Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Ολυμπιακοί Αγώνες 2008...Πεκίνο.


Πραγματικά ότι πιο αδιάφορο έχει συμβεί... Όπως έχεις καταλάβει φανατικέ φαν των σπορ δεν είμαι, αλλά κάποια γεγονότα ακόμα και αθλητικά τα παρακολουθώ, αλλά τους φετινούς αγώνες εκτός από καμιά έναρξη δεν το κόβω να τους βλέπω.. Γίνονται στο Πεκίνο, μια πόλη με 2 όψεις, αυτή της απόλυτης χλίδας και αυτή της απόλυτης φτώχιας και καταπίεσης.. Μόνο και μόνο από το ότι δεν υπάρχει δημοκρατία (θα μου πείς εμείς έχουμε..Όχι αλλά νομίζουμε ότι είμαστε λίγο καλύτεροι..) αυτόματα καταργείται το πνεύμα των Αγώνων...Θα μου πείς όμως ότι πλέον το πνέυμα είναι της κονόμας και πάλι δε θα διαφωνίσω, μην ξεχνάμε άλλωστε την Σου-λι (πως γράφεται???).

Και μέσα σ' όλα ξεκινάνε και 3 το μεσημέρι...Αμαν πια με την ψυχή στο στόμα από το mall στο σπίτι θα τρέχω???Τελικά ούτε την έναρξη δε θα προλάβω...

Άντε βρε Καλή Αρχή!!!Μη με λέτε και γρουσούζη μετά..!

3 σχόλια:

musicbug είπε...

Na sou pw tin alitheia ti vrika poly vareti tin teleti enarksis. OK eixe merikes omorfes eikones, alla den eixan tin enallagi pou eixan sti diki mas to 2004. Akoma kai to tragoudi tis Sarah Brightman adiaforo itan.

PS: Super i Anna stin photo

"ζαχαρούλα.." είπε...

τώρα να πω ότι έχεις άδικο???? αφού δεν έχεις.....

Giorgio είπε...

musicbug:
Καλώς ήρθες!!
Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε...Παπαιωάννου και πάλι Παπαιωάννου..

Και άλλος φίλος της Αννούλας???Χαίρομαι!

Ζαχαρούλα:
Χαίρομαι που συμφωνούμε και μαζί!!!Ελπίζω όλα να είναι καλά και το καλοκαίρι 2008 να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις!!!

Καλά να περνάτε όλοι!!!