Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008

Υπέροχα Πλάσματα...Απλά τα σπάσαν και σήμερα!Μη μου πει κανένας ότι το σημερινό επεισόδιο των Υπέροχων Πλασμάτων ήταν το τελευταίο γιατί θα πέσω σε κατάθλιψη. Και το λέω σοβαρά, ήταν είναι και θα είναι μακράν η καλύτερη σειρά που πέρασε, τουλάχιστον, από την φετινή τηλεοπτική σεζόν..Κοντομηνούλη Βόηθα!!!Στο σημερινό επεισόδιο η Σοφία Καρβέλα ήταν απλά ΘΕΆ!!! Είναι και καραγκομενάκι αλλά και το wild bitch style της πάει τρελά...Το ματάκι έπαιζε (if you know what i mean....). Είναι και ψιλο fashion icon, το απογείωσε το στυλάκι της σήμερα..

Σούπερ ήταν και το Ελάκι που τελικά κατάφερε να εξευμενίσει τον Ηλία, και να το κάνει και με τον Γρηγόρη...Τέλος η γυναίκα θύμα!Respect..

Τα θρυλικά ,πλέον, ζευγάρια Μητσάκι-Άρης και Μπίλι-Νίκος εξηγήθηκαν και όπως όλα δείχνουν το μέλλον κάτι καλό τους επιφυλάσσει...

Τέλος, η Μαρία Κωνσταντάκη απλά δεν υπάρχει...Προσκυνώ!Όσο για την Καραμέλα στο τέλος του επεισοδίου κατάφερε να με συγκινήσει με την ατάκα της. Όπως και να το κάνουμε μέσα από αυτό το blog περάσαμε πολλά με τα Υπέροχα Πλασματάκια και με τις τρελές τους ιστορίες στο κέντρο της Αθήνας...1 σχόλιο:

*MArY_AnnE* είπε...

I AM BACK!
Ω, τι θαύμα!
:D
Λοιπό τα σπάσανε κανονικότατα τα χθεσινά υπέροχα με αποκορύφωμα φυσικά την ατάκα της Καραμέλας!
Εντομεταξύ.. κατεμε η Ελλη ήταν το απόλυτο θύμα, γτ ουσιαστικά έκανε αυτό που ήθελε ο Ηλίας, του πρόσφερε κάτι χωρίς να ζητήσει αντάλλαγμα...
Τεσπα!
Καλοκαιράκι έξω! Διάβασμα και δουλειά μέσα.. αλλά δεν πτοούμαστε!!!!
Τα φιλιά μου κουκλι μου!