Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Kαι τα σοβαρά...

Από σήμερα Παρασκευή 14/12/07 το Πανεπιστήμιο Κρήτης (οι θετικές επιστήμες απ' όσο γνωρίζω σίγουρα) έχει σταματήσει τα μαθήματα του.

Σχετικό άρθρο:

"Αναστολή λειτουργίας του τμήματος, της Σχολής ή ακόμα και όλου του ιδρύματος κάθε φορά που διακόπτεται από φοιτητές η ομαλή λειτουργία θεσμικών οργάνων, αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η απόφαση, που ισοδυναμεί με ενδεχόμενο απώλειας εξαμήνου, ελήφθη την Πέμπτη όταν φοιτητές που διαφωνούσαν με την τοποθέτηση φυλάκων στο χώρο του Ιδρύματος διέκοψαν τη συνεδρίαση της Συγκλήτου.
«Δεδομένου ότι η σημερινή συνεδρίαση της Συγκλήτου διεκόπη βιαίως, σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα σταματούν οι εκπαιδευτικές λειτουργίες του Πανεπιστημίου Κρήτης μέχρι την επόμενη Σύγκλητο» αναφέρει η σχετική απόφαση.
* Το θέμα της φύλαξης του Πανεπιστημίου Κρήτης φέρνει στη Βουλή με ερώτησή του προς τον υπουργό Παιδείας ο βουλευτής του ΣΥΝ Αθ.Λεβέντης, σημειώνοντας ότι η διοίκηση του Ιδρύματος έχει ζητήσει εδώ και έξι χρόνια την πρόσληψη οκτώ φυλάκων."


Πηγή:
Τα μαθήματα χάνονται και οι φοιτητές βρίσκονται αντιμέτωποι με το να χάσουν άλλο ένα εξάμηνο...Πόσο δίκαιη είναι αυτή η απόφαση???
Παρεπιμπτόντως σήμερα έγινε ο απόλυτος χαμός γιατί πολλοί έμειναν στην ανακοίνωση της συγκλήτου και δεν ήρθαν στη σχολή και έχασαν και το 4ο ημίωρο διαγώνισμα(βλέπε μαθηματικό τμήμα) άν και ομολογουμένως εύκολο διαγώνισμα...Όπως και το απόγευμα με την πρόοδο στη φυσική και στο εργαστήριο Γραμμικής 1.
Επίσημη ανακοίνωση ακόμα αναμένουμε(βλέπε www.math.uoc.gr)...
Πατήστε στο παρακάτω link και θα δείτε την απόφαση: http://www.math.uoc.gr/~all-users/pdfRI3jHvJ2d2.pdf. H απόφαση πάρθηκε την Πέμπτη.
"Ελεύθερο Πανεπιστήμιο είναι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: