Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Άμα δε σε θέλει...!

Είναι που θα έκοβα τον ημερολογιακό χαρακτήρα...!

Χτες ήταν μια μέρα που τα ποιοτηκόνια μου είχαν χτυπήσει κόκκινο. Είχα κανονίσει θέατρο με φιλική παρέα εδώ και κάτι μέρες και οπως και να το κάνουμε, ο ήλιος της χτεσινής μέρας, η βόλτα στο κέντρο το πρωί, οι επισκέψεις που γλίτωσα το βράδυ (χεχε βαριέμαι ελεεινά τις τυπικές επισκέψεις...!) είχα μια διάθεση εντελώς up για up...! Έλα που όμως υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο..!

Περνάει το πρωινό, περνάει το μεσημέρι και αφού πλενόμαστε, ντυνόμαστε (μέχρι και πουκάμισο έβαλα...σσ sweety τελικά βρήκα ένα γαμάτο γκρι πουκάμισο, θα το δεις και θα πάθεις!!!Δεν είναι καθόλου μανταμίτσας, μη σου πώ ότι είναι κατάλληλο μέχρι και για sk8..!Το χω χάσει μη μιλήσεις!), βγάζουμε τις αναμνηστικές μας φωτός μπροστά απ' το τζάκι, παίρνω ανα χείρας ένα δώρο κλειδιά και την τσάντα (όσο και να πάω δεν αποχωρίζομαι την κλασική τσάντα ώμου...Τώρα κατάλαβες ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα..!) και τρέχω να προλάβω...

Δόξα τω Θεώ πρόλαβα και πήγα μια σύντομη επίσκεψη και βρήκα και αμέσως θέση και κάτω απ' το σπίτι του!!Έκατσα λίγο και μετά τρέχω για Πειραιώς, όπου μέχρι να φτάσω να σου εξομολογηθώ είχα ένα άγχος...Όλη η Χαμοστέρνας πήχτρα ήταν, και έπρεπε να βγάλουμε τα εισιτήρια (είμαι κατάπτυστος...Η μοναδική φορά που πάω έτσι φλου σε θέατρο...). Τέλος πάντων τα καταφέρνω βρίσκω και θέση κοντα (σχετικά!) στο θέατρο, πάμε και στο εκδοτήριο είχε τρελό κόσμο...Ωραία λέω προλάβαμε!!!Έλα που όμως όταν πληρώναμε και κανονίζαμε ώρες μας ενημέρωσε η μαντάμ εκεί ότι χτες δεν είχε παράσταση...Αν έχεις το Θεό σου φανατικέ!!!Μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά!Εδώ το περασμένο Σάββατο στο "Παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας" αν και είχα κόψει εισιτήρια νωρίτερα, ακόμα και στις 9 έβρισκες...


Οι επιλογές μας ήταν μετρημένες σε κάτι κουλτουριάρικες σκηνές στο Μοναστηράκι ή το Σύγχρονο του Εθνικού, αλλά επειδή όποιος δει μαζί μου παράσταση πχιότητας θα σιχαθεί το θέατρο(φαντάσου μόνο, να ακουστεί κανα κλισέ του τύπου "σκότωσες για πάντα τον έρωτα μου" εκεί ξέρεις αρχίζω τα δικά μου τα κουλά και μας πετάνε έξω...Είμαι ελεεινό πλάσμα!) χτυπήσαμε mamacas και hoxton στα καπάκια να ξεχάσουμε τον πόνο μας!!

Βασικά ήταν τόσο ωραία που σκέφτομαι να το καθιερώσω..!Να ψάχνω πότε κάποια θέατρα είναι κλειστά και να πηγαίνω να τρώω πόρτα!!!ΓΑΜΆΤΟ!Βγάλαμε και κάτι γαμάτες φωτός σε 2 πονηρά (χεχε) στενά, θα τις δείξω σε λίγους.Και ναι είδα μια πρόβα 2 super καλλιτεχνών στο gazart, ήταν απλά απίθανοι..Καλημέρες!!!

3 σχόλια:

*Κορίνα* είπε...

Πω πω, φαντάζομαι το τρελό ξενέρωμα θα φάγατε, μαζί με το άγχος αν θα προλάβετε...
Τουλάχιστον περάσατε καλά!
Φιλιάα!

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Όοοοοοοχι ρε συυυυυ....... κριμα..

Πάντως με γεια το πουκάμισο που μας είχες φάει τα αυτιά ότι ήθελες σε τέτοιο χρώμα!!!


ΥΓ: "Οι επισκέψεις που γλίτωσα το βράδυ" ... τι εννοείς????

Giorgio είπε...

Spider:
vasika to agxos itan to provlima sun tn tsaba podarodromo...Alla dn peirazei gt perasame + etc kala!!!

Apo mikro kai trelo:
euxaristw!!!Dn peirazei tha to kanw sustima pleon!!Na pigainw opote einai kleista!xexe

Mia gria pou giortaze kai pou o kalos Theoulis tin exei xexasei sti gi kai 1 vaftistiri tou mpampa pou exei ta dipla m xronia kai tou pigainoume akoma dwra...!O Xristos pia!!!