Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2008

Sex and the city-the movie...Σύνοψη!
Την είδα στην πρεμιέρα της την ταινία και τα σχόλια είναι πολλά...Άσχετο αλλά έχω ένα μικρό κόλλημα με τις πρεμιέρες, αν δεν πετύχω έργο στην πρεμιέρα του είμαι ικανός να μην δώ στον κινηματογράφο την ταινία...Το ξέρω είναι και είμαι lol άλλα τι να κάνω???Η ταινία καλούτσικη έως πολύ συμπαθητική!!!Εννοείται ότι σας τη συστήνω (αφού κάνω και ολόκληρο post...) να τη δείτε, στην τελική θα περάσετε ένα glam διωρο- που δεν πέφτει και άσχημα σαν αλλαγή από την καθημερινότητά μας.

Είναι η γνωστή συνταγή του sex and the city μόνο που πλέον η θρυλική τετράδα έχει πλέον μεγαλώσει, ωριμάσει (όσο μπορεί βέβαια...) και έχει αλλάξει εν μέρη χαρακτήρα και τρόπο ζωής. Χωρίς βέβαια να ξεχνά το κάθε μέλος της τετράδας τις παλιές του αδυναμίες...


Η ταινία είναι τίνγκα στη φίρμα και στην αποθέωση του καταναλωτισμού...Τι prada, τι Dior, τι louis, τι Gucci πέρασαν από μπροστά μας δε λέγεται.. Αμ το νέο σπίτι της Καρι όλα τα λεφτά!!!Μα είναι δυνατόν ένα 2αράκι, 3αράκι με το ζόρι να το 'χει κάνει τόσο uber trendy... Έλεος! Το δα και συγχίστηκα πάρα πολύ. Ειδικά το σαλονάκι, είχε ένα coffe table που απλά τα έσπαγε. Καλές ήταν και επίτοιχιες βιβλιοθήκες που στο κέντρο τους είχαν μια επίπεδη tv. Όλοι και όλα trendy!Πολύ μοναξιά βρε παιδιά υπάρχει γύρω μας. Όσοι την δείτε την ταινία, και παρακολουθείτε και Υπέροχα Πλάσματα, θυμηθείτε με. Στις σκηνές των Χριστουγέννων σου 'ρχεται να βάλεις τα κλάματα από την μοναξιά... Επιβεβαιώνεται ότι πίσω από τη βιτρίνα κρύβονται πολλά πάθη...Απλά ΘΕΆ!
Ενώ δεν έχει κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν ξέρω γιατί αλλά μου έκανε τρελή εντύπωση...ΘΕΆ!


Το κλίμα των 80's ήταν διάχυτο!!!Παιδιά μου, φαίνεται ο άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στα 80's δεν τα ξεχνά ποτέ του! 80's 4 ever!!! Respect

Τέλος, δε με τρέλανε το τέλος της ταινίας... Όταν κάτι στραβώνει στράβωσε. Δεν γυρνάμε ΠΟΤΈ πίσω...Πάμε για άλλες πολιτείες που λέει και η Βιτάλη (Θεά και θεϊκό και το song...). Χωρίς όμως να είναι το γλυκανάλατο τέλος που έχουν οι ρομαντικές ταινίες. Σε όλη την ταινία υπήρχε διάχυτο το συναίσθημα sex and the city - sex και glam..!

Δείτε τη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: