Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Music for your eyes festival - Σύνοψη...



Καταρχήν τα σπάσανε!!!Ότι καλύτερο μπορούσα να φανταστώ ότι θα διοργάνωνε ο πολιτιστικός σύλλογος του πανεπιστημίου μας.. Έχων ψιλοεκπλαγεί να πώ την αλήθεια. Και τις 3 μέρες ήμουν στο φεστιβάλ και η καλύτερες ήταν η πρώτη και η τρίτη και μακράν η χειρότερη ήταν η δεύτερη. Αναλυτικά την Παρασκευή οι Marmaladies ήταν οι καλύτεροι, ο καιρός ιδανικός για έξω (αν και το σήκωνε το μπουφανάκι στις ερημιές που ήμασταν...). Το Σάββατο μπορώ να πώ ότι ήταν η πιο ατυχής στιγμή γιατί μετά το πρώτο συγκρότημα έπιασε μια βροχή και μέχρι να μεταφερθούν ντραμς κ.λ.π μέσα είχαμε μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Η μουσική metal χάλι μαύρο, μόνο οι plus dots άξιζαν. Τους vodka juniors τους έχασα αλλά από έμπιστο άτομο δεν έχασα και τίποτα σημαντικό, χάλι μαύρο ήταν και αυτοί. Από τις 2 και μετά κυκλοφορούσε ένας κουλός με μαχαίρι και χαράκωνε κόσμο...Πως την γλιτώσαμε δεν ξέρω.. Και φτάνουμε στην Κυριακή που για πολλούς λόγους το κλίμα ήταν μελαγχολικό αλλά με μαγευτική μουσική. Μετά το χτύπημα που έπεσε τις πρώτες 2 μέρες πήγαμε σε μια cool κατάσταση με τους your hand in mine να κλέβουν αρχικά την παράσταση και τους night on earth να τα σπάνε στο τέλος.
Τα σημαντικά:
  1. Οι Έρωτες της Παρασκευής... Αχ
  2. Εγώ με τη Βάνα, χτες, να ξεκολλάμε αφίσες στις 2 το χάραμα από τα κτίρια του φυσικού. Παραλίγο να πάμε μέσα...

Night on earth


Σε γενικές γραμμές τα έσπασε το φεστιβάλ...Μπράβο σε όλους!!

4 σχόλια:

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλή εβδομάδα να έχεις.. χαίρομαι που περνάς χάρμα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Την Παρασκευή το προτελευταίο συγκρότημα που εμφανίστηκε ήταν οι Big Belly Jim & the Toothpicks...
οι Marmaladies δυστυχώς δεν έπαιξαν ποτέ! Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια! Ο τυπάς με το μαχαίρι συνελήφθη...μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι πλέον.
εκ της διοργάνωσης
cheers

Ανώνυμος είπε...

κάτι τελευταίο για να μην μπερδεύεται και ο κόσμος... οι συναυλίες δεν έγιναν στο μικρό μουσικό θέατρο οπότε στο γιουτιουμπ μπορείτε να βρείτε τα βίντεα από το live
cheers again

Giorgio είπε...

Ζαχαρούλα:
Ευχαριστώ γενικά τον τελευταίο καιρό...:))

Εκ της διοργάνωσης:
Αφού συνελήφθη όλα οκ...Θα το μεταφέρω για να ηρεμίσουν κάποιοι...Καλά μη βαράτε που δεν βρήκα τα σωστά βιντεακια...Η διοργάνωση πολύ καλή και πάλι μπράβο dear..!