Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Χρόνια πολλά!!!Ένας χρόνος blogging...!


Ένας χρόνος blogging είναι πλέον γεγονός!!!Το πολυαγαπημένο μου blog έκλεισε τον ένα χρόνο ζωής!! Άντε βρε άλλα 32 μένουν και θα είμαστε συνομήλικοι με την Σουιδέζα της Γιουροβίζιον που σε 32 χρόνια θα λέει ότι είναι ακόμα 33.. Δεν άντεξα στο χαρούμενο κλίμα της ημέρας...Τι να κάνεις όμως σε προκαλούν..Σορρυ κιολας έρχεται η δική μας η Πάολα και σου λέει 22...Που πας μαντάμ???Τι 22?? Χωρίς καλοκαίρια και χειμώνες...Έλεος!
Ένα δημόσιο ευχαριστώ στον χρήστη "connx22" για το ασύρματο internet που μου παρείχε αφειδώς τις προηγούμενες 4 μέρες...Καλά τα ρουτερακια τα αφήνετε ξεκλείδωτα???Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!Μέχρι και το wifi της Αργυρούπολης έπιανα από το μπαλκόνι μου!!Δυστυχώς όμως ήθελε κωδικούς :( που να τρέχω στο δημαρχείο να παίρνω κωδικούς κ.λπ, δεν πειράζει όμως και το 1 Μb(αν το γράφω σωστά...) που μου έδινε ο άλλος μια χαρά ήταν!!!
Σε γενικές γραμμές οι ολιγοήμερες διακοπές τα έσπασαν...Μου φέραν ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ τη βιβλιοθήκη άντε να πάρω και το γραφείο, να τελειώσει το δωμάτιο γραφείο γιατί δεν πολλά μας τα ΄χουν κάνει με τις καθυστερήσεις..ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Το μοναδικό μείον του ταξιδιού ήταν ότι ξέχασα να πάρω τον φορτιστή του mp3 και έμεινα για 2 μέρες χωρίς μουσική στο δρόμο...Πίκρα πίκρα, σνιφ σνιφ. Για να σπάσω τη βαρεμάρα μου στα ΜΜΜ (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) έσπασα όλα τα ρεκόρ στα παιχνίδια του καινούργιου κινητού... Καλό το νέο κινητό σε όλα του τα χαρακτηριστικά εκτος από την κάμερα... Όπως και να το κάνουμε το N73 είχε γαμάτη κάμερα και τα 3,2 Μp δεν συγκρίνονται με τα 2...Θα ζήσουμε όμως!
Τα καλύτερα τώρα έρχονται!!! Την Κυριακή είχαμε και την 2η blogoσυνάντηση που ήταν απλά εκπληκτική! Η sweet and bitter με πέθανε με την ατάκα της "Μα είναι δυνατόν να σ' αρέσει ο Πάνος Κιάμος?? Μα ο Πάνος Κιάμος!!" αναφερόμενη σε ένα άλλο υπέροχο πλάσμα.. Πραγματικά όποιος έβλεπε το σκηνικό θα 'χε πεθάνει απ' τα γέλια!!! Πραγματικά μια παρέα Υπέροχων Πλασμάτων!!!Άντε βρε και στην επόμενη συνάντηση!!! Καλά ο Εξύμνος ως επαγγελματίας δίνει ρέστα...Respect και μπράβο από όλους!Απορώ πως μας άντεξες!!!Γνωρίσαμε και τον Φίλο του Οικονόμου!!Και στους επόμενους bloggers και μη που θα προστεθούν στην παρέα!
Και επειδή γιορτές και πανηγύρια δεν γίνονται δίχως μουσική για να ανεβάσουμε λίγο την ένταση!!













Πότε θα ξαναπάω σε ένα techno party???Αν ακουστεί κανά ιβεντ ας μου το πει κανά υπέροχο πλάσμα!

Άντε βρε χαρούμενα γενέθλια!!Χρόνια μας πολλά!!!Και να 'χετε ένα υπέροχο σου-κου!

4 σχόλια:

Dreamgirl είπε...

Χρόνια πολλά στο "Glam and fame"!
Με πολλά πολλά ποστάκια ακόμα! :)

Σοφία είπε...

Πολύχρονος και πολυγραφότατος! Φιλιά πολλά xxx

Ανώνυμος είπε...

Να τα εκατοστήσει το υπέροχο blogακι σου!!!
Πάντα επιτυχίες και γνωριμίες με πολλάααα υπέροχα πλάσματα!!!
Τα πιο γλυκά φιλιά μου στον πιο γλυκό blogger της Αθήνας!

Giorgio είπε...

Ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια!!!