Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Αmy Winehouse το είδωλο των νέων...


Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Αγγλία η Amy Winehouse ψηφίστηκε ως το είδωλο των νέων. Πραγματικά μόλις το έμαθα χάρηκα πάρα πολύ. Όπως έχω ξαναπεί η Amy με πεθαίνει... Από τότε που άκουσα το back to black τη λάτρεψα, είπα εδώ είμαστε καλώς τη βρήκα!!! Δεν φοβήθηκε να τσαλακώσει την εικόνα της και να δείξει τα πάθη της. Η φωνή της είναι πολύ ιδιαίτερη και η ερμηνεία της αισθαντική. Είχαμε καιρό να ξαναβρούμε αυτό τον συνδυασμό σε γυναίκα τραγουδίστρια και μάλιστα λευκή, αφού είναι τελείως διαφορετική από το πρότυπο της χαζοξανθιάς.. Τίγκα στο τατού, με τη γνωστή μαύρη μαλλούρα, το ψιλοσπασμένο δέρμα από τις καταχρήσεις και με μοναδικό όπλο τη μοναδική της παρουσία.
Πραγματικά χάρηκα πολύ με το αποτέλεσμα της έρευνας γιατί η νέα γενιά δείχνει, κάπως, το δρόμο της αλλαγής. Σημασία δεν έχει τόσο η ωραιοποιημένη εικόνα όσο το να 'ναι κάποιος original. Γιατί πολλές κρυφοοσίεςΜαρίες στη σκιά κάνουν τα χειρότερα, τουλάχιστον η Amy είναι ανοιχτό βιβλίο σε κάποια θέματα...

B-Boy..Ο καινούργιος ύμνος


Αφιερωμένο σε όλους...!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλό μου.. εαν το πρεζάκι είναι πρώτυπο σε μια κοινωνία.. τοτε είμαστε όλοι για να πάμε να πέσουμε από τον γκρεμό!!!
Δε λέω η φωνή κ τα τραγούδια της είναι υπέροχα!
Θα συμφωνήσω με το αισθαντική που λες κ με την έντονη παρουσία της.. αλλά κανένας δεν μπορεί να παραλείψει ότι καπνίζει ότι καπνίζεται και έχει κάψει πάνω από το ένα τρίτο των εγκεφαλικών της κυττάρων σε ηλικία μόλις 20κάτι!!!

Sir. Stefanos είπε...

Δε διαφονώ μαζί σου Γιώργο μηλάμε για ΤΗΝ φωνή παρ' όλα 'υτα το είδωλο δεν βρίσκεις ότι είναι μεγάλη λέξη? Θέλω να πώ ότι το ένα τέταρτο της το έχει περάσει ψάχνοντας βινύλια, άλλο ένα τέταρτο στο στούντιο και το άλλο μισό ψάχνοντας ναρκοτικά και κάνοντας αποτοξύνοση!

Sir. Stefanos είπε...

Πραγματικά μηλάμε για την φωνή! Παρ' όλα 'υτα δεν βρίσκεις ότι η λέξη είδωλο είναι λίγο βαρύγδουπει. Θέλω να πω ότι την μισή ζωή της την πέρασε ψάχνωντας βινύλια, κάνοντας στούντιο και την άλλη μισή ψάχνοντας ναρκοτικά και κάνοντας αποτοξύνοση!

Giorgio είπε...

Mary-Anne:
Βρε παιδί μου κανείς δεν είπε να την μιμηθούμε...Το ότι κάνει χρήση κάποιων ουσιών δε μειώνει την αξία της ως άτομο και ως καλλιτέχνη.Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ...


Και να σ πώ και κάτι άλλο..Είναι καλύτεροι όλοι οι ταχα μου καλοί και υπεράνω πολίτες που όταν κλείνουν οι πόρτες τους κάνουν τα χείριστα???

Sir Stefanos:
Καλώς τα λέμε και από δώ! Δεν πιστεύω γενικά στη λέξη είδωλο.. Ο καθένας είναι είδωλο για τον εαυτό του. Αλλά μου αρέσει που βλέπω underground πρόσωπα να κλέβουν την παράσταση με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους!