Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Μια περίεργη μέρα με Κωνσταντίνο Βήτα...

Σήμερα ομολογουμένως ήταν μια πολύ περίεργη μέρα... Μόνο και μόνο αυτά που ακούσαμε όλοι μας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας ήταν αρκετά για να αιωρείται κάτι στην ατμόσφαιρα... Δεν θέλω όμως να μπω σε λεπτομέρειες πάνω στο γνωστό θέμα γιατί δε σεβόμαστε τον αποθανόντα αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Και μια έκκληση στα κανάλια, μην κάνετε μνημόσυνα. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος για άτομα που δεν είναι κοντά μας..

Και αφού είχαμε όλο αυτό το παράξενο mood σήμερα δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο από Κωνσταντίνο Βήτα. Είναι πραγματικά εκπληκτικός!!! Η μουσική του έχει μια γλυκιά μελαγχολία που σε ταξιδεύει και υποβόσκει ένα αισιόδοξο συναίσθημα... Απόλυτος Respectογλου στον Κωνσταντίνο. Ειδικά στο κύμα που σήμερα με πήρε και με σήκωσε και με μελαγχόλησε ακόμα περισσότερο...

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ' το να περιμένεις κάτι που να μην έρχεται ποτέ και να απογοητεύεις πάνω απ' όλα τον ίδιο σου τον εαυτό... Και αυτό το κάτι να συνεχίζει να σε βασανίζει και να υπάρχει γύρω σου.

Μελαγχολικές Καληνύχτες...!



Κ.Βήτα- Το κύμα


Δείτε και ακούστε με προσοχή το παραπάνω video. Δεν είναι official clip αλλά τα σπάει. Μπράβο στα παιδιά για τον κόπο τους για αυτό το υπέροχο video...Μπράβο μπράβο!

3 σχόλια:

heart n soul είπε...

πέρασα να πω μια καλημέρα και μου έπεσε το σαγόνι, πέθανε ο Κ.Β.? των Στερεονόβα? δεν είχα ιδέα..

heart n soul είπε...

ξανάρθα:) αφού έψαξα και δε βρήκα τίποτα, σκέφτηκα λάθος θα κατάλαβα, ξαναδιάβασα, μάλλον για τον ηθοποιό έγραφες έτσι; (ούτε γι'αυτόν ήξερα) Συγχώρα με τη βιαστική..

Giorgio είπε...

Heart n soul:
όχι απλά επειδή τα έχω στο ίδιο post είναι φυσικό να μπλέχτηκες με τον θάνατο του ηθοποιού...