Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

Θεοδώρα Βουτσά απλά μία θεά...


Τι να πώ εγώ για αυτή τη κοπέλα???Είναι απλά μια θεά...Είναι φοβερή αχτύπητη και έχει τρομερό χιούμορ.Από τον περασμένο μάρτη την ακούμε (φανατικά...) μέχρι τις 6 το απόγευμα κάθε μέρα με τον Μηλιόγλου στο κλουβί και πεθαίνουμε.....Έχει παίξει στο "είσαι το ταίρι μου" φέτος στους "βαρβάτους" ενώ οι συμμετοχές της σε θεατρικές παραστάσεις είναι αρκετές και με ιδιαίτερη επιτυχία.Αποθεώστε τη!!!Ακούστε τη και θα με θυμηθείτε...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kale tin eida sto treno tis proalles!!!! einai ligo konti kai ligo xontri alla ektimw tis prospatheies tis stin ypokritiki! alitheia dn eixa akousei oti eixe kai ekpompi sto radiofwno... xmmm.. as einai kala to epitheto tis giati alliws.. akoma san paradouleytrra tha epairne rolous.. H mipws exw adiko???

Giorgio είπε...

Κοινό μου νομίζω ότι έχεις λάθος επειδή δεν είναι Βίκυ Καγιά στις αναλογίες δε σημαίνει ότι είναι και μπάζο..Προσωπικά την πάω με τρέλα για το απίστευτο χιούμορ της...Δεν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος είναι φοβερή!!!Και αν ήταν να κάνει καριέρα με το επίθετο του μπαμπά θα έκανε σε ένα μόνο χώρο και όχι σε: 1)τηλεόραση, 2)θέατρο, 3)ραδιόφωνο και 4)ως μοντέλο(η είδηση μολις έσκασε...!Από το Σεπτέμβρη θα την δείτε σε πολλούς δρόμους της αθήνας...)