Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Γιώργος αγνοείται...

Ποικιλία στους τίτλους!!χεχε

Φανατικό κοινό κάποιος με γλωσσόφαγε και τις τελευταίες 3 μέρες έμεινα εκτός δικτύου...Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά όταν λέω ότι κάποιος εκεί έξω είναι καραγκαντεμόσκυλο να μ' ακούτε..! Και μετά τα ακούω που τα χώνω στον ΟΤΕ, αφού είναι πΟΤΕ στην ταχύτητα εξυπηρέτησης...

Πίσω στα δικά μας, φέτος είπα να ξαναβρώ τον αρχικό στόχο του παρόντος blog, δηλαδή να γίνει ένα χώρος κουλτούρας, πχιότητας (η Άννα Γούλα έχει και group στο facebook!!!) και πολιτισμού(η Έφη Σαρρή είναι μέλος στο facebook!!!) και προς το παρόν να πάμε πίσω στον ημερολογιακό χαρακτήρα που του έχω κατά καιρούς δώσει....


Που λέτε τις τελευταίες μέρες τα πράγματα είναι πολύ περίεργα...Δεν ξέρω τι γεύση μου έχουν αφήσει τα Χριστούγεννα 2008, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω Χριστούγεννα...Πέρασα γαμάτα, αλλά αυτά δεν ήταν Χριστούγεννα...Ειλικρινά δεν ξέρω πως να τη χαρακτηρίσω την περίοδο που πέρασε, αλλά προσωπικά Χριστούγεννα δεν τη λέω...Και πως να νιώσω έστω και λίγο από τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όταν δίπλα μας γίνονται πόλεμοι, μέρα παρα μέρα έχουμε οδομαχίες και στην τελική επικρατεί ένα κλίμα φόβου και τρόμου...

Αυτό δε σημαίνει ότι έχω κλειστεί και μέσα και πενθώ τη μοίρα μου, αλλά δεν μπορώ να αφεθώ τελείως και να μαι μες την τρελή χαρά με όλα αυτά που γίνονται...Γιατί καλό το τραλαλά τραλαλό αλλά κάπου πρέπει να προβληματιστούμε και λίγο...Χτες έκλεισε ένας μήνας ήδη..


Ας αλλάξω κλίμα γιατί δεν τα μπορώ αυτά. Πήγα τα θέατρα μου και έχω άλλο ένα στα υπόψιν, κάναμε και την καθιερωμένη πρωτοχρονιά έξω (αμάν πια!!οικονομική κρίση, αλλά όλοι μου τα χώσατε για να μπείτε σε μπουζούκια...τςτςτς) κάναμε τις βόλτες μας, ανακαλύψαμε και κάποιους blogoγείτονες καλύτερα...Ξέρει για ποια μιλάω, που ευχαριστώ και από δώ για την φιλοξενία της(σσ είχαμε πάει σπίτι της, και σε μια playlist τυχαία άρχιζε να παίζει Madonna!!!Πέθανα!)....Παλιόπαιδο..!!

Και για να το κάψω τελείως το post σας αφιερώνω με τρέλα (και κορδέλα...) το επόμενο τραγουδάκι της Απόλυτης..!!Έκανε θραύση πρωτοχρονιάτικα ειδικά μετά το τσίρκο της Μπρίτνει και την Τζούλια...! ;);):):):)


ΣΤΗΝ ΠΥΡΆ!!!!


με τους ξενέρωτους...!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!!

5 σχόλια:

*Κορίνα* είπε...

Τουλάχιστον πέρασες καλά και αυτό να θυμάσαι!
Πολλά φιλιά!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Αυτό το τραγούδι είναι φοβερό!Τουλάχιστον εμένα μου αρέσει πολύ!Αυτό που είπες για τα Χριστούγεννα με βρίσκει σύμφωνη.Καλή η διασκέδαση αλλά δυστυχώς υπάρχουν και άσχημα γεγονότα στον πλανήτη μας.Καλή χρονιά!

mahler76 είπε...

όταν λέει "να τα πιώ" τι εννοεί η Απόλυτη? Τα πίνει δηλαδή για να μην είναι ξενέρωτη. Η κλεμμένη μουσική απο Ματζένα είναι επίσημη ή μουσαντή όπως αυτή που έκανε η Έφη Σαρρή με τους "Δικηγόρους"?

Sweet and bitter είπε...

Τι εννοείς όταν λες με ανακάλυψες καλύτερα;;;

Και σιγά την φιλοξενία βρε!
Αλλά κάποιος ήθελε να φύγει νωρίς γιατί νύσταζε :Ρ

ΥΓ: το τραγουδάκι μου το έχεις κολλήσει (το "στην πυρά" λέω...)

Giorgio είπε...

spider:
nai kai dn exw parapono itan super..!
Filia

Tetragwnos kuklos:
Kali xronia kai se sena!!!Dustuxws uparxei kai auti i pleura..

Mahler:
Nai re ta pinei ola kai einai pada in...!Emena m thumizei kai ligo apo circus

Sweety:
Se anakalupsa...!Otan vlepw koultouriarika spitia pwrwnomai..!Eidika ta vivlia kai oi efimerides s me edupwsiasan..Paliopaido!

Tha s steilw olo to album!!apeili!!