού του post να επισκεφθει το blog σου και να δει το post της 11ης...

Τελικά χτες δεν διάβασα γραμμική ούτε πιθανότητες...Συνέχισα τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα.Άσε έγραφα και test σήμερα στις πιθανότητες ευτυχώς την πήρα την άσκηση απ' την μπροστινή μου και κάτι έγραψα!!!

Dr Low είπε...

Πολύ καλό και τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα. Πριν κανα δίμηνο το διάβασα. Φαντάσου λέει να πας να δώσεις και αντί για γραμμική να σε ρωτάνε για το στόρυ του παπαγάλου ή των εγκλημάτων. Σούπερ!!!

Giorgio είπε...

xaxa καλό καλό!!!Να 'ναι καλά "το ξανθό μωρό" (έτσι φωνάζω τη σημερινή μπροστινή μου...)που μας βοήθησε να αρχίσουμε την άσκηση σήμερα!!!

Ανώνυμος είπε...

Eytyxws pou einai k aytoi k exw mia parhgoria!!!
Oti den kanw mono egw mlkies se ayti ti zwh!!!
Mu kanoun kalo.. gt ta blepw ws tritos k meta den prospathw na mn kanw lathi!!!!!
Na nai kala!!!!!!

YG: Goustar trela k apisteyta ton Pispaso.. k mou ti spaei pou to paizei aderfi.. mhpws ksereis kati pou den kserw..i na synexisw na elpizw??
Gt twra teleytaia polles mou exoun faei gkomenous...
Des tin anarthsoula pou tha balw se ligo kai tha katlabeis ti ennow!!!!!!

Giorgio είπε...

Εγώ τι να πω καλό μου αν εσύ τα έχεις "μια παρηγοριά"???Πραγματικά περιμένω την τρίτη βράδυ για τον Λαζόπουλο και τα υπέροχα!!!Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι...Όλοι κάνουμε βλακείες...Απ΄ αυτά μαθαίνουμε....

Θα σε στεναχωρήσω εν μέρη γιατί ο Πυρπασόπουλος ναι μεν είναι άντρας αλλά είναι επιπλέον παντρεμένος άντρας...Σσσ η γυναίκα του είναι αρκετά πιο ψηλή(Δεν είναι και το πρώτο μπόι συνονόματος...!)

Ανώνυμος είπε...

η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι πολυ διαφημιση για ταμτα και μαζω απο την γαλανη που ειναι παλια καραβανα δεν περιμενα να φτασει τοοοσοοο χαμηλα και να κανει διαφημιση σε "βρεφη" του ελληνικου "τραγουδιου". και καποτε τραγουδουσε καββαδια!!!!!
Ταπεινη μου αποψη=οποιος θελει μου την λεει

Giorgio είπε...

Καλώς μας ήρθες!

Η άποψη σου είναι σεβαστή.Όπως εγώ δηλώνω ότι τα λατρεύω αυτά τα υπέροχα πλάσματα έτσι και συ έχεις δικαίωμα να λές τη γνώμη σου.


Υ.Γ. Ο Μαζώ δε μ' αρέσει αλλά πάω τρελά την Τάμτα.Είναι πραγματικά στυλάτη!