Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Last news...

Εδώ και 2 μέρες σαρώνω την Αθήνα!!!Ναι ναι είναι πλέον γεγονός επέστρεψα!!!Ένα μόνο έχω να δηλώσω... Ταξίδευα Κυριακή βράδυ και στο πλοίο ήταν και το 1ο Ενιαίο λύκειο Αλίμου.... Μόνο αυτό Τέλος!!Αν είναι κάποιος γκαντέμης είναι!!!Τόσο καιρό δεν ζητάω να μπορούσα γυρίσω για λίγο στα λυκειακά χρόνια και κατάφερα να επιστρέφω Αθήνα παρέα με τα Αλιμιωτάκια που επέστρεφαν από την 5μερη τους...Δηλαδή για 2 χρόνια δεν τα πρόλαβα... Βέβαια και το 90 να είχα γεννηθεί πάλι δε θα ήμουν με αυτούς γιατί στο 3ο Αλίμου θα πήγαινα (σημ. το 1ο είναι χιλιόμετρα μακριά μου)... Κατά τα άλλα ο καιρός πέρασε πολύ ευχάριστα τον τελευταίο καιρό, με τις προόδους του Μάρτη είμαι ικανοποιημένος και τώρα πάμε δυναμικά για τον φετινό Πάσχα!!!


Το μόνο κακό αν θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει έτσι κανείς είναι ότι απογοητεύτηκα 2 φίλους που έχω(είχα,ο καιρός θα δείξει...) από το πρώτο έτος(δικό μου, πρώτο)...Δεν περίμενα τόσο ηλίθια συμπεριφορά τις 2 τελευταίες μέρες πριν φύγω... Αλλά δεν λένε ουδέν κακό αμιγές καλού?Άτομα που γνώρισα σε ΄κείνο το super party που έγινε πριν από ένα περίπου μήνα είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει...Κρίμα που είναι μεγάλα και δε θα μείνουν και πολύ κάτω με μας...

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, θα επιστρέψω με νεότερη ανάρτηση, είδα και μια πρόσκληση ευχαριστώ, θα ανταποκριθώ σύντομα...!

5 σχόλια:

Ιφιγένεια είπε...

H πραγματική φιλία είναι μεγάλο κεφάλαιο ... Μην τους κρίνεις "εν θερμω" ... άσε λιγο να περάσει και τότε ξανασκέψου ποιοι είναι οι φίλοι σου !

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλημέρα!!!!!

να'τα να'τα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εξύμνoς είπε...

Εσυ δεν βγαινεις ποτε απο την πριζα?? Θα το ανακαλυψω συντομα...

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλημέρα!!! καλή εβδομάδα!!!!!!!!!

φιλιάααααααααααααα!!!!

Giorgio είπε...

Ιφιγένεια:
Έκανα πολύ υπομονή, και δεν το χρώσταγα σε κανένα...Πλέον δεν ασχολούμαι, ότι θέλει ας προκύψει...

Ζαχαρούλα:
Πάντα με ένα γλυκό λόγο!!!Ευχαριστώ με κάνετε πολύ χαρούμενο!Καλή εβδομάδα και σε σας!!!:))

Εξύμνος:
Περιμένω τα αποτελέσματα της ανακάλυψης!!!Αντέχω και αρνητικές
κριτικές...