Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Oυφ πέρασε και το 1ο μάθημα...

ΝΑΙ ΝΑΙ Έδωσα Ανάλυση 1!!!!Τελείωσε επιτέλους το πιο δύσκολο μάθημα που ήταν όλο θεωρία και μπερδεμένες ασκήσεις... Τα θέματα ήταν εύκολα έως και γελοία για κάποιον που είχε διαβάσει... Ο Καθηγητής super γιατι αν και έβαλε 5 θέματα το καθένα το βαθμολογούσε με 2,5 μονάδες, δηλαδή με 4 σωστά θέματα- όπως ο ίδιος τόνισε έπιανες 10αρι... Πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος! Τα θεωρήματα που έβαλε να αποδειχθούν ήταν 2, το ένα ήταν του Rolle (καμία σχέση με αυτό του λυκείου αφού η απόδειξη εδώ διδάσκεται με ακολουθίες...μπλιαχ!) και το άλλο ψιλο sosάκι άσχετο που αυτοσχεδίασα... Οι ασκήσεις μου φάνηκαν εύκολες (δεν ξέρω αν πρέπει να με ανησυχεί αυτό...) και βατές για το 3ωρο!


Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή... Ξύπνησα με τα 5000 ζόρια στις 9:30 αφού κοιμήθηκα στις 5:30 και κατά τις 10 έπιασα πάλι τη θεωρία τσούκου τσούκου...Όσο ήμουν σπίτι άκουγα και μουσική και επειδή είδα ότι δεν πολυ τράβαγε το θέμα πήγα σχολή. Και για πρώτη φορά, δεν ξέρω αν θα 'ναι και τελευταία, κάθισα ένα γεμάτο 2ωρο στη βιβλιοθήκη και έπιασα θεωρία- ασκήσεις. Αυτό πιστεύω ότι ήταν το ουσιαστικό διάβασμα γιατί κατάλαβα αρκετά στις ασκήσεις και διόρθωνα λαθάκια που είχα στις σημειώσεις μου.

Εεε κατά τις 4 ήρθε κόσμος στη σχολή και μιας και είχαμε άλλη μια ώρα μπροστά μας το χαζολογήσαμε και πιάσαμε θέσεις. Ευτυχώς που ήρθε η Θεία Φώτιση και πήρα στις 5παρά 5 καφέ γιατί αλλιώς δεν ξέρω πως θα έβγαζα νηστικός το 3ωρο... Δεν κατέβαινε μπουκιά όλη μέρα είχα τρελό άγχος γιατί η Ανάλυση πρέπει να περαστεί τώρα είναι ευκαιρία ο συγκεκριμένος καθηγητής. By the way ο καφές ήταν γλυκός (μπλιάχ) αλλά η ζαχαρίτσα ήταν τονωτικότατη.

Να μην τα πολυλογώ στις 5 και κάτι μπήκε ο Θεός Καθηγητής και έδωσε θέματα και άρχισα. Το πρώτο θέμα μου πήρε αρκετή ώρα και 2 σελίδες μπρος και πίσω (την ιστορία της ζωής μου έγραψα πάλι...) και μετά σιγά σιγά έκανα και τα υπόλοιπα 4. Σε γενικές γραμμές κάτι έγραψα και δεν αυτοσχεδίασα πολύ... Τα αποτελέσματα θα δίξουν! Προβλέψεις για τον αν pass ή αν δεν pass δεν έκανα και δε θα κάνω. Ίδωμεν!!!


Η συνέχεια έγινε κατά τις 9 όπου πήγαμε για φαγητό (χάλια τι το θελα???) αλλά γενικά περάσαμε πολύ καλά. Βέβαια όταν γύρισα σπίτι και αφότου μίλησα με τους υπόλοιπους του φαγητού όλοι είχαμε χάλια στομάχι... Τι μας ταΐζουν εεε ρε Νίκο που θέλουν!!! Ε κατά τις 23:30 ένας καφές ήταν ότι έπρεπε για να κλείσει αυτή η όμορφη πρώτη μέρα της εξεταστικής!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Egw pisteyw oti to perases k me bathmo!
Ti sto kalo 2 mpros pisw selides den einai k liges!
Opswmetha!
Ante ante twra to allo pote einai me to kalo???

YG: dld den eides s1Ngles ??????

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Thanks για την πρόβλεψη μακάρι... Όλοι μετά την Ανάλυση κλεγόντουσαν και έλεγαν ότι ήταν δύσκολή.


Εγώ πάλι τα βρήκα βατά για κάποιον που είχε διαβάσει...Δεν ξέρω αν πρέπει να με ανησυχεί, τώρα ότι έγινε έγινε!

Το επόμενο είναι το Σάββατο και είναι αγγλικά 3 αλλά δεν ξέρω αν θα τα δώσω γιατί στο καπάκι τη Δευτέρα δίνω γραμμική...

Dr Low είπε...

Μπράβο! Είδες που πήγαν όλα καλά; Είμαι πολύ περήφανη για σενα. Μ'εμένα να δω τί θα κάνω. Μου δανίζεις τον καθηγητή σου μπας και περάσω κι εγώ την Ιατροδικαστική; Σε παρακαλωωωωωωωωω!

Giorgio είπε...

EL:
Thanks για τα καλά σου λόγια!Μακάρι...


Είναι πραγματικά Τέλειος Καθηγητής εξηγεί καλά και βοηθά στο τέλος..Πώς νομίζεις ότι πέρασα τον Απ 2???χιχιχι

Φυσικά είναι όλος δικός σου!Εγώ αν τελικά πέρασα την Ανάλυση θα τον ξαναπάρω το εαρινό που θα πάρει την Ανάλυση 2...


Κουράγιο και καλή συνέχεια!