Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Ρε δεν πάμε καλά...Νέα φωτιά στα Γλυκά Νερά 25/6/2008 πάλι τα ίδια...


Νέα φωτιά πριν από λίγο νέα φωτιά ξέσπασε στα Γλυκά Νερά και καίει και τον υπόλοιπο Υμηττό. Μπράβο ρε καραγκιοζάκια κάψτε και τα τελευταία δάση που έμειναν στην Αττική. Είναι που είναι δυσβατη η περιοχή, αεροπλάνα δεν πετάνε έγκαιρα, να δώ που θα φτάσει η φωτιά..Ααα και να μην ξεχνάμε για τους καμμένους πυλώνες (εγκαταστάσεις Αργυρούπολης) που έχουν αφήσει μεγάλο κομμάτι της Αθήνας χωρίς ρεύμα. Νότια προάστια και κέντρο Αθήνας ρεύμα γιοκ. Όπου να 'ναι θα μείνουμε και χωρίς κινητά τηλέφωνα αφού σε εκείνο το κομμάτι του Υμηττού βρίσκονται και κεραίες κινητής τηλεφωνίας... Ρε θέλετε κρέμασμα...Ντροπή σας.

3 σχόλια:

τετραγωνος κυκλος είπε...

Να δούμε μετά αν θα υπάρχει και κανένα δάσος στην Αττική..Μια χαρά..Βρήκαν να απασχολούνται στην τηλεόραση.Μετά το Σεργιαννόπουλο και το σεισμό,τώρα μας βρήκε αυτό..

γυάλινο δάκρυ είπε...

Μα το θέμα δεν είναι αν θα απασχολούνται με κάτι στην τηλεόραση σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά ότι κινδυνεύουν άνθρωποι, ζώα, σπίτια, η ζωή μας, το οξυγόνο μας.
Γι' αυτό ακριβώς έβαλαν τη φωτιά εκεί, επειδή είναι δύσβατη περιοχή και δε θα μπορούν να τη σβήσουν εύκολα. Τουλάχιστον όχι μέχρι να κάψει την απαραίτητη έκταση για να μπορούν μετά να χτίσουν βίλες και ξενοδοχεία.

Giorgio είπε...

Τετράγωνος κύκλος:
Έτσι όπως πάμε δε θα μείνει ίχνος πρασίνου σ' αυτή την πόλη...Κρίμα.


Και είναι αλήθεια ότι πουλάει αυτό το θέμα, άρα είναι λογικό οι μεγαλοφαγάνες της tv να τρέξουν..


Γυάλινο Δάκρυ:
Πραγματικά πολύ δύσβατη περιοχή,με πολλές χαράδρες που δεν μπορεί να πάει ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και με πυλώνες που εμπόδιζαν το έργο κατάσβεσης από αέρα...Υπήρχε κίνδυνος γενικού μπλακ άουτ

Εμ ξέρουν που χτυπάνε τα ρεμάλια...