Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Μετά το κινητό τώρα και το msn τρελάθηκε!

Όπως έχω ξαναπεί σε παλαιότερο post μου το κινητάκι μου (κακό του χρόνο...) είναι έτοιμο να πάει για ανακύκλωση. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες συνέχεια μου κάνει τρέλες, τη μια δεν έχει μνήμη για να δεχτεί μηνύματα, την άλλη δεν έχει μνήμη για να μου δείξει τις αναπάντητες κλήσεις και άλλα πολλά κουλά. Με ξυπνάει στις 3, στις 4, στις 5 και γενικά ανά μία ώρα μηνυματάκι από τη vodafone που με παρακαλεί να διαγράψω αρχεία(της vodafone τα μηνύματα ξέρει να τα δέχεται των άλλων δε μπορεί...) και ενώ κοιμάμαι ωραία και καλά ακούω τους Morandi να με ξυπνάει. Εφιάλτης μου χει γίνει...Παλιό-nokia απορώ πως την εμπιστεύτηκα μετά από παλιό μου sharp Gx 30i, το καλύτερο κινητό του κόσμου.
Το μόνο που με κάνει να το κρατάω ακόμα είναι ότι με έχουν βολέψει τα 3,2 megapixel, αν δεν είχε και καλή κάμερα θα είχε φύγει απ' το μπαλκόνι(προς την ανακύκλωση πάντα!)...


Δεν έφταναν όλα τα παραπάνω κόλλησε και το laptop και συγκεκριμένα το msn μου που όποτε του καπνίσει με βάζει με το έτσι θέλω μέσα... Και δε φτάνει μόνο αυτό μου εμφανίζει και μηνύματα από επαφές που είναι εκτός σύνδεσης. Θα μου πείτε είναι σίγουρα οι επαφές εκτός???Ναι ειδικά η επαφή σήμερα ήταν σε επίσκεψη οπότε ήταν σίγουρα εκτός pc... Και το χειρότερο ήταν ότι μέχρι να σιγουρέψω ότι τα pc μας τα ΄χουν παίξει μίλαγα με τη συγκεκριμένη επαφή, μάλλον με τον συγκεκριμένο υπολογιστή...Αυτά μόνο εγώ!!!Δε θα το αντέξω να έχω και ιο στο laptop...Mala vida!!Τι άλλο θα μου συμβεί???

2 σχόλια:

Dr Low είπε...

Ο χριστός και η Παναγία! Καλέ! Εκτός απο κονέξιον με μηχάνημα μήπως μιλάς και με τίποτα αγίους και τέτοια; Είχα μια ασθενή που ξεκίνησε να μιλάει με την κατσαρόλα και τελικά κατέληξε να έχει επαφή με τον Αϊ Γιώργη.
Κρίμα και είσαι και νέο παιδί!!! Ψάξτο λίγο. Κι ότι θες εγώ εδώ είμαι. Στους καλύτερους θα σε πάω!

(Πεθαίνω να διαβάσω το διάλογο που είχες με το μηχάνημα. Σε παρακαλώ! Ανάρτησέ το! Κάντο για μενα την άρρωστη. Πλίιιιιιιιζζζζζζζ!)

Giorgio είπε...

El:

Tι καλός άνθρωπος!!!Όχι ακόμα δεν έχω τέτοια κονέ με Αγίους...

Η περιέργια σου θα ικανοποιηθεί στην επόμενη ανάρτηση...