Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Η πρώτη των εκπτώσεων...


Και ναι πριν από μια ώρα έκλεισε η 1η μέρα των εκπτώσεων... Η πολυπόθητη 15η Ιουλίου τέλειωσε με ένα Giorgio που πήρε άδεια (αυτό θα πεί φάσιον βίκτιμ...) για να αφιερωθεί στα ψώνια.. Βασικά το μόνο που σκέφτομαι είναι τα 10ωρα που θα χτυπήσω τις υπόλοιπες 3 μέρες για να αναπληρώσω τη σημερινή..Σνιφ σνιφ!!

Συμπεράσματα-Παρατηρήσεις:

  1. Το αττικα πήχτρα και κακός χαμός...12:30 το μεσημέρι και δεν υπήρχε χώρος στα ταμεία, και δεν μιλάω για τα μπροστινά που πάει και η κουτσή μαρία αλλά και για τα πίσω (ξέρεις εσύ, στα wesc κ.λ.π).Δραμα!!!
  2. Βρήκα τα Starbucks του Αλίμου!!!Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος, επιτέλους τα ανακάλυψα!!!Και επειδή νοιάζομαι και για τους φανατικούς των Νοτίων προαστίων, είναι στην οδό Θουκυδίδου, εκεί στην ονομαστή "αγορά Θουκυδίδου". Και δεν έχουν και πολύ κόσμο και έχουν και καλό σερβις , if you know what i mean...
  3. Γιατί κλείνει ο Ανδρεάδης δίπλα από τη Μητρόπολη???Και ΄γω που θέλω κάτι πουφ που θα τρέχω οεο τώρα???
  4. Η κατηγορία της Ντάνας-πωλήτριας ζει και βασιλεύει... Αλλά όχι που θα της χαριστώ, εκεί θα της σπάσω τα νεύρα...!
  5. Ότι και να λέω κατά καιρούς για τα Pepe είναι τα καλύτερα, και από εξυπηρέτηση και ευγένεια σούπερ!!!
  6. Καλύτερος κλιματισμός σε μαγαζί είναι μακράν του αττικα, σε καφέ των 3 γουρουνακίων, σε φαγητό των φραιντεις και σε λεωφορείο του 103...Τέλος!
  7. Το free press έχει θαύματα!!!Πραγματικά χαίρομαι που η πόλη μας όπως και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας έχουν μπει στην λογική του free press...Μπράβο μπράβο!
  8. Δε πα να είμαστε η γενιά και η χώρα των 700ευρώ θα πάμε για ψώνια...Όπου και να πήγα ήταν τίγκα στον κόσμο.. Όλοι κλαίγονται για ακρίβεια κ.λ.π αλλά την κατάθεση στο αττικα (και σε άλλα μαγαζιά φυσικά!) την κάνουν!
Άντε σας αφήνω τώρα γιατί σε λίγες ώρες ξανά προς την εργασία τραβώ!!! Καλή συνέχεια!

3 σχόλια:

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Sales for life!!!!


Σήκωσα τα μαγαζια σου λέω!!!


Έχεις προσκλησούλα!!!

Κοίτα να ανταποκριθείς άμεσα!!!


Τα φιλιά μου!!!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Oυφ κι εγώ πρέπει να πάω για ψώνια, τα έχω παραμελήσει, έχω 2-3 μήνες να πάω!!! Τουλάχιστον ευχαριστήθηκες με αυτά που πήρες;
Έχεις και πρόσκληση!

Giorgio είπε...

Ευχαριστώ παιδάκια!!!Θα ανταποκριθώ σύντομα!!!