Σάββατο, 15 Μαρτίου 2008

Απολογισμός βδομάδας...

Είναι κοινό γεγονός ότι ον τελευταίο καιρό δεν ήμουν και στα πολύ up μου αλλά τι να κάνουμε όλα μέσ' τη ζωή είναι...Η διάθεση μου δεν είχε πιάσει τον απόλυτο πάτο, αλλά ήμουν αρκετά βήματα από αυτόν...Δεν είναι ότι έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά μετά από το τελευταίο ταξίδι είχα μια κακή διάθεση με την επιστροφή, ήθελα να μείνω λίγο μόνος, δεν ξέρω ούτε εγώ πώς να το πώ..Το θέμα είναι πως δεν πέρασα μια πολύ χαλαρή και ήρεμη εβδομάδα απ΄την Τρίτη και μετά. Δε λέω ότι ήταν από τις χειρότερες εβδομάδες μου γιατί αν εξαιρέσουμε τη διάθεση μου πέρασα πολύ καλά!!! Και τα αστειάκια μας κάναμε, και το γέλιο μας το ρίξαμε και τις πάπιες μουτζουρώσαμε (για τους γνώστες και μόνο!), και γενικά περνάει γρήγορα ο καιρός και το Πάσχα όλο και έρχεται ποιο κοντά....Είναι μια κάποια παρηγοριά!!!

Πιστεύω ότι φταίει ότι στην Αθήνα ειδικά φέτος πηγαίνω καθαρά για διακοπές και μόνο....Όχι ότι πέρσι δούλευα κιόλας αλλά φέτος τι να πηγαίνω Μύκονο τι Αθήνα ένα και το αυτό!!! Κυριολεκτικά ξεσαλώνω και δεν έχω αφήσει μπάρα για μπάρα. Δε μένω όμως στην επιφάνεια αλλά προχωρώ και βαθύτερα και βλέπω ότι φέτος υπάρχει ηρεμία στον Giorgio. Πολλά πράγματα και καταστάσεις έχουν ξεκαθαρίσει και έχω κάνει και 'γω τις επιλογές μου. Δεν ξέρω από που πηγάζει όλο αυτό και που θα καταλήξουμε...Αλίμονο αν είχα το κληρονομικό δε θα μου εδώ, θα χα πάρει μια σφαίρα, ένα σετ ταρό και τα σιγμα,έστω μια τράπουλα να παίζω μπιρίμπα!!! Βλέποντας και κάνοντας!

Σας εύχομαι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και να περάσετε πολύ πολύ καλά!!!Και μην αφήσετε μπάρα για μπάρα το Σαββατοκύριακο!!!

6 σχόλια:

fevis είπε...

Καλό σαββατοκύριακο και γελαστό λοιπόν...:-)

El είπε...

Μεγαλώνεις, συλέγεις εμπειρίες και ωριμάζεις. Έτσι το λένε!
Καλώς ήρθες στον κόσμο των μεγάλων!
Φιλιά πολλά πολλά!!!

El είπε...

Μεγαλώνεις, συλέγεις εμπειρίες και ωριμάζεις. Έτσι το λένε!
Καλώς ήρθες στον κόσμο των μεγάλων!
Φιλιά πολλά πολλά!!!

Ιφιγένεια είπε...

Ελπίζω αυτό το σ/κ να είναι συκλονιστικά καλό ! Θα περιμένουμε τα νέα σου , ένταξει ;;
Καλημέρα !

Dreamgirl είπε...

Γκουχου γκουχου... Κάτι μου λέει πως αυτό το σ/κ ήταν και συνεχίζει να είναι συγκλονιστικά καλό... Δίκιο έχω; :Ρ

Γενικά πάντως κάτι έχει πάθει ο αέρας του Ηρακλείου τελευταία...

Giorgio είπε...

Fevis:
Kαλή εβδομάδα σε όλους μας!!!

EL:
Ωριμάζω ναι αλλά δεν ήρθα τώρα στον κόσμο των μεγάλων...Δυστυχώς ή ευτυχώς από μικρός έμπαινα σιγά σιγά σε αυτό τον κόσμο..Ούτε ήμουν ποτέ υπερβολικά ανώριμος!!!
Φιλιά!!

Ιφιγένεια:
Καλώς ήρθατε!
Πράγματι ήταν!!!Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια...
Καλησπέρα!

Dreamgirl:
Πιστεύω ότι όλα οφείλονται στον προσωπικό αέρα του καθενός...Εμείς καθορίζουμε τη ζωή μας...