Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Finally!!!!!!!!

Ναι ναι ναι φανατικέ και λατρεμένε αναγνώστα και αναγνώστρια φυσικά (σου 'χω και ιδιαίτερη αδυναμία άλλωστε..!), ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ

ΠΈΡΑΣΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΌ ΛΟΓΙΣΜΌ 1!!!!!

Ένα μάθημα αρκετά εύκολο αφού η ύλη του βασίζεται στα μαθηματικά κατεύθυνσης του λυκείου(με τα τωρινά δεδομένα...!) και προχωράει λίγο παραπάνω σε ακολουθίες κ.λ.π. Σε γενικές γραμμές είναι ένα βατό μάθημα που όμως θέλει να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του.Και ναι ήρθε επιτέλους η πολυπόθητη μέρα που ξεμπέρδεψα με τον γλυκό μου Απ.1 (συντομογραφία του!), βέβαια δεν μπορώ να πώ είχα και γαμώ τους καθηγητές (δύσκολο και απαιτητικό αλλά γαμάτο άτομο!) στο μάθημα αυτό σου είχα ξαναμιλήσει ΕΔΏ και ένα έχω να πώ το άτομο δεν παίζεται...Φοβερό στιλάκι και καταπληκτικό μάθημα.!Στα τελειώματα του 1ου έτους τον είχαμε πετύχει με τη Βάνα σε μια βόλτα μας και ενώ καθόμασταν στα σκαλιά του δημαρχείου της φοιτητούπολης(φτου χωρίς αντιβίωση αυτή τη φορά...) περνάει από μπροστά μας με ένα αέρα κρατώντας το τσιγαράκι του με μια τσάντα στον ώμο , φοβερό στιλ...Τέρμα τα πάντα είναι στον αέρα που εκπέμπουμε!!!

Άντε σας αφήνω γιατί έχουμε πολλά μαθήματα ακόμα να δώσουμε!





Η Παπαρίζου είναι λίγο γτπ για το τραγούδι αυτό, αλλά είναι πολύ dance το mood μου που τη συγχωρούμε!!!Καλό βράδυ!!

2 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Μπράβο! Ωραίο το συναίσθημα του να ξεφορτώνεσαι κάτι. Εμένα πάλι οι αγαπημένες μου καθηγήτριες η μία είναισαν σκύλα και η άλλη σαν γκρέμλιν!!! Αλλά είναι καλές. Καλό διάβασμα!!

Giorgio είπε...

Καλό δε λες τίποτα!!!

Ευχαριστώ πολύ!