Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Kαι οι μύθοι τελικά είναι άνθρωποι...



Όχι όχι δε σηκώνω καμία αντίρρηση πάνω σ' αυτό!!!Όπως έχουμε ξανα-πει ο Γρηγοράκης είναι μύθος...Φυσικό επακόλουθο οι δηλώσεις του να ΄χουν κάτι μαγικό-μυθικό...Σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Ράνια και έφτασε σε σημείο ο Star να πει άκουσον άκουσον ότι πλέον έχει συμβιβαστεί με την ιδέα των τηλεοπτικών φακών...ΠΩ ΠΩ δήλωση!!!

Μεγάλη μας σκασίλα!!!Ποιος νομίζει ότι είναι έχει ΠΑΤΏΣΕΙ φέτος και ακόμα χαμπάρι να δεν μπορεί να το πάρει...Το πρωινό του mega o μόνος που το ψιλό σώζει είναι ο Μουτσινάς...Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που με το που ο θρόνος ξανά γύρισε στην Ελένη αυτός έχει πάρει σβάρνα όλες τις πίστες και τα εστιατόρια των Αθηνών!!!Σου λέει παλιά με παρακάλαγαν για μια φωτό με τη Ράνια τώρα αν τους τη δώσω στο πιάτο θα με δουν λίγοι παραπάνω!!!


Βέβαια δε σκέφτονται όλοι με μυαλό ανώριμου 15-χρονου (βλέπε τον ίδιο...).Αλλά κανείς δεν προθυμοποιήθηκε να του το εξηγήσει!!!Τι να σου κάνει και αυτός δεν είναι και το πρώτο μυαλό...
Υ.Γ. Τσα!!!Δείτε με καλέ κόσμε γιατί κινδυνεύω να κοπώ...

3 σχόλια:

Deacon Pat είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

"Βέβαια δε σκέφτονται όλοι με μυαλό ανώριμου 15-χρονου (βλέπε τον ίδιο...)"
Xaxaxaxaxaxaxa
Den tha diafwnisw kaaatholou!
Exei paei APATOS!
As einai kala k o Nikolakhs! To paidi einai ola ta leyta!!!
Ase pou i Syssi to mono pou blepw sto blema tis synexws einai oti thelei na ginei mana!!!Eleos einai i katastasi ekeipera!!!
ELENH THEA!

Giorgio είπε...

Και γω αν τύχει να 'μαι σπίτι το πρωί μόνο Ελένη βλέπω!!!Μακράν καλύτερη...