Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Η κρίση των 20 χωρίς αμυγδαλές...!!

Ναι ναι φανατικέ και φανταστικέ (όπως έχει πεί και ένα υπέροχο πλάσμα...) αναγνώστα η παραπάνω φράση που αποτελεί και τον τίτλο του παρόντος post ήταν το μότο μου αρκετές μέρες του καλοκαιριού που μας πέρασε...Έτσι και σήμερα ξύπνησα με πόνο και χωρίς καθόλου γεύση...Ωραία πάμε και η κρίση των 20 που πλησιάζουν άκρως απειλητικά και να 'χω και τις αμυγδαλές να με ταλαιπωρούν...Αλλά όχι δε θα τους τη χαρίσω..Θα ακολουθήσω τη γνωστή συνταγή, παγωμένα νερά-καφέδες-χυμούς, και καθόλου ζεστά...Να δούμε μετά ποιος θα ταλαιπωρεί ποιον...(OMG δεν πάω καλά μου βγήκε το style Διαμαντής Αμυράς προς τον εαυτό μου, το 'χω χάσει...ΤΈΛΟΣ!!!).

Να αλλάξω θέμα, τις τελευταίες 2 μέρες το 'ριξα τελείως έξω και πρέπει να μαζέψω τα λουριά αν θέλω να τελειώνω και με άλλα μαθήματα...Προς το παρόν σήμερα πρέπει να βγει αρκετή ύλη, γιατί αύριο εγώ το δηλώνω δημόσια ότι θα ρίξω τρελό τρελό shopping (όσο τρελό και να γίνεται στη φοιτητούπολη...μπηχτή, κακία, φτού μου..!) και γενικώς δε θα μαζεύομαι...!

Το καλύτερο όμως δε στο πα..Έδωσα παραγγελία την τούρτα που θα κόψω καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο το βραδάκι στο τραπέζι που θα κάνω..Ένα μόνο μπορώ να σου πώ!Υπερπαράγα!!! Από τρίτη και μετά θα σου έχω και το ΑΠΌΛΥΤΟ φωτογραφικό ρεπορτάζ...!

Καλή συνέχεια και κουράγιο α)σε όσους διαβάζουν αυτές τις μέρες και β) σε όσους έχουμε αύριο γενέθλια!!!

4 σχόλια:

Dr Low είπε...

Το καλό που σου θέλω μην παίζεις με τις αμυγδαλές. Πήγαινε στο γιατρό γιατί ίσως χρειάζεσε αντιβίωση. Και για να σε τρομάξω λίγο, ψάξε στο δίκτυο για "ρευματικός πυρετός".
Άντε, πρόσεχε, χαζό μου!
Φιλιά!

mahler76 είπε...

Mη χέσω την κρίση των 20!!! Κλείνω τα 32 σε ένα μήνα. Επειδή όμως δεν είμαι όσο κακός άνθρωπος λένε, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

σσσκατττά είπε...

Βρε παιδί μου λες να σε κόλλησα εγώ;! Άντε, σήκω, πάμε να τις βγάλουμε να τελειώνουμε. Τα δοκίμασα τα κρύα και έγινα χειρότερα!!!
Αχά, γενέθλια αύριο.. Λοιπόν χρόνια σου πολλά και να έχεις ό,τι αγαπάς! Να περνάς καλά!

Μπουρμπουλήθρα είπε...

Χρονια σου πολλα!!!! Να τα εκατοστησεις!