Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Νίκος Σεργιανόπουλος: ένα άδοξο τέλος...


Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ καθόλου με το φρικτό έγκλημα που από την περασμένη τετάρτη απασχολεί την ελληνική τηλεόραση από σεβασμό και μόνο στον άνθρωπο που έφυγε. Αλλά τις τελευταίες μέρες και ιδιαίτερα σήμερα που έμαθα και άλλα δυσάρεστα γεγονότα του φιλικού μου περιβάλλοντος αποφάσισα να το θίξω το θέμα.


Η αρχή του τέλους του συγκεκριμένου ατόμου ήρθε όταν έσκασε το θέμα των ναρκωτικών. Όταν βγήκε και "επώνυμα" το θέμα στα κανάλια τότε όλοι μίλαγαν για την πτώση τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα του ηθοποιού. Όμως τα κατάφερε και άμεσα (δυο μήνες μετά και έκανε σειρά με επιτυχία...) και το επαγγελματικό τέλος δεν ήρθε ποτέ.


Ήρθε όμως το προσωπικό, μόλις 6 μήνες μετά την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά. Δυστυχώς είχε αρχίσει να μιλά και αν ότι ήξερε έβγαινε στη φόρα θα έπαιρνε πολύ κόσμο (διάσημο και μη ) μαζί του. Μπορεί να κλείστηκε στον εαυτό του, όπως όλοι επισημαίνουν, αλλά ένα άτομο που έχει μια περιπέτεια με τη δικαιοσύνη και καλύπτεται από τα τηλεοπτικά μέσα και όχι μόνο ενημέρωσης δεν βγαίνει να μιλήσει ανοιχτά. Όμως ο εκλιπών μίλησε και κάποιοι τον φοβήθηκαν...Άλλωστε 21 μαχαιριές δεν είναι για να φοβίσουν κάποιον, αλλά για να του κλείσουν το στόμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται..



Παιδάκια τα πράγματα είναι απλά.. Είναι κοινό μυστικό ότι μεγάλο μέρος των ανθρώπων που είναι στα φώτα της δημοσιότητας κάνει χρήση κάποιων ουσιών. Μόλις έσκασε μύτη η υπόθεση προ 6 μηνών βρέθηκε ο αποδιοπομπαίος τράγος. Για ότι και να συνέβαινε έφταιγε ο Σεργιανόπουλος. Φυσικά και δεν παίρνω το μέρος του, αλλά ακόμα και πιο φυσικά δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε και κανένας να τον κατακρίνει...


Από τη στιγμή που δεν διακινούσε αυτές τις ουσίες, δεν πέφτει σε κανένα λόγος για το τι έκανε στην προσωπική του ζωή. Στην τελική ποιος είναι ο καθένας μας που θα κρίνει τους άλλους. Θα μου πείτε που ξέρουμε ότι ήταν τόσο "καθαρός", δεν το ξέρω άπλα φαινόταν ο άνθρωπος.. Δεν τον είχες και ικανό να κάνει τέτοια πράγματα.. Βέβαια ποτέ κανείς δεν ξέρει..


Όσο για τα άλλα θέματα περί προσωπικών (ερωτικών) δεδομένων είναι πραγματικά αξιολύπητοι όσοι έθιξαν αυτό το θέμα. Ντροπή... Ειδικά τώρα που ο εν λόγω δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή... Στο βωμό της τηλεθέασης ας προσέχουμε και λίγο, δεν βλάπτει.. Υπάρχουν και κάποιοι που "έμειναν" πίσω.
Άλλωστε τελικός κριτής είναι ο κόσμος και όπως φαίνεται κάποιοι τον αγαπούσαν πολύ. Κάποια βιντεακια που δείχνουν ένα μέρος αυτής της αγάπης είναι ΕΔΏ και ΕΔΏ. Μια βόλτα να κάνετε στο youtube θα βρείτε άλλα τόσα...
Καλό Ταξίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: