Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

This will be our night????Άντε να δούμε!!

Καλημέρα φανατικό αναγνωστόνι!!!Νωρίς νωρίς ξύπνησα σήμερα οπότε κάπου πρέπει να ξεσπάσω πριν πάω προς γραμματεία μεριά (καλό μου κουράγιο!) να μαζέψω βεβαιώσεις και αναλυτικές μαθημάτων!!!Μπου χα χα χα μιλάμε ζώ για τη στιγμή που θα πάρω την αναλυτική βαθμολογία του 5ου εξαμήνου, να πεθάνω απ΄τα γέλια!!!!Απορώ πως θα τη ζητήσω και αν θα ντραπώ!χεχε.Χτες πήγα cinema και βαρέθηκα τη ζωή μου!!!Είδα το κοπρόσκυλο τον Μάρλει και ειδικά μετά τη ταινία που έπεσε και μια μινι ανάλυση με πιάσαν τα νεύρα μου που δε σηκώθηκα να φύγω νωρίτερα από την αίθουσα...Μέχρι τη μέση ψιλοκαλή ήταν, από κει και μετά το στόρυ ξέφυγε...Μα δε γίνεται οι πρωταγωνιστές πάντα να έχουν τα super σπίτια με 37.458 δωμάτια και playroom και να τα αλλάζουν και σαν τα πουκάμισα και όλα αυτά με μόνο ένα μισθό!!Άσε που πόσα να βγάλει ένας δημοσιογράφος όταν δεν είναι και του βεληνεκούς Όλγας..?Ελεος πια με τις καθαρές Αμερικανιές!!!Ευτυχώς σήμερα-αύριο θα χτυπήσω τους Σκλάβους στα δεσμά τους να ρθω να ηρεμίσω λίγο!Κατά τα άλλα πρόλαβα και έκλεψα 15min και πήγα στο βιβλιοπωλείο και πήρα 2 μικρά βιβλιαράκια του Χαριτόπουλου που καιρό τα χα βάλει στο μάτι...Κρατήθηκα φανατικέ και δεν πήρα Παυλίνα Νάσιουτζικ (θεά!) που εδώ και λίγο καιρό έχει βγάλει ένα καινούργιο βιβλίο, που απ' όσα έχω ακούσει έχει σχέση με τον πατέρα της και εκείνη την παλιά δολοφονία...Μη προχωρήσω άλλο σε λεπτομέρειες και πώ καμιά μαλακία και με κυνηγά κανάς Αλέξης μετά!Έκανα και μια παραγγελία για Μαλβίνα να διαβάσω λίγο πάλι τη ΘΕΆ να ανοίξει λίγο o μάτης μου!!!Ααα και τώρα που λέω για Μαλβίνα, όποιος φανατικός αναγνώστης έχει ιδέα που μπορώ να βρώ τις παλιές της εκπομπές(μόνο ψαγμένοι φανατικοί γιατί τα γνωστά τορρεντάδικα δεν έχουν!!) ας φιλοτιμηθεί να στείλει κανα μέιλ!!Θα το εκτιμήσω πολύ!Πριν καμιά βδομάδα άρχισα να διαβάζω τον πίνακα της Φλάνδρας και το μόνο που έχω να δηλώσω είναι : Μην το αγοράσετε!!!Είναι μια μίξη Ντάν Μπράουν και κυρα Λίτσας από τα Σούρμενα πραγματικά πολύ κουραστικό!!Τουλάχιστον για μένα!Θα μου πείς γιατί δεν το παρατάς στη μέση???Θα σου απαντήσω ότι δεν μπορώ να αφήνω μισοτελειωμένα βιβλία!!Αμαρτία απ' το Θεό!Κλείνοντας βγήκε και το κλιπάκι του Sakis - βαρετό, άχρωμο άοσμο, ότι και να λέτε παλιονυφίτσες Άννα Βίσση ΑΠΌΛΥΤΗ!!!χαχα.Όλα τα κλισέ σε ένα 3λεπτο μαζεμένα!!Επιτέλους ας ξεφύγουμε από το μουζακας-συρτάκι-Παρθενώνας η σημερινή Αθήνα έχει και άλλα πράγματα που πουλάνε!!!Σκέψου τώρα φανατικέ αναγνώστη να κάνει guest η Έφη Σαρρή με τα γνωστά μαγιοφορεματάκια της και να παίζουν κυνηγητό με τον Sakis στο Γκάζι και να την κυνηγάει από μπάρα σε μπάρα???Και στο τέλος να φεύγει αγκαλιά με τη Βέφα Αλεξιάδου (για να δείξουμε και την Ελληνική κουζίνα!!χεχε) που χτυπιέται λίγο πιο κάτω στο villa...Το απόλυτο σουρεάλ δεν το διαπραγματεύομαι...!Δέκα δεκα θα μας τα δίνανε τα 12αρια!!!Αλλά που φαντασία, τόλμη και γοητεία σ' αυτή τη χώρα!!!Σε όλα μανταμίτσες!!!Καλημέρες!



3 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Καλημέεερα! Πού χάθηκες πάλι εσύ;
Και μην γκρινιάζεις για την ταινία! Αφού είναι κλασική αμερικάνικη εμπορική ελαφριά με love/family/happy story θεωρείται δεδομένο ότι θα δείχνει σπιταρόνες και σούπερ γουάου τόπους διακοπών και in ξενοδοχεία κλπ, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες ταινίες/σειρές άλλωστε και όχι μόνο αμερικάνικες! Το story ωραίο ήταν!
Τώρα που είπες βιβλία μου θύμισες ότι πρέπει να πάω να πάρω κι εγώ, αν και με περιμένουν καμιά 10αριά ακόμα να διαβάσω! Αλλά του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν τρώνε!!!
Εκπομπές της Μαλβίνας είχα πετύχει κάπου το καλοκαίρι, αλλά θα σε απογοητεύσω γιατί δε θυμάμαι πού! Θα ξανακοιτάξω.
Γραμματεία ε; Ορίστε, το άκουσα κι έβγαλα σπυράκια. Απαπα.

mahler76 είπε...

αντιγράφω το σχόλιό μου απο εδώ

http://kostassol.blogspot.com/2009/03/sakis-rouvas-this-is-our-night-official.html

"τι απόλυτη δευτεράντζα!!!! και τα πλάνο απο το Ηρώδειο και το Καλλιμάρμαρο που στα διάλα κόλλαγαν? Κάλε έλεος!! κι εκεί που νόμιζα πως το χειρότερο βιντεοκλίπ ήταν αυτό με την τσούλα και τις ξενέρωτες είδα τον Sakis και ίσιωσα."

Giorgio είπε...

gualino dakru:
egw xathika mwre???apla de s vlepw katholou msn oute kan facebook...bes kana fb na milisoume san anthrwpoi...xexe
Thxs +gia t mail!!!tha st pw apo msn!

Mahler:
poia tsoula arage ennoei o poiitis???gt dn m rxetai kamia st mualo...kakiasmene!