Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

To πρόγραμμά της εξεταστικής μου!!!

Η Ανάλυση έφυγε απ' το πρόγραμμα αλλά μένουν ακόμα άλλα 6 μαθήματα...

ΣΆΒΒΑΤΟ 26/1/08 : Αγγλικά
ΔΕΥΤΈΡΑ 28/1/08 : Γραμμική 1
ΠΈΜΠΤΗ 31/1/08 : Απειροστικός Λογισμός 3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 1/2/08 : Θεμέλια
ΤΡΊΤΗ 5/2/08 : Πιθανότητες 1
ΚΥΡΙΑΚΉ 10/2/08 : Αναλυτική Γεωμετρία- Μιγαδικοί Αριθμοί


Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποχαιρετώ τον Απ 3. Ξου ξου μην τον βλέπω και το μάθημα και τον καθηγητή... Έχω να πατήσω από την τελευταία φορά που πήγα Athens πριν τα Χριστούγεννα κάπου στις 22/11/07 από τότε δεν πάτησα σε μάθημά του (τη μία δεν πήγαινα εγώ, την άλλη δεν έρχονταν αυτός...) μόνο σε όλα τα εργαστήρια πήγαινα (τι ανωμαλία Θεέ μου...) γιατί ρίχναμε τρελό γέλιο με τον βοηθό!!!

Τώρα παίζει και να αφήσω και τα Αγγλικά 3 γιατί η Γραμμική που ακολουθεί είναι ένα από τα μαθήματά μου και δεν θέλω να χάσω το Σάββατο γιατί καλώς ή κακώς θα χαθεί αν τελικά τα δώσω... Ακόμα δεν ξέρω αλλά πρέπει το αργότερο μέχρι σήμερα το απόγευμα να αποφασίσω γιατί time goes by...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AGGLIKA?!?!??!!!!!!
Asta kale kai koita ta basika sou na ta peraseis me bathmo!
Exoume kai ti systatiki mn ksexnas! Pws tha "peiseis" th "glykia" Suzanna na sou balei thn tzifra tis an den exeis na tis deikseis oti eisai aksios foititis gia na synexiseis k se metaptyxiako epipedo tis spoudes sou?? e? pws? me to 10 sta agglika???????

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Nαι αλλά πότε να τα περάσω???Μπορεί να λέμε αγγλικά αλλά δεν είναι και πολύ εύκολα...Είναι μαθηματική ορολογία!Δεν ξέρω τι να κάνω στην τελική απλά θα τα δώσω και ότι γίνει!