Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Σχέδιο Καποδίστριας βου....Συνενωνόμαστε καλέ!!!

Και ναι μες το καλοκαίρι έσκασε σαν βόμβα το σχέδιο Καποδίστριας που όλοι περιμέναμε και φοβόμασταν... Μετά από την κατάργηση πολλών χωριών της χώρας μας τώρα έχουμε και συνένωση πολλών δήμων της Αθήνας μας...

Δήμοι σαν τους Άλιμος, Π. Φάληρο, Βριλήσσια (χαζοβριλησσιωτάκια ετοιμαστείτε να ξαναγίνετε ένα με το Χαλάνδρι...χιχιχι σαρδόνιο γέλιο!), Υμηττός και άλλοι που δεν θυμάμαι σε λίγο καιρό θα είναι πλέον παρελθόν....Σνιφ Σνιφ

Θα απορροφηθούν από γειτονικούς δήμους μεγαλύτερης έκτασης...


Καταλαβαίνεις φανατικέ θα γίνει της κακομοίρας...!Ποιος δήμος άλλωστε δε θέλει να χάσει τα κονδύλια και τις προμήθειες για τα έργα που υποτίθεται ότι γίνονται???


Να σου πω την αλήθεια μου καλύτερα έτσι γιατί το χάλι έχει παραγίνει..Να έχουμε λιγότερους αλλά καλύτερους δήμους. Και με εμφανή τα όριά τους, όχι στενάκια να χωρίζουν ολόκληρους δήμους, είναι ντροπιαστικό..Πρέπει να γίνει έκ νέου μελέτη και χάραξη των δήμων έτσι ώστε ο καθένας να περιλαμβάνει συγκεκριμένα κομμάτια γης και να μην ξεκατινιάζονται οι δήμαρχοι κάθε τετραετία για το ποιοι δρόμοι τους ανήκουν...Είναι καραμπασκλασαρία...

Το μόνο που προσωπικά με απασχολεί είναι οι ονομασίες που θα δωθούν... Π.χ Το Π.Φάληρο και ο Άλιμος συνορεύουν, μετά από μια ενδεχόμενη συνένωση πως θα ονομάζεται ο νέος δήμος???Μη χάσουμε και τα ωραία μας ονόματα...Προτείνω να γίνει δημοψήφισμα!!!Ναι στη συνέχιση του Αλίμου!!!

Άλλο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλές τοπονομασίες π.χ για τον Άλιμο που γνωρίζω, ο λόφος Πανί, η περιοχή Κυθήρων, το Άνω Καλαμάκι(μην ξεχνάμε φανατικέ ότι παλιά ο Άλιμος ονομαζόταν Καλαμάκι...) τι θα επικρατήσει τελικά???

Και τέλος ποιες περιοχές θα συνενωθούν και με ποιους δήμους...Π.χ το Άνω Καλαμάκι θα συνενωθεί με τον Άγιο Δημήτρη και η περιοχή Κυθήρων με το Ελληνικό???

Τι θα γίνει δεν ξέρω αλλά μόλις μάθω θα φροντίσω να σε ενημερώσω φανατικέ γιατί όπως έχω ξαναπεί νοιάζομαι και για τον εύπορο φανατικό αναγνώστη...

2 σχόλια:

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Με προβλημάτισες τώρα εμένα το φανατικό αναγνώστη...
Λες να γίνει τπτ τέτοιο κ σε μας εδώ τους νοτιοπροαστίτες???
Αααα... θα πάω να πιάσω το Νομάρχη να του πω δυο λογάκια... Μη μας κάνει ξαφνικά Ν.Κόσμο κ πέσω από τα σύννεφα που το ακινητούλη μου χάσει την αξία του!!!


σματς!

Giorgio είπε...

Από μικρό και από τρελό:
Αν ανήκεις σε δήμο που έχει πολλούς κατοίκους, δηλαδή είναι πυκνοκατοικημένος(OMG το ίδιο πράγμα λέω...!) δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!!!

Τα φιλιά μου και να περνάς τέλεια!:)