Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Ευθεία βολή...

Όπως έχει επιβεβαιωθεί από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες η σφαίρα που χτύπησε και σκότωσε τον 15χρονο Αλέξανδρο ακολούθησε ευθεία βολή...Δηλαδή ούτε εξοστρακισμοί ούτε ρίψεις στον αέρα ούτε καμία άλλη παπαριά..ΕΥΘΕΊΑ ΒΟΛΉ.Τον στόχευσε και τον έριξε κάτω. Ποια τιμωρία αξίζει σε αυτό τον μπάτσο???Δεν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση?Δεν κατάλαβε ότι στοχεύοντας τον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον σκοτώσει??Δηλαδή ότι και να του πε ο μικρός, ακόμα και να τον έβρισε και μπουκάλι με νερό να του πέταξε με ποιο δικαίωμα σηκώνει το όπλο???Ποιος του δίνει τη δύναμη να αποφασίζει για τη ζωή του άλλου?Που είναι η ψυχραιμία και η ικανότητα χειρισμού καταστάσεων τέτοιων καταστάσεων??Που είναι πάνω απ' όλα η ανθρωπιά του?? Ας σκεφτούμε ότι όλοι μπορούσαμε να είμαστε στη θέση του Αλέξανδρου, γιατί δυστυχώς τελευταία αντί να μειώνεται αυξάνεται ο αριθμός των γαμώ και δέρνω μπάτσων. Τέτοια σκηνικά δείχνουν πως αντί να προχωράμε μπροστά γυρνάμε δεκαετίες πίσω...Ας ξηλωθούν αρκετοί τώρα να σουζάρουν λίγο, γιατί έχει παραγίνει το κακό. Για χαλαρώστε λίγο, το ότι κουβαλάτε ένα όπλο δε σημαίνει ότι είστε και μάγκες και έχετε δικαίωμα στη ζωή του άλλου.


Φυσικά και καταδικάζουμε όλοι τα επεισόδια, και τις λεηλασίες καταστημάτων...Αλλά η μαλακία ενός μαλάκα τα χει προκαλέσει όλα αυτά.
Με update για να μη λένε κάποιοι για παραπληροφόρηση...

Μερικές φωτογραφίες από την πορεία 7/12/08 στο Ηράκλειο φυσικά με άφθονα δακρυγόνα.




Κρίμα ρε παιδί...Καλό σου Ταξίδι.

1 σχόλιο:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Πες τα κι έχουν πέσει να με φάνε, επειδή είμαι εναντίον των καταστροφών των μαγαζιών και των αυτοκινήτων του απλού κόσμου, που έβγαζαν μεροκάματο από ένα μαγαζί ή περίπτερο το οποίοι οι αναρχικοί έκαψαν.

Φυσικά και κατακρίνω το δολοφόνο που σκότωσε το παιδί, και αν περνούσε από το χέρι μου θα τον κρεμούσα. Αλλά δε φταίνε σε τίποτα οι άλλοι για να τους καταστρέφουν την περιουσία. Γιατί δεν πάνε να σπάσουν τα υπουργεία και την περιουσία των λαμόγιων που είναι βολεμένοι στις βιλίτσες; Ο αθώος κόσμος τι φταίει;

Ποια η διαφορά τους μετά από τους μπάτσους; Τραμπούκοι οι μεν, τραμπούκοι και οι δε. Σκοτώνουν κόσμο εν ψυχρώ οι μπάτσοι, αφήνουν κόσμο να πεθάνει από την πείνα οι άλλοι.

Ας αναπαυτεί το παιδί κι ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει κάτι αυτή τη φορά..