Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Ζω μεγάλες στιγμές ο άνθρωπας!!!

Φανατικέ αναγνώστα το ξέρω σ' έχω ολίγον τι παραμελήσει αλλά τι να κάνω? Δε βγαίνει αλλιώς το πράγμα!!!Πρώτα απ΄όλα περνάω μια δεύτερη εφηβεία! Ούτε στην πρώτη μου δεν είχα τόσες επαναστατικές τάσεις..!Δηλαδή το επόμενο βήμα είναι να ακούω μονίμως τη Λύση του Νικολάκη του Καρβέλα!!!χεχεχε

Το καθημερινό πρόγραμμα είχε γίνει τελείως χάλια, κοιμόμουν τις εντελώς άκυρες ώρες και χωρίς καμία πχιότητα ύπνου γιατί με ξύπναγαν τηλέφωνα συνεχώς!Το κόλλημα με τα wild boys καλά κρατεί.!Ένα θα σου πώ τρίτη βράδυ, ενώ είχα βγει για καφέ (και τάβλι φυσικά!) συνειδητοποιώ ότι είχε πάει 11 παρα 10!Για πότε πληρώσαμε, για πότε είπαμε goodbye, και για πότε έφτασα σπίτι μου μόνο εγώ το ξέρω!!!Πάντως πρόλαβα και το κομμάτι πριν από τους τίτλους αρχής!!!


Οι μουσικές επιλογές τουλάχιστον για αυτό το χρονικό διάστημα είναι απόλυτα rock!Δηλαδή σε ποιον να το πώ και ποιος να με πιστέψει! Το μόνο καλό είναι ότι τα ερχόμενα Χριστούγεννα πρώτα ο Θεός και μετά εμείς (!) προβλέπονται να είναι πολύ rock, πράγμα που γουστάρω πολύ πολύ!

Χαρακτηριστικά σήμερα κοιμήθηκα μόνο μια ώρα 4:30-5:30 και αφού ξύπνησα και δεν είχα τι να κάνω έριξα ένα τηλεφωνάκι στη διπλανή και ήρθε για τάβλι μέχρι τις 8!!!Και το καλύτερο είναι ότι στο καπάκι πήγαμε και σχολή!Το μοναδικό καλό να μένεις δίπλα δίπλα με φίλους άκυρους σαν και σένα!!


Σε γενικές γραμμές το παλαιό κόλλημα με το τάβλι επανήλθε και πλέον κλείνουμε άπειρες ώρες, γιατί τον περασμένο μήνα με είχα απογοητεύσει!Είχα πέσει στις 2-3 ώρες ημερησίως!Τώρα όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν!!Αν δεν κλείσουμε 5ωρο δεν πάμε για ύπνο!

Αρχίζω τελικά να πιστεύω ότι έχουν δίκιο όσοι με πρήζουν τόσο καιρό για τα φοιτητικά χρόνια, ότι είναι μοναδικά και super cool και wow...Πότε άλλοτε θα μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω τόσα κουλά πράγματα μαζεμένα...?

Άσχετο αλλά όπως σου είχα πει εδώ και λίγο καιρό ξανάρχισα τα starbucks, τις περισσότερες φορές μόνος, για διάβασμα! Δεν μπορώ να πώ βγαίνει πιο εύκολα έτσι γιατί όπως και να χει, βάζω τέρμα το mp3 και διαβάζω τουλάχιστον μια ώρα καθημερινά!Καλά είναι γιατί στο σπίτι προκοπή δεν βλέπω!

Προκοπή στο σπίτι επίσης δεν βλέπω αφού έχω καταντήσει Bob ο μάστορας!!! Μεταξύ μας φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό θα πέσει να με πλακώσει!Καίγονται λάμπες, χαλάει το ασανσέρ με μένα μέσα, το λάστιχο ποτίσματος έχει τεμαχιστεί, ποτήρια σπάνε, η adsl με μπαινοβγάζει!Δράμα!!Πρέπει να κάνω κανά ευχέλαιο γιατί δε με βλέπω καλά!

Μέσα σ' όλα το περασμένο σάββατο είχα και επισκέψεις από Αθήνα!Πέρασα super, πήρα και κάτι γαμάτα δωράκια, και γενικώς δεν έχω κανένα παράπονο!Πήγα και σε ένα party μετά, που μπορεί να μην άκουσα Samantha Fox, αλλά ήταν πολύ cool!Καλά να περνάτε!



2 σχόλια:

mahler76 είπε...

ΜΙΑ χαρά περνάς. Εκεί που είπς πως οι μουσικές επιλογές είναι απόλυτα ροκ λέω ώχ θα μου ροκ την Απόλυτη να τραβάω τα βυζιά μου αλλά οκ το έσωσες.

Giorgio είπε...

Mahler:
Amesws na me pareksigiseis..Afu ta xume pei!H apoluti mas aresei kuriws gia to style ts!

Kali mera kai apo dw!Koita sygxronismo prwiniatika!