Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Κρίση πριν τα Υπέροχα!

Ως γνωστόν είμαι άυπνος άλλη μια μέρα, γκρεμοτσακίστηκα στο μπαλκόνι μου πατώντας ένα βρεγμένο πατάκι και τσουπ στο πάτωμα εγώ το χτυπημένο γόνατο και η γλάστρα που έβγαζα στο μπαλκόνι επάνω στο χτυπημένο μου γόνατο... Δεν φτάνουν όλα αυτά πριν από μια ώρα άρχισε να με πονάει και ο λαιμός μου. Δηλαδή τι άλλο να περιμένω σήμερα??? Να κοιμηθώ ή θα πέσει κανά ταβάνι να με πλακώσει...?


Ένα πράγμα με κρατάει ακόμα ξύπνιο και δεν είναι άλλο από τα Τρομερά Υπέροχα Πλασματάκια!!! Επιτέλους μετά από 3 βδομάδες έχουμε καινούργιο επεισόδιο. Μετά από 3 στερημένες εβδομάδες θα ξαναδούμε καινούργιο επεισόδιο... Και guest κάνει η μια και μοναδική Μαρία Κορινθίου....


Δεν ξέρω γιατί αλλά απλά respect. Τουλάχιστον οι Αθηναίοι και ιδιαίτερα οι κάτοικοι των Νοτίων προαστίων θα έχετε δει την διαφήμιση όπου είναι Θεά το Μαράκι για το shopping house του Αλίμου. Το Μαράκι το είχα πρωτομάθει μέσω του ραδιοφώνου όταν ήταν στο πρωινό με τον Μιχαλάκη τον Τσαουσόπουλο και όταν την πρωτοείδα μπορώ να πώ ότι δεν μου έκανε αίσθηση. Πλέον όλα έχουν αλλάξει...Απλά υποκλίνομαι!

5 σχόλια:

Dr Low είπε...

Και σου'λεγα την Κυριακή, γδύσου να σε εξετάσω, όχι εσύ! Κάτσε τώρα να βασανίζεσαι!
Χλιαρό χαμομιλάκι, πολλά υγρά, καλό πλύσιμο τα χεράκια, και κανα ντεπονάκι πριν κοιμηθείς. Για το γόνατο, βγάλε καλού κακού μια ακτινογραφία.
Ότι θες....σφύρα!

Ανώνυμος είπε...

Απλά έγραωε η Έλλη στα Υπέροχα!
Του είπε ότι θα ήθελα να πω κ εγώ σε έναν άνθρωπο-παλιάνθρωπο....

Το Μα άκι δε με συγκινεί...
Είναι μια απλή γυναίκα..
Εγώ είμαι πιο ενδιαφέρουσα εμφανισιακά....!

fevis είπε...

Και ήταν και σούπερ στο χτεσινό επεισόδιο... θεά!!!

Giorgio είπε...

EL:
Στη Μαριάννα το έλεγες...

Οκ το ίδιο βράδυ πέρασε και ο λαιμός αλλά και το πόδι...Thank's God!!

Mary-Anne:
Θεικό επεισόδιο!!!

Βρε είπαμε εσύ είσαι ΘΕΆ!!Τέλος!

Αλλά και η Μαρία καλούλα είναι...!


Fevis:
Πραγματικά... ΘΕΑ!

Sweet and bitter είπε...

Γεια! Την προηγούμενη Παρασκευή στην Ερμού βρέθηκα μπροστά σε γύρισμα "Υπέροχα Πλάσματα" και δεν είχα το τηλ σου να σε πάρω για ζωντανή αναμετάδοση! Πάντως σε σκέφτηκα! Φιλάκια!

ΥΓ: Εννοείται ότι η Μαριάννα είναι πολύ καλύτερη!!!