Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

Η Έλλη πάει alpha!!!


Πριν από μια εβδομάδα υπέγραψε με το κανάλι της Κάτζας συμβόλαιο για το καθημερινό δελτίο των 20:00.Τον τελευταίο καιρό και τα δυο κανάλια έκαναν ιδιαίτερα δελεαστικές προτάσεις στην Έλλη και τελικά υπερίσχυσε η πρόταση του Δ.Κοντομηνά για το βραδινό δελτίο.Πονοκέφαλος στο mega για πτώση του στη 2η θέση τηλεθέασης αφού φέτος το δελτίο τελείωσε πρώτο σε τηλεθέαση.Εε όπως και να το κάνουμε η Έλλη είχε ένα μικρό(έως και μεγάλο) μερίδιο σε αυτή την επιτυχία... Τι να πώ τουλάχιστον να καθίσει για κανα δυο χρόνια στον alpha γιατί τον τελευταίο χρόνο έχει περάσει από 3 κανάλια...!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kale ti einai touto? Barietai fainetai poly eykola ayti i gynaika!!! Apo kanali se kanali paei opws pane kai oi melisoules apo louloudi se louloudi!!! (LOL) Kala ola ayta gia ti metagrafi alla dn kserw an eides... dn tha to parousiazei moni tis to deltio!! XA XA se epiasa adiavasto!!! me ti mara Zaxarea tha to parousiazei!!! Pane oi palies kales meres pou apwthewne to deltio me monadiko synodiporo tin kamera apenanti!!! A kai apo ayrio se thelw perissotero enimerwmeno! Giati se prolavainoun oi diafimiseis tou Alpha!!!!!!!!!!!!!!!

Giorgio είπε...

Αγαπητό αδηφάγο μου κοινό(που με το παραμικρό είσαι έτοιμο να με πυροβολήσεις..)το ότι δε θα παρουσιάζει μόνη της το κεντρικό των 20:00 το ήξερα αλλά δεν το έγραψα για 2 λόγους.1)Γιατί ενώ φήμες ακούγονταν εδώ και καιρό για την μετακίνηση της Έλλης στον alpha η ο οριστική επθιβεβαίωση ήρθε από 1 blog γνωστού μου(μη με πει οτι τον αντιγράφω 100%)και 2)Γιατί η Έλλη ελπίζει ότι θα τη φάει νωρίς τη Μάρα και θα είναι η μοναδική παρουσιάστρια.Με τον καλό λόγο στο στόμα είσαι mary anne...!