Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Tα νεύρα μου...

Ένα έχω να πώ : Κορίνα ΜΗ σε πετύχω μπροστά μου...Θα γίνουμε ρόμπα σε όλο τον Άλιμο. Αυτό μόνο ΤΕΛΟΣ.



Τον εν λόγω τσόλι που πήρε προσωρινά τη διαχείριση της πολυκατοικίας μας στα τελευταία κοινόχρηστα το παράχεσε. Νεόχτιστη πολυκατοικία και συνεχώς πληρώνουμε τις μαλακίες του Γιαννάκη(μπαμπάς Κορίνας-κατασκευαστής...Ο Θεός να τον κάνει).Στα προηγούμενα κοινόχρηστα χρέωσε 260 ευρώ αντλία υπογείου την οποία αντλία έπρεπε να τη βάλει ο μπαμπάκας της αλλά έκανε τον κινέζο.



Τώρα όμως το παράχεσε. Άκουσον άκουσον χρέωσε 450 ευρώ βάψιμο σκάλας σε νεόχτιστη πολυκατοικία!!!Δηλαδή για πόσο ούφο μας περνάς κοπελιά??? Το τσόκαρο που χτες βγήκε από το αυγό του θέλει εύκολα φράγκα με τη μία. Όλο πετάμε χρήματα για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα Είναι δυνατόν, ρωτάω ρε πούστη μου, να πληρώνεις βάψιμο σε νεόχτιστη πολυκατοικία???????Πολυκατοικία με υπόγεια γκαράζ να μην έχει αντλία????????



Μιλάμε όταν ανέβω Αθήνα και πετύχω έναν απ' τους δυο θα γίνουμε θέαμα. Ο καραγκιόζης ο άλλος έφτασε να παραδώσει νεόχτιστο σπίτι με άλλα χρώματα στους τοίχους απ' τα συμφωνημένα, άλλα χρώματα στις ντουλάπες και παραμονές της μετακόμισης να 'χεις το μαραγκό, που με τα ωραία μας λεφτάκια πληρώσαμε, να τρέχει για να αλλάξει πορτάκια και το μπογιατζή να αλλάζει χρώματα στο σαλόνι.



Στο στο καινούργιο σπίτι κλείνουμε 6-μηνο και ήδη στο αίθριο έχει δημιουργηθεί ρωγμή....Και τι σου λέει ο Γιαννάκης : Εεε φυσικό είναι αυτό ρετίρε είναι το βαράει ο αέρας..........
Έχει και θράσος ο Μαλάκας και κάνει πλάκα. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ .Έχεις το θράσος και μιλάς.



Μιλάμε τα πήρα πολύ άγρια. Όχι επειδή είμαι τσιγκούνης, είμαι το πιο σπάταλο πλάσμα σ' αυτό τον κόσμο αλλά δεν ανέχομαι την κουτοπονηριά και την "εξυπνάδα" του εύκολου χρήματος. Όρεξη έχω να πληρώνω την Κορίνα. Μην πετύχω κανένα σας. Κατάλαβες Κυριακούλα (ίσα πέρα μωρή μπουρούχα που μου το κανες και Κορινα...Βλαχάρα...).

8 σχόλια:

Dr Low είπε...

Ναι ναι ναι! Έχω κάνει σχολή! Σε παρακαλώ, πέυτω στα γόνατα...πάρε με κι εμένα μαζί σου όταν πας Αθήνα! Θέλω τόοοοοοσο πολύ να σε δω να σκυλοβρίζεις τη μαλακισμένη!
Pleaseeeeee!

Giorgio είπε...

10 Φεβρουαρίου δίνω το τελευταίο μάθημα 11 θα 'μαι Αθήνα και όταν τους πετύχω εκεί να δεις show...Ο Θέμος-Μάκης θα μοιάζει παιδικό μπροστά μας...

Dr Low είπε...

Ραντεβού λοιπόν στις 11 Φλεβάρη έξω απο το σπίτι της μαλακοκορίνας. Ή μήπως μαλακοκοκορίνας????

Giorgio είπε...

EL δεν κατάλαβες καλά...Η Κοκορίνα δε μένει στην πολυκατοικία μας...Απλά ήθελε να κάνει μια εξυπηρέτηση, σε απλά ελληνικά να βγάλει τις διακοπές του καλοκαιριού...

Dr Low είπε...

Ου! Αϊ λάικ ιτ!

Ανώνυμος είπε...

A nai to poulaki mou... k den ithele na bgalei apla etsi mia "kalokairini diakopi" se ena nisaki typou Kythnos.. alla ithele na perasei akoma kalytera konta sto Super Paradice twra pou brike tin eykairia na piasei thn kali!

Giorgio είπε...

EL:
Σ' εκείνη όμως δε θα της αρέσει η έκπληξη που την περιμένει...χιχι(σατανικό γέλιο)

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Σιγά μην την αφήσω να πάει Μύκονο με τα δικά μας ωραία λεφτουδάκια... Η Μύκονος φέτος περιμένει εμάς!!!