Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Κοινωνία glamουράτη στη βιτρίνα η απάτη...


Αυτή την ανάρτηση την έχω τάξει εδώ και καιρό και σήμερα πρέπει να τη δημοσιεύσω...Από την περασμένη Άνοιξη που ολοκληρώνονταν τα γυρίσματα της "Ψυχραιμίας" την περίμενα πως και πως. Λόγω της προόδου του περασμένου Σαββάτου κρατήθηκα και δεν την είδα στην πρεμιέρα...Μιας και την έχασα την πρεμιέρα είπα να την δω με την ησυχία μου το Σαββατόβραδο. Και την είδα!!!


Απογοητεύτηκα..Περίμενα πολλά περισσότερα...Ίσως φταίω εγώ που είχα λυσσάξει από τον περασμένο Μάη να τη δω, αλλά η ταινία δε λέει και πολλά. Το story καθημερινό για τη σύγχρονη glam Ελλάδα με πολλούς διάσημους στους πρωταγωνιστικούς και όχι μόνο ρόλους... Δε λέω η ταινία τα 'χε τα μηνύματά της αλλά οι περισσότεροι έμεναν απλά στο απλό γέλιο κάποιων σκηνών. Το τέλος απετέλεσε μια λύτρωση - κάθαρση!!Παρόλα αυτά στηρίζω τον Ελληνικό Κινηματογράφο οπότε σας προτείνω να τη δείτε!!!


Υ.Γ. 1. Η Τζούλια απλά ΘΕΑ!!!Δεν είπε και πολλά αλλά η παρουσία της και μόνο ήταν... Θέλαμε και άλλο!!!

Y.Γ. 2. Η Βάσω Καβαριεράτου απλά εκπληκτική!!!Τη λάτρεψα...Όλο αυτό το punk rock (δεν το συνεχίζω...Για τους γνώστες!!!) στυλάκι της πάει τρελά..."Πεινάω"
Υ.Γ. 3. Η Ευτυχία Γιακουμή όπως πάντα πάρα πολύ καλή!!!
Υ.Γ. 4. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου αν και πρωτοεμφανιζόμενος έκλεψε τις εντυπώσεις...
"Κοινωνία στη γωνία όλοι στην παρανομία όλοι μες την αμαρτία και μετά στην Εκκλησία κοινωνία δανεισμένη απ΄τα χρέη της πνιγμένη 6 μέρες ναρκωμένη και το Σάββατο να βγαίνει...Κοινωνία glamoυράτη στη βιτρίνα η απάτη θέλει Αλβανό εργάτη και Ρωσίδα στο κρεβάτι κοινωνία ετοιμάσου να σε φάνε τα παιδιά σου έρχεται το νέο ρεύμα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...Δεν περιμένω άλλο!!!"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EEEEEETSI! Epitelous i anartisoula! Epitelous stolistikes k esy!:D
Loipon egw den tha to dw.. alla se episteyomai apolyta!
Symfwnw k egw.. STHRIZOUME ELLHNIKO KINHMATOGRAFO mpas kai kapoia stigmi anthisei k parei ta panw tou!!! xixi!
Ante twra kai sto Fili tis zwhs!!!
Ela Katerinaaara me ta kallh sou!!!!!!!Oloi mou oi gnwstoi theloun na pane na ti doune mono kai mono epidi ayti emfanizetai gymnostithi!!!


AN EINAI DYNAMWN!


Makia Giwrgaki mouououou!!!

Cinderelen είπε...

ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ

!!!!!!


Έβαλες βιντεάκι με τον Justin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο μπράβο :D
Και πάλι μπράβο!

Επίσης, οι falling καραμέλες μου άρεσαν πολύυυυ αλλά και το countdown widget για τα Χριστούγεννα :D

Πολλά φιλιά και καλό βράδυ :)

Giorgio είπε...

Mary Anne:
Εγώ πάντως την προτείνω την ταινία...Είναι καλή αλλά όχι τόσο όσο εγώ την περίμενα!!!Βέβαια και από άλλους δεν άκουσα καλά λόγια..
Η επιλογή είναι δική σου...
Αυτό για το φιλί της ζωής να το λάβω σαν πρόσκληση για νέα κριτική???;););)

Giorgio είπε...

Princess Elen:
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...!Βέβαια το video του Justin το χω από τον Σεπτέμβρη αλλά είναι κάπως χαμηλά και έχει μικρή διάσταση...;););)